Şimdiye Dek Hiç Görmediğiniz 15 Fantastik Görüntü

Dünyada varlığından haberdar olmadığımız o kadar şey var ki, fotoğrafları bile bizi şaşırtmaya yetiyor. Bu içeriğimizde dünyayı dolaşmış insanların bile belki de ilk defa göreceği görselleri bir araya getirdik.
Şimdiye Dek Hiç Görmediğiniz 15 Fantastik Görüntü

Görenleri Şaşkına Uğratacak 15 İnanılmaz Görüntü

Dünyanın tuhaflıklarla dolu olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır. Büzülmüş insan kafalarından pembe kumlu plajlara ve son zamanlarda keşfedilen korkunç sualtı hayvanlarına kadar yeryüzünde çok farklı görüntüler mevcut. Belki de dünyanın dört bir yanını gezmişsinizdir ve çok nadir görülen bir çok duruma şahit olmuşsunuzdur. Fakat biz, dünyada var olan ve inanılmaz derecede şaşırtıcı şeylerin en azından yarısını görmediğinize eminiz!

15-inanilmaz-goruntu.gif


1. Kahveni İçmeden Önce Bu Fotoğrafa Bak!

Bu müthiş kristal görüntü, saflaştırıldıktan ve süblimasyon yöntemiyle kristalize edildikten sonra kahvenin neye benzediğinin görüntüsüdür. Bu sürecin nasıl ilerlediği hakkında bir fikrimiz yok. Ancak sabahları aç karnına yutmaya değecek kadar iştah açıcı görünmediği kesin!

kristal-goruntu.jpg


2. Gözlerini Ovalamana Gerek Yok, Bulanık Görmüyorsun!

Eğer bitkilerle iç içeyseniz Rising Sun Rebbud bitkisini bilmemeniz şaşırtıcı değil. Genellikle Kuzey Amerika'da yetişen bu bitki toplayıcı maddeler içerir. Olgunlaştıkça turuncu kırmızı ve sarı yapraklar şeklinde harika bir görüntüye sahip olur. Fakat görüntüsü o kadar bulanıktır ki size sarhoş olup olmadığınızı sorgulatır.

rising-sun-rebbud.jpg


3. Hayır! Bu Bir Yumurta Değil.

Bazen tavuklar folluğa yumuşak halde zarla kaplı bir yumurta bırakabilir. Bu tavukların yumurta borularındaki etkenlerdendir. Yemler arasında  kirecin yetersiz bulunmasından ya da hayvana fazla tuzlu yiyeceklerin verilmesinden kaynaklanabilmektedir.

bu-bir-yumurta-degil.jpg


4. Kilolu İnsanlardaki Plazma 

Kilolu insanların kanlarındaki bileşenler sağlıklı insanlarınkine göre değişiklik gösterebilir. Kandaki plazma, doku yağ asitlerinin bileşimini değiştirebilir. Bu tüpler arasındaki korkunç farka bir bakın! Ve en kıs zamanda diyete başlayın!

kandaki-plazma.jpg


5. Bu Kumlar Farklı Yerlerden Toplanmadı!

Bu egzotik kum tonları Sahra Çölü'nden toplanmıştır. Aynı bölgede ve aynı iklim koşullarında oluşan bu kumların neden renk tonlarının farklı olduğu saptanamamıştır. Fakat görünümleri bronzlaştırıcı bir makyaj ürününü andırıyor.

egzotik-kum-tonlari.jpg


6. Hayır, Bu Bir Albüm Kapağı Değil!

Öldükten sonra hepimiz bir noktadan sonra bu görünüme sahip olacağız. Bu gördüğünüz bir bebek cesedinin kafatası!

bebek-cesedinin-kafatasi.jpg


7. Kusmuk Lavoboları

Almanya'da gerçekleşen Octoberfest etkinliğinde kusmuk lavoboları tasarlanmıştır. Bu medeniyetin simgesi olabilecek bir şey mi, emin değiliz. Herhalde bağırsaklarınız mahvolana kadar içmenin normal bir şey olduğunu düşündüler ki böyle bir şeye ihtiyaç duydular.

kusmuk-lavobolari.jpg


8. Yangın Musluğunun İçini Hiç Merak Etmediniz Mi?

Yangın musluklarının içerisinin su ile dolu olması gerektiğini biz de biliyoruz. :)

yangin-muslugu.jpg


9. Bromo Saat Kulesinin İç Kısmı

Bu fotoğraf Baltimore şehrinde bulunan Bromo Saat Kulesi'nin iç kısmını göstermektedir. DC ve Marvel filmlerinde gördüğümüz saat kulelerinin içleri gerçekten böyle miydi, biz de şaşırdık doğrusu!

bromo-saat-kulesinin-ic-kismi.jpg


10. Yağlı Boya Tablosuna Benzeyen Şey Aslında Ne?

Bu görüntü renkli fırtınalarla bilinen güneş sistemindeki gezegenlerden biri olan Jupiter'deki en büyük kutup aurasının canlı bir fotoğrafından başka bir şey değil!

jupiter.jpg


11. Uçaktan Çekilen Başka Bir Uçak Fotoğrafı

Bu oldukça şaşırtıcı bir fotoğraf olabilirdi. Nasıl mı? Diğer uçak kameraya bakıyor olsaydı. :) Fakat bu durumu bile neredeyse imkansız bir anın fotoğrafı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

ucak-002.jpg


12. Evet Optik Yanılsama

Bu köpeğin kulakları oldukça kafa karıştırıcı bir optik yanılsamaya benziyor. Köpeğin kulaklarına bakacak olursanız kendi yüzüne benzeyen oldukça garip bir desen göreceksiniz. Doğa Ana'nın sanatsal yeteneklerini tartışacak değiliz.

optik-yanilsama.jpg


13. Popo Şeklinde Mantar!

Bu devasa popo şeklindeki mantar gerçekten nadir bir olaydır. Sapıklardan uzak tutulması elzemdir.

popo-seklinde-mantar.jpg


14. Bu Bir Hap Veya Kolye Değil!

Bu güzel bir kolye ya da tuhaf bir hap değil. Dijital bir endoskopi almak için yutabileceğiniz bir kamera. Endoskopi olanlar bilir. Büyük rahatlıkmış :)

hap-kamera.jpg


15. Havuç Dilimleme Sanatı

Bir havuç çapraz  olarak dilimlendiğinde ortaya bu şekilde rhomboid deliklere sahip bir görüntü çıkıyor. 

havuc-dilimleme-sanati.jpg


Önerilen İçerik; Ünlü İsimlerin Hayvanlarla Olan Müthiş Benzerlikleri

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum