Sevda Erginci Hakkında Daha Önce Duymadığınız 10 İlginç Bilgi!

Son zamanların en çok aranan isimlerinden olan Sevda Erginci kimdir? boyu kaç? sevgilisi var mı? Bu içeriğimizde Sevda Erginci ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtladık. İşte Sevda Erginci hakkında tüm bilgiler;
Sevda Erginci Hakkında Daha Önce Duymadığınız 10 İlginç Bilgi!

Sevda Erginci Hakkında İlginç Bilgiler!

3 Ekim 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Sevda Erginci, oyunculuğu ve güzelliğiyle seyircileri kendine hayran bırakmayı başarmıştır. Bu içeriğimizde güzel oyuncu Sevda Erginci ile ilgili bilinmeyen tüm bilgileri araştırdık. İşte son dönemlerin popüler ismi Sevda Erginci hakkında bilinmeyenler;


1. Sevda Erginci henüz 4 yaşındayken annesi ve babası boşanmıştır. Sevda Erginci, zor bir çocukluk geçirmiştir.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!.jpg


2. Sevda Erginci'nin boyu 1.65'tir. Ayrıca Sevda Erginci terazi burcudur.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-001.jpg


3. Sevda Erginci oyunculuğa ilk olarak 15 yaşında adım atmıştır. Sevda Erginci'nin ilk tiyatro oyununun adı Paki ve Sevgi Çiçekleri'dir.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-002.jpg


4. 2012 yılında yayınlanan "Koyu Kırmızı" dizisi ile oyunculuğa başlayan Sevda Erginci yavaş yavaş şöhret basamaklarını çıkmaya başlamıştır.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-003.jpg


5. Karagül adlı diziyle biraz daha tanınmaya başlayan Sevda Erginci "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisiyle büyük bir yükseliş yaşamıştır.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-004.jpg


6. Daha sonra oynadığı Yasak Elma dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle çok sevilmiş ve binlerce hayran kitlesi kazanmıştır.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-005.jpg


7. Sık sık Onur Tuna ile sevgili olduğu söylenen Sevda Erginci aslında Yılmaz Kunt ile sevgilidir.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-006.jpg


8. Sevda Erginci'nin annesi ve babası onu her konuda özgür bırakmış fakat babası dizilerdeki bazı sahnelere çok sert bir şekilde karşı çıkıyormuş. 

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-007.jpg


9. Sevda Erginci yemek yapmayı çok sevmektedir. Mutfakta saatlerce yemek yapıp onları sevdikleriyle paylaşmak kendisine mutluluk vermektedir. Hatta ileride aşçılık eğitimi almayı  bile düşünüyor.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-008.jpg


10. Sevda Erginci ilk başlarda balerin olmak istiyormuş. 15 yaşında Semaver Kampanya'daki tiyatrolardan çok etkilenen Erginci oyunculuğa adım atmaya karar vermiş.

sevda-erginci-hakkinda-ilginc-bilgiler!-009.jpg

Önerilen İçerik; Onur Tuna Hakkında 10 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum