Tamer Osmanoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

24 Haziran 27. Dönem Genel seçimlerinde partisi tarafından İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı gösterilen MHP MYK üyesi Tamer Osmanoğlu hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde derledik.
Tamer Osmanoğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Tamer Osmanoğlu Biyografisi

Ağrı'nın Tutak ilçesinde doğan Tamer Osmanağaoğlu 55 yaşındadır. Çocukluk yıllarını ve eğitim hayatının büyük bir bölümünü burada tamamlayan Tamer Osmanağaoğlu üniversite eğitimi için şehirden ayrılmıştır. Üniversiteden sonra iş hayatına adımını atan ve Türkiye'nin birden fazla şehrinde faaliyet gösteren Tamer Osmanağaoğlu siyasetle de ilgilenmektedir. Üniversite yıllarından bu yana Milliyetçi Hareket partisi üyesi olan Tamer Osmanağaoğlu MHP teşkilatı içerisinde birçok görev ve unvanı başarı ile taşımış taşımaktadır. Evli olan Tamer Osmanağaoğlu orta derecede İngilizce konuşmaktadır.


Tamer Osmanağaoğlu Eğitim Hayatı

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini küçük bir ilçe olan Tutak'ta tamamlayan Tamer Osmanağaoğlu daha sonra üniversite giriş sınavında başarılı olarak Aydın ilinin yolunu tutmuştur. Burada Aydın üniversitesi adalet meslek yüksekokulunu bitiren Tamer Osmanağaoğlu okulundan mezun olduktan sonra bitirdiği bölüm ile ilgili değil ticaret ile uğraşmaya başlamıştır.


Tamer Osmanağaoğlu İş Hayatı

Ticaret sektörünün bilinen iş adamlarından olan ve bu sektörde uzun yıllardır işlerini disiplinli bir şekilde yürüten Tamer Osmanağaoğlu sadece bir sektörde değil birkaç sektörde ticaret ile uğraşmaktadır. İstanbul, Erzurum ve İzmir gibi önemli şehirlerde enerji, inşaat ve sağlık sektörlerinde ticaret yapan Tamer Osmanağaoğlu iş hayatı birlikte siyasi hayatını da devam etmektedir.


Tamer Osmanağaoğlu Siyasi Hayatı

Aileden gelen bir siyasi hayatı olan Tamer Osmanağaoğlu uzun yıllar MHP adına faaliyet göstermiş Ünal Osmanağaoğlu'nun da kardeşidir. Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulu üyesi olan Tamer Osmanağaoğlu teşkilat içerisinde alt kademelerden başlayarak birçok görevde bulunmuştur. 24 Haziran 27. Dönem Genel seçimlerinde partisi tarafından İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Tamer Osmanağaoğlu burada kendisi ve partisi adına yeterli oyu alarak İzmir milletvekili olmayı başarmıştır. Milletvekili olmasına rağmen parti il teşkilatının her faaliyetine katılan Tamer Osmanağaoğlu partisinin fikirlerinin daha geniş alanlara yayılmasına da katkı sağlamaktadır.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum