Selami Şişman Kimdir? & Hakkında Bilgi

Selami Şişman Milliyetçi Hareket Partisi MYK asil üyesidir. Bu içeriğimizde Selami Şişman hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Selami Şişman'ın biyografisi!
Selami Şişman Kimdir? & Hakkında Bilgi

Selami Şişman Biyografisi

Siyasette yılların deneyimine sahip olan Selami Şişman uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatındadır. Deneyimli politikacı Şişman çalışma hayatında, MHP çevrelerinde oldukça sevilen ve tanılan bir kişidir. Selami Şişman yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Ayrıca MHP'de geçmiş yıllarda yaptığı başarılı işlerle adını duyurmuş ve teşkilatta önemli görevler almıştır. Selami Şişman ülkesine ve milletine hizmet etmeyi ilke haline getiren ve tüm hayatını bu şekilde sürdüren bir vatansever Türk Milliyetçisidir.


Selami Şişman'ın Eğitim Özgeçmişi

Selami Şişman ortaöğretim (lise) mezunudur. Şişman liseden mezun olduktan sonra genç yaşta iş hayatına atılmıştır. Kendini iş yaşamında geliştiren, başarılı işler yapan, insana değer veren, insan emeğini gözeten bir iş insanı ve sevilen, kültürlü bir siyasetçidir.


Selami Şişman'ın Çalışma Yaşamı

İnşaat sektöründe deneyimleri olan ve iyi bir inşaatçı olan Şişman, uzun yıllar özel sektörde kendi işini yapmıştır. Selami Şişman İstanbul inşaat sektöründe de tanınan bir isimdir. Başarılı bir inşaatçı olmasının yanı sıra inşaat sektöründe de gerçekleştirdiği yeni ve iddialı projelerle adını duyurmuştur. Selami Şişman inşaat sektöründe devam ettiği çalışmaların yanı sıra siyasetle de aktif olarak ilgilenmiştir.


Selami Şişman'ın Siyasi Çalışmaları

Selami Şişman Milliyetçi Hareket Partisi'nde önemli görevler üstlenmiştir. Şişman 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen 27. dönem milletvekili seçimlerinde İstanbul ilinden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin onayıyla MHP aday listesine girmeyi başararak İstanbul 2. Bölge 6. sıra MHP Milletvekili adayı olmuştur. Ayrıca Sarıyer ilçesi MHP ilçe başkanlığı görevini uzun yıllar başarılı bir şekilde yürütmüştür. Aynı zamanda İstanbul MHP il yönetiminde de çeşitli görevler almıştır. Selami Şişman Milliyetçi Hareket Partisi MYK asil üyesidir. Şişman köklü bir MHP'li olarak tanınmaktadır.

Önerilen içerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum