Sadir Durmaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili olan Sadir Durmaz, 1963 yılında Kırşehir Çiçekdağı'nda doğmuştur. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Zeynep'tir.
Sadir Durmaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

Sadir Durmaz Biyografisi

Sadir Durmaz, 15 Temmuz 1963 yılında Çiçekdağı’nda doğdu. Aslen Yerköy, Yozgatlı olan Sadir Durmaz bu ilçeye 4 km uzaktaki Çiçekdağı ilçesinde doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur. MHP Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Durmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

sadir-durmaz-biyografisi.jpg


Sadir Durmaz’ın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünde müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı. 1989'da müfettiş, 1994'te Daire Başkanı, 1997'de Genel Müdür Yardımcısı ve 2002'de Genel Müdür görevlerini üstlendi. Milletlerarası Kooperatif ve Çalışma Ekonomisi (CIRIEC) Araştırma Merkezi Türkiye Daimi Komite Üyeliği, Türk Kooperatifçilik Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Gübre Fabrikaları TAŞ (Gübretaş) Yönetim Kurulu Başkanlığı, Güvensigorta Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tarım Kredi Spor Kulübü Başkanlığı, Dünya Bankası İşbirliği ile Tarım Kredi Kooperatifleri Yeniden Yapılandırma Projesi Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Birçok gazete ve dergide makaleleri yayınlandı.

sadir-durmaz’in-egitim-ve-calisma-hayati.jpg


Sadir Durmaz'ın Siyasi Hayatı

25. Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili olarak meclise giren Sadir Durmaz, 26. Dönem seçimlerinde meclise girmemiştir. Durmaz, 21 Mart 2015 tarihinde yapılan MHP 11. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi seçilmiş ve hemen akabindeki MYK toplantısı sonrasında Başkanlık Divanı üyesi seçilerek Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 

sadir-durmazin-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.