Sıfırlardan Biri

"Kelimeler kağıt üstünde en önemli müttefikimiz, gerçek dünyada ise en büyük düşmanımızdır." diyen yazarın kitabını okumaya adım atmak üzereyseniz derin bir nefes alın.
Sıfırlardan Biri

"Kelimeler kağıt üstünde en önemli müttefikimiz, gerçek dünyada ise en büyük düşmanımızdır."

Kitaptan alıntı bu cümleyle başladığım yazımda oluşturacağım müttefiklerimi selamlayın. Kitabı okumamış olanlar ise okudukları zaman uzun süre etkisinden çıkamayacakları Var0lmayanlar dünyasına hayal güçlerini alıp girsinler. Bunu bir parola gibi düşünün. Girerken yanınızda bulundurmanız gereken bir bilet gibi de düşünebilirsiniz.

2011 yılının önemi senin için nedir diye sorsalar Var0lmayanlar derim. Neden o yerine 0 yazdığımı ise söyleyemem. River Song versin cevabı: Spoilers...

Okurken nerede olursanız olun içine gireceğiniz bir dünyaya adım atıyorsunuz. Bunun sebebi ise hayal dünyasının gerçeğe ustaca yedirilmesinde yatıyor. Çoğu zaman kendinizden şeyler bulacaksınız. Sonra yavaş yavaş sorgulamaya başlayacaksınız. Belki diğer şeylerle birlikte kendinizi ve çevrenizdekileri de...

Sonra kitap bitecek, yazarın diğer kitaplarını merakla beklerken bulacaksınız kendinizi. Bir çocuk için pamuk şeker kokusu nasıl çekiciyse Doğu Yücel okumak da sizin için öyle olacak. Sonra belki bir gün benim gibi imza gününde onunla tanışacaksınız veya başka bir yerde. Bir çocuk gibi hayal kuran bu dev adamın içtenliği karşısında şaşıracaksınız.

Artık görevimi tamamlamış bir elçi edasıyla yazıma son verip huzurunuzdan çekilerek sizi bu özel eserle baş başa bırakıyorum: "Var0lmayanlar"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.