Siemens WN54A2X1TR Yorumlar, Özellikleri ve İncelemesi

Siemens WN54A2X1TR adlı modelin teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için derledik. İşte Siemens'in WN54A2X1TR adlı cihazı incelemesi.
Siemens WN54A2X1TR Yorumlar, Özellikleri ve İncelemesi

Hem yıkama hem de kurutma özelliğini bir arada barındıran Siemens WN54A2X1TR adlı modelin teknik özelliklerini sizler için inceleyeceğiz. Bünyesinde barındırdığı özel teknolojiler ile hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak bu cihaz, tam olarak 10 kilogram yıkama kapasitesine sahiptir. Çeşitli program seçenekleriyle inatçı lekelerin üstünden gelebilirsiniz. Aynı zamanda modern ve dayanıklı motoruyla da sessiz bir şekilde yıkama yapabiliyor.

Siemens WN54A2X1TR Özellikleri

Yıkama Kapasitesi10 kg
Kurutma Kapasitesi6 kg
Enerji SınıfıC
Program Sayısı15
Devir Hızı1400
Ses Seviyesi72 dB
Su Tüketimi75 L
Amazon
Fiyatlarını Gör
Siemens Kurutmalı
Çamaşır Makineleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Siemens WN54A2X1TR Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Diğer makinelere nazaran yüksek bir kapasitesi bulunmaktadır. Program çeşitliği açısında zengin olan Siemens WN54A2X1TR, 72 desibel ses seviyesine sahiptir. Kalabalık aileler için son derece uygun bir makinedir. Aynı zamanda çamaşırlarınızı kokusuz ve hijyenik bir şekilde kurutabilmektedir.

Bu makine sayesinde renkli kıyafetler canlılığını kaybetmez ve kumaş dokusu asla bozulmaz. Hem deterjan hem de su tasarrufu sağlayan model, en çok satan kurutmalı çamaşır makinesi listesinde yer alıyor. Durulama, hassas kurutma, sıkma, boşaltma ve süper kısa program gibi ek fonksiyonları da bünyesinde barındırmaktadır.

İşte Siemens WN54A2X1TR modeli teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları;

Siemens WN54A2X1TR Tasarım

Siemens WN54A2X1TR Tasarım

Modern teknoloji ile donatılmış Siemens WN54A2X1TR, tasarım olarak oldukça şık ve dikkat çekici. Özellikle dış kapağını diğer modellerden ayıran özellik ise, hijyenik ve kırılmaz tamperli camdan oluşmasıdır. İntensive Dry, Quick Mix ve Outdoor Plus gibi popüler program seçenekleri de bulunmaktadır. Kalan süre göstergesi ve makine çalışırken yeniden yükleme fonksiyonu da modeli cazip kılan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Siemens WN54A2X1TR Boyutu

Yükseklik850 mm
Genişlik636 mm
Derinlik690 mm
RenkBeyaz
Ağırlık81 Kg

Siemens WN54A2X1TR Yıkama ve Kurutma Kapasitesi

Siemens WN54A2X1TR Yıkama ve Kurutma Kapasitesi

LCD ekranıyla kolay kullanım imkanı sunan Siemens WN54A2X1TR, 10 kg yıkama ve 6 kg kurutma kapasitesine sahiptir. Hassas kurutma fonksiyonu sayesinde çamaşırlarınızın hijyenik bir şekilde sudan arınmasını sağlar. Özel buhar teknolojisiyle kıyafetlerinizin kırışmasını %30 oranında önler. Aynı zamanda süper kısa programıyla da yalnızca 15 dakika içerisinde giysilerinizi tertemiz hale getirebilirsiniz.

Çok yönlü program fonksiyonlarıyla giysilerinizi dilediğiniz derecede yıkayabilirsiniz. Islak ve kırışık çamaşırlar artık mazide kaldı. Siemens WN54A2X1TR adlı model ile çamaşır konusunda yaşadığınız tüm sorunları yok edebilirsiniz. Sahip olduğu teknik özellikler ile giysilerinize asla zarar vermez ve kötü kokmasını önler.

Siemens WN54A2X1TR Ek Fonksiyonlar

Siemens WN54A2X1TR Ek Fonksiyonlar

En iyi kurutmalı çamaşır makinelerinden bir tanesi olan Siemens WN54A2X1TR, sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. İntensive Dry, Quick Mix ve Outdoor Plus gibi popüler program fonksiyonlarına sahip model, kullananlardan tam not almayı başarıyor.

İntensive Dry

Yoğun temizlik programı olarak bilinen İntensive Dry, deterjan kalıntısı gibi sıkça karşılaşılan sorunlarını önler. Aynı zamanda giysilerinizi bakterilerden arındırır ve extra su harcanmasına engel olur.

Quick Mix

Az miktarda çamaşırlar için en ideal program seçeneği olarak tanımlanır. 30 derece ile 30 dakikada çamaşırlarınızı temiz bir şekilde yıkayabilirsiniz. Makinenize yüklediğiniz çamaşırları otomatik olarak algılar ve size en uygun programı sunar.

Outdoor Plus

Yoğun yıkama programı olarak bilinmektedir. İnatçı lekeleri bu programda yıkamanız daha uygundur. Aynı zamanda su tüketimini en aza indirerek tasarruf elde etmenizi sağlar. Bu programda yıkanan çamaşırlar üzerinde deterjan kalıntısı kalmaz. Elbette kullandığınız deterjanın kalitesine göre bu durum değişkenlik gösterebilmektedir.

Siemens WN54A2X1TR Kapasite

Yıkama Kapasitesi10 kg
Kurutma Kapasitesi6 kg
Devir1400 dev./dak.

Siemens WN54A2X1TR Program Sayısı

Siemens WN54A2X1TR Program Sayısı

Durulama, hassas kurutma ve sıkma gibi programların yanı sıra İntensive Dry, Quick Mix, Outdoor Plus gibi fonksiyonları da bünyesinde barındırmaktadır. Çamaşırlarınızın ağırlığına ve kumaşının dokusunda göre en uygun programı sizlere sunan bu model, su tasarrufu da yapabiliyor.

Aynı zamanda hassas kumaşa sahip ipeksi kumaşları da özenle temizleyebiliyor. Giysilerin doğal rengini ve yapısını bozmada kurutma programı gerçekleştirebiliyor. 30 dakika içerisinde hem yıkama hem de kurutma işlemi yapabilen Siemens WN54A2X1TR, en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Siemens Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatları Gör

Siemens WN54A2X1TR Yorum

Siemens WN54A2X1TR Yorum

? *** ***: İlk defa Siemens çamaşır makinesi kullanıyorum. Temiz yıkıyor, ama çalışması sesli. Özellikle sıkma yaparken 800 devirde çok hareketli geldi bana. Belki de daha önce hiç dikkat etmemişim bilemiyorum. Ama kargosu, servisi hızlıydı. Memnun kaldım.

? *** ***: Ürünü firma 1 gün gecikmeli kargoya verdi ama çok da sorun değil horoz lojistik söylenenden bir gün önce teslim etti. Hepsine teşekkür ederim yalnız Siemens servis randevu oluşturmama rağmen bir gün geç geldi gelen eleman niye bayiden almadınız dedi bende bayide pahalı olduğunu söyledim.

? *** ***: Makine elime denen tarihten daha önce ulaştı sıkıntısız bir şekilde yıkamaya başladım bir hafta oldu memnunum memnun kaldım günlük yıkama olaydı daha güzel iyi olurdu Teşekkürler.

? *** ***: Hızlı kargo için teşekkür ederim. Ürünü kullanmaya yeni başladım gayet başarılı.

? *** ***: Ürün beklentimin çok altında 1 aylık makinaya servis çağırdık servis arızayı bulamıyor anlamıyor. Sıkma sesi çok fazla Programları çok uzun Siemens firmasına yakışmayan bir ürün bir daha asla.

? *** ***: Ürünün yıkaması çok güzel, programlar çok kolay ve kullanışlı, tek olumsuz yönü kazan büyük olduğu için az çamaşırlarda çok ses yapıyor, ayrıca su boşaltırken de pompa biraz fazla sesli çalışıyor.

? *** ***: Ürün gayet güzel de garanti uzatma ücreti çok yüksek.

? *** ***: Çok memnun kaldım Ütü derdinden kurtuldum pantolon ve gömlekler hariç.

? *** ***: Çamaşır makinesi oldukça güzel. İlk olarak çok hızlı teslim edildi, 2 gün içerisinde ulaştı sipariş. Yıkaması ve sıkması çok güzel. Ancak sevmediğim tek yanı sesli çalışıyor olması yani az miktarda çamaşır attığım için kullanıcı kaynaklı da olabilir. Ama bunun haricinde oldukça başarılı bir ürün.

? *** ***: Ürün orjinal ambalajında hasarsız sorunsuz geldi uygun fiyata çok iyi bir makine. Satıcı da çok ilgili.

? *** ***: Ürün güzel, annemgile ve kendimize 2 adet aldık. Genel olarak memnunuz ses seviyesi vs güzel. Puan kırdığım tek konu Siemens in Garanti uzatma konusundaki pahalılığı. Şuan +4 yıl ek garantiye 587 lira alıyorlar.

? *** ***: Gayet kullanışlı bir makina satıcıya da ayrıca teşekkür ederim irtibat geçip kurulumda bir problem var mı makinada problem var mı diye sorması da ayrıca memnun kaldım.

? *** ***: Ürün yıkama süresi oldukça fazla çamaşırların renklerini birbirine karıştırıyor. daha önce Arçelik vardı hiçbir şekilde renk atma karıştırma yapmıyordu.

? *** ***: Ürünü annem için aldım, büyük perdeler battaniyeler ne varsa rahatça yıkıyor. 6 aydır kullanıyoruz.

IQ300 iQ500 Farkı Nedir?

Öncelikle Siemens IQ300 modeli, hava yoğuşturmalı kurutma makinesidir. Aynı zamanda otomatik kurutma teknolojisiyle çamaşırlara asla zarar vermez, doğal dokusunu bozmaz. Kapasite olarak IQ300 ön planda olsa da ek özellikler bakımında iQ500’ün daha ağır bastığını söyleyebiliriz. Genel olarak baktığımızda iQ500 A+ enerji sınıfına sahipken, IQ300 ise C enerji sınıfındadır.

Siemens En İyi Çamaşır Makinesi Hangisi?

Teknik özellikler bakımında Siemens markasına ait tüm çamaşır makineleri son derece kalitelidir. Modeller, kendi içerisinde çeşitli özelliklere göre birbirinden ayrılmaktadırlar. Sizlere tavsiyemiz kurutmalı çamaşır makinelerini tercih etmeniz. Siemens IQ300 ve iQ500 modelleri kurutmalı özelliklere sahip. Aynı zamanda su ve elektrik tüketimi açısından son derece tasarruflu cihazlardır.

Siemens WN54A2X1TR Nasıl Kullanılır?

Öncelikle ürünün kutusunda yer alan kullanım kılavuzu aracılığıyla modelin nasıl kullanıldığına dair bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda kuruluma gelen teknik ekipten de yardım alabilirsiniz. Modelin yer aldığı resmi sitesi üzerinden de kullanım kılavuzuna ulaşmanız mümkündür.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.