Samsung WD80TA046BE1AH Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Kurutmalı çamaşır makinesi Samsung WD80TA046BE1AH adlı modelin özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik. İşte detaylar.
Samsung WD80TA046BE1AH Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Kırışık ve kötü kokan çamaşırlardan bıktınız mı? Samsung’un WD80TA046BE1AH adlı modeli çamaşır konusunda var olan tüm sorunlarınızı ortadan kaldırıyor. Sahip olduğu teknik özelliklerle ön plana çıkan Samsung WD80TA046BE1AH modelinin, ayrıntılı bilgilerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.

Samsung WD80TA046BE1AH Özellikleri

Yıkama Kapasitesi8 kg
Kurutma Kapasitesi5 kg
Enerji SınıfıE
Program Sayısı15
Devir Hızı1400
Ses Seviyesi72 dB
Su Tüketimi48 L
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung WD80TA046BE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Düşük sıcaklıklarda dahi hijyen dolu temizlik imkanı sunan Samsung WD80TA046BE1AH, 8 kilogram yıkama kapasitesine sahiptir. Eco Bubble, Air Wash ve Dijital İnverter teknolojisi gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Suda bekletme, titreşim ve yüksek hızda sıkma fonksiyonlarını yapabilen model, inatçı lekelerin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor. StayClean çekmecesiyle deterjan israfını önler, çamaşırlarda meydana gelen deterjan lekesini ortadan kaldırır.

Samsung WD80TA046BE1AH Tasarım

Samsung WD80TA046BE1AH Tasarım

Renk olarak bu modelde yalnızca beyaz seçeneği sunuluyor. Uzun ömürlü, dayanıklı ve şık bir makine olmasından dolayı kullanıcıların tercih ettiği bir modeldir. Hem yıkama hem de kurutma özellikli Samsung WD80TA046BE1AH, 1400 devirle çalışmaktadır. Bünyesinde barındırdığı özel teknolojiler ile öne çıkan model, enerji ve su tasarrufu sağlamaktadır.

Samsung WD80TA046BE1AH Boyutu

Yükseklik850 mm
Genişlik600 mm
Derinlik600 mm
RenkBeyaz

Samsung WD80TA046BE1AH Kurutma ve Yıkama Kapasitesi

Samsung WD80TA046BE1AH Kurutma ve Yıkama

8 kilogram yıkama, 5 kilogram kurutma kapasitesine sahip Samsung WD80TA046BE1AH, 72 dB ses seviyesi bulunmaktadır. En çok tercih edilen kurutmalı çamaşır makinesi modellerinden bir tanesi olan Samsung WD80TA046BE1AH, giysilerinizi kısa sürede ve etkili bir şekilde temizler. Köpüklü püskürtme sağlar ve deterjanı kıyafetlerinize derinlemesine işler.

Hassas kumaşa sahip giysilerinizi gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Köpükte bekletme özelliği sayesinde inatçı lekelerin üstesinden gelmeniz mümkündür. Aynı zamanda Stay Clean adlı çekmecesiyle deterjan israfını önleyebilir, diğer makinelerdeki gibi temizlik zahmetinden kurtulabilirsiniz. Giysilerinizin daha temiz ve hijyenik olmasını sağlayan Samsung WD80TA046BE1AH, kurutma esnasında meydana gelebilecek kötü kokuyu da ortadan kaldırır.

Samsung WD80TA046BE1AH Teknoloji Özellikleri

15 farklı program sayısıyla giysilerinizi dilediğiniz sıcaklıklarda yıkayabilirsiniz. Evo Bubble, Air Wash ve Dijital İnverter teknolojisiyle donatılmış model, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Sahip olduğu niteliklerle öne çıkan Samsung WD80TA046BE1AH, fiyat olarak da gayet uygun. Deterjan ve su tasarrufu sağlamasının yanı sıra köpükte bekletme özelliğiyle kan, çay, makyaj ve çim gibi inatçı lekeleri anında yok eder.

Samsung WD80TA046BE1AH Teknolojileri

Eco Bubble Teknolojisi

Düşük sıcaklıklarda dahi üst düzey performans sağlayan model, kıyafetlerinizi özenle yıkar. Deterjan ile suyu harmanlayarak köpüğe dönüştürür ve giysilerinizi derinlemesine temizler. Deterjanın direkt olarak çamaşırlarınızla temas etmesini önler, böylelikle kıyafetlerinizin kumaş yapısını korumuş olur.

Air Wash

Giysilerinizin su ve deterjan olmadan hoş kokmasını ister misiniz? Air Wash teknolojisiyle tasarruf ederek çamaşırlarınızın hijyenik ve güzel kokulu olmasını sağlayabilirsiniz. Yalnızca ısıtılmış hava ile giysilerinizi derinlemesine kurutur. Çamaşırların üzerinde bulunan suyu yavaş bir şekilde emer, böylelikle giysilerin kırışık ve kötü kokulu olmasını önler.

Dijital İnverter

Özel İnverter motor teknolojisiyle donatılmış model, gürültü azaltma ve uzun ömürlü yapısıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda enerji tüketimi konusunda da tasarruf sağlayan Samsung WD80TA046BE1AH, güçlü performansıyla ön planda yer alıyor. Makinenizin sallanmasını ve daha az ses çıkarmasını sağlayan İnverter motor teknolojisi, günümüzde yalnızca modern cihazlarda bulunmaktadır.

Samsung WD80TA046BE1AH Kapasite

Yıkama Kapasitesi8 kg
Kurutma Kapasitesi5 kg
Devir1400 dev./dak.

Samsung WD80TA046BE1AH Program Sayısı

Samsung WD80TA046BE1AH Program Sayısı Kaç

Düşük enerji ve su tüketimi sağlayan Samsung WD80TA046BE1AH, 15 farklı program seçeneğine sahiptir. Güçlü köpük teknolojisiyle inatçı lekelerin üstesinden gelebileceğiniz bu model, havayı ısıtarak kurutma işlemini gerçekleştirebilir. Aynı zamanda Eco Bubble, Air Wash, Dijital İnverter ve Stay Clean teknolojileriyle donatılmış cihaz, en çok satan kurutmalı çamaşır makinesi modelleri arasında yer alıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
ED80TA046BE1AH Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung WD80TA046BE1AH Yorum

? *** ***: Çok araştırıp bu modeli aldım ve beklentilerimi karşıladı. Siparişten 1 gün sonra hepsijet ulaştırdı evime istediğim yere kadar taşıdılar. Samsung servisi de bekletmeden ertesi gün kurulumu gerçekleştirdi. Makinayı 3-4 kez çalıştırdım hem çok sessiz çalışıyor hem de çok güzel yıkama kurutma yapıyor programları ve kullanım arayüzü çok şık. Genel olarak çok beğendim umarım uzun ömürlü de olur.

? *** ***: Güzel yıkayıp kurutuyor ve çok sessiz. Kaliteli bir makine, zaten Samsung’un son çıkan serisi. Kurutmalı olduğu için tercih ettim. Kurutmalı programları uzun sürüyor, toplam 4-5 saatte yıkayıp kurutuyor. Yıkama kurutma yapıldığında kapağında çok tüycük birikiyor her seferinde silmek zorunda kalıyorum, belki de benim yıkadıklarımla alakalıdır. Genel olarak memnun kalırsınız kesinlikle.

? *** ***: Ürün çok temiz ve ambalajında en ufak bir sorun olmadan geldi yeni evime taşınacağım için kurulumu için servis çağırmadım inşallah içi de ürünün dışı kadar temiz ve sorunsuzdur. Teşekkür ederim.

? *** ***: Hızlı kargo için teşekkür ederim. Ürünü kullanmaya yeni başladım gayet başarılı.

? *** ***: Ürün bayideki ürünle aynı. Aylardır kullanıyorum sıkıntı çıkmadı (Maşallah). Kargo sorunsuz geldi. Eve teslim etti. Evde de servis kurdu. Teşekkürler.

? *** ***: Çok güzel yıkıyor bence, eski makinemin çıkaramadığı lekeyi tek seferde çıkardı. Kurulum teslimat sorunsuz geçti, çok memnunum.

? *** ***: Ürün zamanında teslim edildi ve kuruldu, ses konusunda çok beklentisi olmayanlar için ideal.

? *** ***: Kurutma ayrı olsa daha iyiymiş. Ama güzel makine.

? *** ***: Yaklaşık 5 gündür kullanıyorum su sesi dışında bir şey duymuyorsunuz. Dün kurutmada çalıştırdık ikisini bir arada alıp memnun olmayan arkadaşlarımın yaşadığı problemler olmadı çok memnun kaldık. Kurutmada plastik kokusu geldi zamanla geçecektir diye umuyorum. Tavsiye ederim.

? *** ***: Eski makinemden sonra bu makineye geçtiğim için çok mutluyum. Çamaşırları çok güzel yıkıyor. Çoğu makineye göre en hesaplı ve mantıklı makine bu.

? *** ***: Hepsiburada ya teşekkürler cumartesi aldım pazartesi sabah 9 da eve teslim edildi harika hızda süper sin Hepsiburada fakat Samsung servisi gelmedi bir haftadır hâlâ kurulum yapılmadı ürünü açamadım denemedim kullanmadım açmadan iade edeceğim bu günde gelmezse iade işle başlayacağım.

? *** ***: Çok güzel yıkıyor bence, eski makinemin çıkaramadığı lekeyi tek seferde çıkardı. Kurulum teslimat sorunsuz geçti, çok memnunum.

? *** ***: Ürün kaliteli sessiz oda da bir ferahlık oluştu. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Ürünü alalım 10 gün oldu ancak makinenin ön kapağındaki lastik parçalandı.

Samsung Air Wash Nedir?

Air Wash teknolojisi, kurutmalı çamaşır makinelerinde bulunan bir özelliktir. Havayı ısıtarak giysilerinizin kurumasını sağlar. Bunu yaparken deterjan veya su kullanmaz, böylelikle tasarruf etmenize imkan tanır. Aynı zamanda kurutma esnasında kötü koku ve kırışıklık gibi sorunları da en aza indirir.

Samsung WD80TA046BE1AH Alınır mı?

Sahip olduğu teknik özelliklerin yanı sıra özel teknolojiler ile donatılmış Samsung WD80TA046BE1AH, alınmaya değer bir makine diyebiliriz. Eco Bubble, Air Wash, Dijital İnverter ve Stay Clean gibi diğer makinelerde olmayan özelliklere sahiptir. Aynı zamanda 1400 devir çalışan bu model, deterjan ve su tasarrufu da sağlamaktadır.

Samsung WD80TA046BE1AH Çamaşırları İyi Kurutur mu?

İçerisinde bulunan Air Wash teknolojisi sayesinde giysilerinizi kısa sürede kurutabilmektedir. Hijyen dolu performans gösteren model, diğer kurutmalı çamaşır makinelerine nazaran çok daha başarılır. Doğal havayı ısıtıp buhara çevirir ve giysilerinize aktarır, böylelikle giysilerin kötü kokmasını ve kırışmasını engeller.

Samsung WD80TA046BE1AH Kaç Program?

İnatçı lekelerin dahi üstesinden gelebilen Samsung WD80TA046BE1AH, 15 farklı program seçeneğine sahiptir. Uzun ömürlü, dayanıklı ve tasarruf sağlayan model, deterjan kullanmadan giysilerinizi kurutabilmektedir. Aynı zamanda köpük püskürterek hassas kumaşlı kıyafetleri özenle temizler.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.