Sosyal Medyada En Çok Kullanılan Mesajların Anlamları

Sosyal medya ile birlikte her alanda nerdeyse mesajlaşmayı kullanıyoruz. İnsan konuşurken ne söylemek istediğini anladığı gibi mesajlarla da ne söylenilmek istenildiği anlaşılabilir. Atılan mesajlar şu anlama geliyor.
Sosyal Medyada En Çok Kullanılan Mesajların Anlamları

Sosyal ağlarda tanıştığınız ya da normal hayatta arkadaşınız olan kişilerle sosyal ağlarda yazıştığınız zaman mesajlarla sizlere şifreler yolluyor. Sizin işiniz ise bu şifreleri anlamak olmalıdır. Mesela bir erkek durduk yere şiir, güzel sözler ve videolu aşk şarkıları yollamaz, bu size karşı bir şeyler hissettiğinin göstergesidir.

Size gelen mesajları düz mantık okuyarak anlayamazsınız. Mutlaka farklı açılardan bakmalısınız. Özellikle bazı özel mesajlarla sizlere bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Bakın yollanılan bu cümleler ne anlama geliyor. Bundan yola çıkarak umarım sizler de artık yollanılan mesajları doğru bir şekilde anlayabilirsiniz.

Özel Mesajlar Ve Şifreleri

sosyal ağlarda mesajlaşmak

Benimle yazışıyorsun sevgilin kızmasın?

Böyle bir cümleyi çoğu erkek kadınların ağzından laf almak için yapar. Acaba sevgilisi var mı diye düşünür ve merakını bu soruyla atar. Kız da buna karşılık, “sevgilim yok ne sevgilisi” cevabı verir.

Senin gibi bir insan nasıl yalnız olabilir, anlamıyorum?

Bu soru “sevgilin kızmasın” sorusunun arkasından gelir. Böylelikle etrafında kızla ilgilenenlerin cevabını arar ve aslında da kendinin kıza talip olduğunu belli eder. Sen mükemmel bir insansın, senin gibi çevremde biri olsa hemen teklif ederim anlamı da taşır.

En son ne zaman bir birlikteliğin oldu?

Tabi bununla ilişki hayatı hakkında bilgi alıp, karşısındaki insanla bir dert ortağı havasına girer. Böylelikle daha samimi ve ilişkilerindeki tutumlarını öğrenmek ister.

Sen ayaktasın ama evde herkes uyuyordur herhalde…

Şeklinde bir soru ile karşılaştığınızda sizin ailenizle mi yoksa yalnız mı yaşadığınızı öğrenmek istiyor.

Ben çok iyi yemek yaparım şeklinde kendini övmesi,

Bir gün bana gel, sana yemekler yaparım; anlamına geliyor.

o-men-and-women-facebook.jpg

Eğlenmeyi seviyor musun?

Sizin hakkınızda bilgiler toplamaya çalışır. Ona göre sizinle bir program yapmak istiyor.

Kadın dediğin bakımlı olmalıdır.

Ben bakımlı kadınlardan hoşlanıyorum, siz de bakımlı mısınız anlamına gelir.

Ben senin düşüncelerine çok önem veriyorum.

Ben senden çok hoşlanıyorum, düşüncelerin ve sen benim için çok önemlisin demek istiyordur.

man.jpg

Herkes özgür olmalıdır ve kimse özgürlüğünden taviz vermemeli

Seninle takılırım ama bu senin benim hayatım üzerinde fikir beyan etmeni sağlamaz. Ben kendi bildiğimi okuyorum, ona göre bana karışma.

Kıskançlık dozunda olmalı..

Pek öyle sıkboğaz şeylere gelemem, hayatıma fazla karışılmasına tahammülüm yoktur.

Evlilik zor bir kurum.

Evlilik öyle herkesin becerebileceği bir şey değil. Ben kendime bu konuda fazla güvenmiyorum, hem bu aralar evlilik niyetinde değilim. Eğer evlenilecek birini arıyorsan ben değilim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.