Megastar Tarkan Hakkında 10 Şok Edici Bilgi!

Türkiye'deki çoğu insan tarafından bilinen Tarkan, pop müzik denilince akla gelen ilk isimdir. Ünlü star Tarkan, gençlik yıllarında hayatını bu noktalara getirene kadar çok uğraşmıştır. İşte Tarkan'ın hayatı hakkında bilinmeyen şok edici bilgiler;
Megastar Tarkan Hakkında 10 Şok Edici Bilgi!

Tarkan Hakkında Bilinmeyenler

1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde muhteşem bir başarı yakalayan Tarkan satış rekorları kırarak hem Türkiye'de hem de Avrupa'da tanındı. Bu içeriğimizde Tarkan hakkında az bilinen tuhaf bilgileri araştırdık ve derledik.

Tarkan Hakkında Bilinmeyenler


1. Tarkan'ın annesi Tarkan'a hamileyken bir trafik kazası geçirmiştir. Doktorlar, anneyi riske atmamak için çocuğun alınmasını söylemiş fakat babası rüyasında oğlunun sağlıklı ve başında bir yıldız olduğunu görmüştür. Bütün zorluklara rağmen Tarkan dünyaya gelmiştir.

tarkan-hakkinda-ilginc-bilgi.jpg


2. Tarkan henüz günümüzdeki gibi tanınmadığı dönemde Fransa'nın sokaklarında dolaşırken Akordeon çalan bir kadına cebindeki tüm parayı vermiştir. Tarkan, gönlü zengin ve eli açık bir kişiliğe sahiptir.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


3. Tarkan'ın çıkarttığı bir şarkı Türkiye'de 1 milyon satılırken Avrupa'da 3.5 milyon satıldı. Tarkan artık tüm dünyaya adını duyurmaya başladı.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


4. Rusya'nın en popüler sanatçılarından birisi olduğu dönemde Tarkan'ın çıkarttığı albümler Shakira gibi ünlü isimlerden daha fazla satılıyordu. Tarkan dünyaca ünlü isimleri sollayıp geçti.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


5. Çocukluğunu Almanya'da ailesiyle birlikte geçiren Tarkan abisiyle birlikte at arabasının peşinden koştururken arabanın altında kalmıştır. Hemen hastaneye götürülen ve yaşamayacağı gözüyle bakılan Tarkan yeniden hayata tutunmuştur.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


6. Tarkan'ın babası Tarkan'ı çok fazla dövünce abisiyle birlikte evden kaçmıştır. Tekrar eve dönen Tarkan ve abisi babasından sürekli şiddet görerek büyümüştür.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


7. Tarkan, dünya çapında tanınmaya başlayınca Almanya'daki ırkçı insanlar tarafından sürekli eleştirilmiştir. Her türlü kötü sözü işiten Tarkan kendisine söylenenleri duymazdan gelmiştir.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


8. Tarkan'ın babası kalp hastası olduktan sonra aile Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır. Tarkan'ın babası bir market açmış fakat market kısa süre içerisinde batmıştır. Ailesine yardım etmek için Tarkan ve abisi uzun yıllar çalışmak zorunda kalmıştır.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


9. Tarkan lise yıllarında küpe taktığı ve saçlarını uzattığı için cahil insanlar tarafından linç edilmiş, saçları zorla kazıtılmış ve denize atılmıştır. Tarkan'ın gençlik yılları çok zor geçmiştir.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler


10. Tarkan Fransa'da büyük bir kaza geçirmiştir. Sırtında ve göğsünde bu kazadan kalan izleri hala taşımaktadır. Aynı yıl içerisinde Tarkan bu kez konsere giderken çok büyük bir trafik kazası geçirmiş ve mucizevi bir şekilde hayatta kalmıştır.

Tarkan Hakkında İlginç Bilgiler

Önerilen İçerik; Çağatay Ulusoy Hakkında 15 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.