Twitter'da 140 Karakter Uygulaması Tarih Oluyor

Twitter’ın çok tartışılan 140 karakter özelliği şimdilik DM’ler (Direk Mesaj) üzerinden kaldırılıyor. Bu keskin kararın ise Twitter CEO’su Dick Costolo’nun görevi bırakacağı açıklamasından sonra olması kafalarda soru işaretleri bıraktı!
Twitter'da 140 Karakter Uygulaması Tarih Oluyor

Twitter’ın bazı kesimler için bugüne kadarki en sınırlayıcı özelliği olarak gösterilen 140 karakter sınırı 1 Temmuz’da kalkıyor. Ancak şimdilik sadece DM’ler üzerinden kaldırılacak olan bu sınırlama bakalım devamında neler getirecek. Yani artık kullanıcılar 140 karakter sınırlaması olmadan karşıdaki kişiyle rahatça mesajlaşabilecek.

Twitter'ın aynı uygulamayı normal tweet'ler üzerinde yapıp yapmayacağı şimdilik muamma. Twitter üstü düzey yönetcilerinin şimdilik bu konuya pek sıcak bakmadıkları konuşuluyor

Costolo Görevi Bırakıyor
Twitter’ın CEO’su Dick Costolo 1 Temmuz itibariyle görevi bırakacağını açıkladı. Sadece yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek Costolo’nun yerini geçici olarak Twitter’ın eş kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Jack Dorsey alacak.

Costolo Gitti, Değeri Arttı
Öte yandan Dick Costolo’nun 1 Temmuz’da istifa edeceğini açıklamasının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın değeri New York borsasında 3.1 yani 1 Milyar $ artış sağladı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.