Samsung WD10T654DBN1AH Yorumları, Özellikleri ve İncelemesi

Samsung WD10T654DBN1AH adlı modelin teknik özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve incelemesini sizler için bir araya getirdik. İşte ayrıntılı bilgiler.
Samsung WD10T654DBN1AH Yorumları, Özellikleri ve İncelemesi

Piyasanın en iyi kurutmalı çamaşır makinelerinden bir tanesi olan Samsung WD10T654DBN1AH, 10,5 kilogram yıkama kapasitesine sahiptir. Samsung’un bu modeli, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Sahip olduğu teknik özellikler bakımından fazlasıyla ilgi gören Samsung WD10T654DBN1AH, giysilerinizi sorunsuz bir şekilde yıkamanıza ve kurutmanıza imkan sağlıyor.

Samsung WD10T654DBN1AH Özellikleri

Yıkama Kapasitesi10,5 kg
Kurutma Kapasitesi6 kg
Enerji SınıfıE
Program Sayısı-
Devir Hızı1400
Ses Seviyesi72 dB
Su Tüketimi90 L
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung WD10T654DBN1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Eco Bubble, Add Wash, Air Wash ve Dijital İnverter teknolojisiyle donatılmış model, en iyiler arasında yer alıyor. Kıyafetlerinizi kısa süre içerisinde yıkayabilen ve kurutabilen bu makine, 1400 devirle çalışmaktadır. Uzun ömürlü yapısı ve sessiz çalışma sistemiyle kullananlardan tam not almayı başarıyor.

Yıkama işlemi başladıktan sonra unuttuğunuz kirli çamaşırları makineye tekrardan ekleme yapabilirsiniz. Aynı zamanda süper hızlı program ile yalnızca 59 dakika içerisinde giysilerinizi tertemiz hale getirebilirsiniz. Kurutma işlemi sırasında mevcut havayı ısıtarak buhara çevirir. Sıcak buhar sayesinde çamaşırlarınızı hijyenik bir şekilde kurutur. Bu işlemi gerçekleştirirken giysilerinizin kötü kokmasını ve kırışmasını da önler.

İşte Samsung WD10T654DBN1AH modeli teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları;

Samsung WD10T654DBN1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Samsung WD10T654DBN1AH Tasarım

Makineyi diğer modellerden ayıran en önemli özellik dış kısmında yer alan kapağı. Kırılmaz tamperli yapıdan oluşan kapağı üzerinde farklı bir bölme yer alıyor. Bu bölme sayesinde yıkama esnasında makinenize çamaşır takviyesi yapabiliyorsunuz. Gri ve beyaz renk seçeneğiyle piyasaya sunulan Samsung WD10T654DBN1AH, modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yıkama işlemi başladıktan sonra yalnızca çamaşır değil, deterjan eklemesi de yapabilirsiniz. Kullanışlı ve dayanıklı yapısıyla en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Aynı zamanda 72 desibel ses seviyesi ve uygun su tüketimi, ürünü cazip kılan diğer niteliklerden bir tanesi.

Samsung WD10T654DBN1AH Tasarım

Samsung WD10T654DBN1AH Boyutu

Yükseklik850 mm
Genişlik600 mm
Derinlik600 mm
RenkBeyaz, Gri
Ağırlık80 Kg

Samsung WD10T654DBN1AH Yıkama ve Kurutma Kapasitesi

Düşük su ve enerji tüketimiyle dikkat çeken Samsung WD10T654DBN1AH, 10,5 kilogram yıkama, 6 kilogram kurutma kapasitesine sahiptir. Güçlü köpük püskürterek zorlu lekelerin üstesinden gelmenize imkan tanıyan model, yapay zeka kontrolü sayesinde planlı yıkama yapmanızı sağlıyor.

Kurutma işlemi sırasında makine, içerisinde yer alan havayı ısıtarak buhar haline getiriyor. Çamaşırlarınızı sıcak buhar ile kurutarak doğal rengini korumuş oluyor. Aynı zamanda hassas ve ipeksi kumaşlar için özel üretilmiş bir teknolojiye de sahip. Değer verdiğiniz giysileri gönül rahatlığıyla bu makine de yıkayabilirsiniz.

Samsung WD10T654DBN1AH Ek Özellikler

Samsung WD10T654DBN1AH Ek Özellikler

Samsung WD10T654DBN1AH adlı modeli diğer kurutmalı çamaşır makinelerinden ayıran ek özellikler Eco Bubble, Add Wash, Air Wash ve Dijital İnverter şeklinde belirtiliyor. Bir çamaşır makinesinden beklediğiniz tüm özellikler bu modelde yer alıyor diyebiliriz. Yıkama konusunda gösterdiği üstün performansın yanı sıra kurutma esnasında giysilerinize uyguladığı narin dokunuş kalitesini kanıtlar nitelikte.

Eco Bubble

Düşük sıcaklıkta dahi üstün hijyen sunan bu model, deterjanı köpüğe dönüştürerek çamaşırlarınızı temizler. Giysilerinizin direkt olarak deterjan ile temasını engeller. Böylelikle kıyafetlerinizin rengini ve kumaş kalitesini daima doğal seviyelerde tutar.

Add Wash

Eski modellerde unuttuğunuz kıyafetler için yeniden çamaşır makinesi açmanız gerekiyordu. Samsung WD10T654DBN1AH adlı modelde Add Wash teknolojisi sayesinde bu tür sorunlar mazide kaldı. Çamaşır makinenizi çalıştırdıktan sonra unuttuğunuz giysileri kapağın üzerinde yer alan hazne içerisinden ekleme yapabilirsiniz.

Air Wash

Air Wash teknolojisi, kurutmalı çamaşır makinelerinde bulunan özel bir fonksiyondur. Makinenin içerisinde bulunan havayı ısıtır ve buhar haline getirir. Elde ettiği buhar ile yıkanan çamaşırları kısa süre içerisinde kurutur. Aynı zamanda kurutma işlemi sonrasında meydana gelebilecek kötü koku ve kırışıklık durumunu da en aza indirir.

Dijital İnverter

Günümüzde satılan modern teknolojiye sahip kurutmalı çamaşır makinelerinde yer alan bir özelliktir. Makinenizin kurutma, sıkma veya yıkama esnasında çok az ses çıkarmasına imkan tanır. Aynı zamanda uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını da sağlar. Dijital İnverter teknolojisine sahip çamaşır makineleri, enerji tüketimi tasarrufu da sağlamaktadır.

Samsung WD10T654DBN1AH Kapasite

Yıkama Kapasitesi10,5 kg
Kurutma Kapasitesi6 kg
Devir1400 dev./dak.

Samsung WD10T654DBN1AH Kazan Temizliği

Samsung WD10T654DBN1AH Kazan Temizliği

Eski model çamaşır makinelerinde meydana gelen kireç ve kötü kokunun baş nedeni kazanlarıdır. Kalitesiz kazanların meydana getirdiği sorunlar, kullanıcıların şikayet ettiği durumlardır. Samsung WD10T654DBN1AH adlı model, suda bekletme, titreşimli yıkama ve yüksek hızda sıkma fonksiyonları sayesinde kazan temizliği kendisi yapar. Böylelikle sert ve masraflı deterjanlar kullanmanıza gerek kalmaz.

Kazan temizliği, bir çamaşır makinesi için büyük önem taşır. Kendi kazanını temizleyebilen çamaşır makineleri kullanıcılar tarafından tercih edilen modeller arasında yer alır. Samsung WD10T654DBN1AH, %99,9 oranında kazanını hijyenik ve temiz tutar. Giysilerinizin yıkama ve kurutma sonrasında temiz kokmasını sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
WD10T654BNAH Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung WD10T654DBN1AH Yorum

? *** ***: Makine ilk deneyimim tipi güzel kargo çok geç geldi yeni kullanmaya başladım duruma göre yeniden değerlendirme yapacağım.

? *** ***: İlk defa dün kurulumu yapıldı ve hemen kullandım. İnce Yorgan attım. 6 saatte yık kurut seçeceğini kullandım. Bana tertemiz verdi. Uzatıp üstüme uyudum.

? *** ***: Sipariş verdikten 1 gün sonra geldi bir sorun yok gördüğüm kadarıyla güzel özellikleri var uygulama ile kontrol edilebiliyor kazanı ve detarjan gözünü kendisi temizliyormuş asıl alma nedenimiz 10 kilo yıkanması ve kurutmalı olması isterseniz beyaz rengi ve 12 kilo olanı da var güzel yıkıyor mu güzel kurutuyor mu bilmiyorum henüz kullanmadık biraz zaman geçtikten sonra yorumu güncelleyeceğim.

? *** ***: Ürünü kullanmaya başladım. Şuan için sorun gözükmüyor. Çok kolay anlaşılabilecek program ara yüzü var.

? *** ***: Harika bir ürün, kurutma fonksiyonu az kg koyarsanız çok iyi çalışıyor. Fiyatına göre oldukça avantajlı.

? *** ***: Ürün güzel. Kargo taşırken üstünü çizmiş. İade etmedim. Ancak kargolar hep aynı son.

? *** ***: Sessiz çalışması çok iyi. Tertemiz yıkıyor. Ayarları çok kolay. Verdiğiniz paraya değiyor.

? *** ***: Bayıldım. Evime aldim. Fakat daha açıp kullanmadım. Kız kardeşim evinde kullanıyor memnun. Ben de bunu aldım. Teslimatı harika olduğunu söylemek için değerlendiriyorum. Ertesi gün kargoya verildi ve 3 günde geldi. Horoz lojistik eşyalarımı getirdi ve sağ olsunlar 1. Katta evim taşıdılar eve kadar.

? *** ***: Makine tam bir fiyat performans ürünü aralıkta aldım iyi ki almışım diyorum sadece kurutması çok uzun elektrikte pek değişmedi kurutma çok yakar diye düşünmüştüm.

? *** ***: Ürün yeni ulaştı. henüz kullanmadık. teslimat ile ilgili yorum yapacağız. Ankara Hepsijet XL kurye çalışanı Murat Bıyık'ın çözüm odaklı çalışması gerçekten takdiri hak ediyor. kendisine çok teşekkür ederiz.

? *** ***: Çok iyi bir makine yıkama ve kurutmada hiçbir sıkıntı çıkartmadı kullandıktan 2 ay sonra yorum yazıyorum hiç çekinmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Gayet memnunum . kurutmasının bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.

? *** ***: 10 numara 5 yıldız bir ürün, ürün şaşırtıcı bir şekilde aynı gün elime ulaştı. Teşekkürler sayın satıcı.

? *** ***: Çok memnunum. Daha önce neden kurutmalı kullanmadım diye pişmanım. Tam da fiyat performans ürünü diye düşünüyorum.

Samsung yapay zeka çamaşır makinesi nasıl çalışır?

Çamaşır makinenizin ön LCD panelinde yer alan akıllı denetim tuşuna basmanız gerekmektedir. AP ifadesini görene kadar o tuşa basmanız yeterlidir. Ardından akıllı kontrol direkt olarak açılacaktır.

Samsung çamaşır makinesi akıllı kontrol nasıl açılır?

Çamaşır makinenizin ön LCD panelinde yer alan akıllı denetim tuşuna basmanız gerekmektedir. AP ifadesini görene kadar o tuşa basmanız yeterlidir. Ardından akıllı kontrol direkt olarak açılacaktır.

Wifi özellikli çamaşır makinesi ne işe yarar?

Öncelikle çamaşır makinenizin Wifi özellikli yanı uzaktan kontrol edilebilme fonksiyonlarına sahip olduğunda emin olunuz. Wifi özellikli çamaşır makineleri uzaktan kontrol edilebilme imkanı tanır. Evde olmadığınız zamanlarda telefonunuzdan çamaşırlarınızın ne durumda olduğu hakkında bilgiler alabilirsiniz. Aynı zamanda makinenizi kontrol ederek çamaşırlarınızın yeniden yıkanmasını dahi sağlayabilirsiniz.

Akıllı çamaşır makinesi nedir?

Akıllı çamaşır makinesi, cep telefonu veya internet üzerinden kontrol edilebilen modellere denir. Siz evde yokken çamaşır makinenizi kontrol edebilir, kapatma ve kurutma yetkileri verebilirsiniz. Aynı zamanda mobil uygulama üzerinde çalışmasını veya durmasını da sağlayabilirsiniz.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.