Rihanna Hakkında Hiç Duymadığınız 19 İlginç Gerçek

Tüm dünyanın tanıdığı ve bildiği Rihanna'nın ne yediği bile magazin gündemi olabiliyor. Bu liste sayesinde eğer sıkı bir Rihanna hayranı değilseniz muhtemelen hiç duymadığınız 19 gerçeği öğreneceksiniz.
Rihanna Hakkında Hiç Duymadığınız 19 İlginç Gerçek

Rihanna'ya Dair İlk Defa Duyacağınız 19 Gerçek

Rihanna mükemmel bir ülke olan Barbadoslu... O gerçek bir yıldız olduğunu çoktan kanıtladı. 16 yaşında başlayan başarılı yolculuğu, Grammy'den Brit ödüllerine kadar birçok önemli platformda devam ediyor.  “Siyah Madonna” olmak isteyen Rihanna, arkasında ilham verici bir miras bırakmayı amaçladı ve bize göre bunu daha imdiden başardı. Tarzı ve trendleri belirleyen bu şarkıcı, dünyanın tanık olduğu ve taktir ettiği en büyük sanatçılar arasında şimdiden yerini aldı. Bu içeriğimizde Rihanna’nın bilinmeyenlerini açıklayacağız.


19. Rihanna Onun İkinci Adı!

Rihanna’nın asıl isminin Robyn Rihanna Fenty olduğunu biliyor muydunuz? Büyük bir yıldız olmayı başardıktan sonra sadece Rihanna 2. kullanmaya başladı. Doğrusunu söylemek gerekirse ismi ona gerçekten çok yakışıyor!

rihanna-onun-ikinci-adi!.jpg


18. O Bir Müzik Dahisi

Rihanna müzik yapmaya sadece 7 yaşındayken başladı. Aynı zamanda lisedeyken 2 kız arkadaşı ile birlikte kurdukları bir müzik grupları vardı. Şimdi ise o küçük kız bir dünya yıldızı ve milyonlarca hayrana sahip!

o-bir-muzik-dahisi.jpg


17. Sahne Öncesi Mutlaka Alkol Alır

Evet alkol tüketmek iyi bir şey olmasa da, Rihanna sahneye çıkmadan hemen önce mutlaka votka veya tekila içtiğini itiraf etmiştir. Performanslarında onu daha başarılı ve güçlü yaptığını söylüyor. 

sahne-oncesi-mutlaka-alkol-alir.jpg


16. Barbados’ta ‘Rihanna Günü’

Rihanna'nın doğum yeri resmi olarak Barbados’tur. Rihanna Günü, Şubat ayında doğum gününün arifesinde ulusal bir bayram olarak kutlanmaktadır. 

rihanna-gunu.jpg


15. Şeytan Çıkarma Ayinine Tanık Oldu

Rihanna, küçük bir kızken bir arkadaşının evinde şeytan çıkarma ayinine şahit oldu ve o günden beri hayaletler en büyük korkusu!

seytan-cikarma-ayini.jpg


14. Ronald Fenty

Bir depo amiri olan babası Ronald Fenty bir uyuşturucu bağımlısıydı. Kokain kullanan babasıyla Rihanna'nın ilişkisi çocukluğu boyunca hep iniş çıkışlarla geçti.14 yaşında ebeveynleri boşanan Rihanna daha çocuk yaşta, babasını kokain çekerken evde yakalamıştı.

ronald-fenty.jpg


13. Abur Cubur Delisi!

Rihanna müthiş görüntüsüne rağmen aslında tam bir abur cubur canavarı. Kulis, ev, tur uçağı yani özetle aklınıza gelebilecek her yer onun isteği üzerine abur cubur gıdalarla donatılıyor. Bir pis boğaz olduğu herkes tarafından biliniyor. Rihanna'nın formunu nasıl koruduğu ise tam bir muammaydı. Zaten son zamanlarda aldığı kilolar artık bu durumu pek de umursamadığını gösteriyor!

abur-cubur-delisi!.jpg


12. Kamufle Halde Hayranlarının Arasında Gezer

Nam-ı değer Riri, bazen konserlerinden önce kamufle olup gizlice hayranlarının arasında dolaşmaya bayılır. Böylece onların enerjisini delicesine içine çektiğine inanıyor. Elbette o an yanında korumaları da oluyor. 

riri.jpg


11. Tersten Yazılmış Dövme

Rihanna'nın "Asla başarısızlık değil, her zaman bir ders" anlamına gelen tersten yazılmış bir dövmesi vardır. Nedeni de aynaya baktığında dövmede yazan bu güzel alıntıyı kendisinin doğru okuyabilmesidir.

tersten-yazilmis-dovme.jpg


10. Jay- Z Onu İlk Gördüğü An Keşfetti

Def Jam Kayıt Şirketi'nin patronu Jay-Z, Rihanna ile tanıştığı gün onunla bir sözleşme imzaladı. Söylenenlere göre Jay-Z onu kaptırmaktan çok korktuğu için görür görmez bu teklifi yapmıştır. 

jay--z.jpg


9. Seksi Giyinmesi Yasaktı

Birlikte çalıştığı plak şirketi Riri’nin kariyerinin başladığı ilk yıllarda ona seksi görünmeyi yasaklamıştı. Rihanna o günlerde kendini feci derecede kapana kısılmış gibi hissettirdiği söylüyor. Kıyafetlerinden tutun da haline tavrına ve hatta kırmızı rujuna kadar her şeyine karışıyorlarmış.

seksi-giyinmesi-yasakti.jpg


8. En Sevdiği Şarkısı 

Rihanna'nın kendi şarkılarından en sevdiği "Umbrella" idi, ta ki "Diamonds" şarkısı tüm dünyada patlayana kadar! 

en-sevdigi-sarkisi .jpg


7. Katy Perry ile BFF’ler!

Katy Perry ve Rihanna çok uzun zamandır en yakın arkadaşlar. Hatta Katy Perry’nin düğününde Riri nedime olacaktı fakat programların çatışmasından ötürü düğünün gerçekleştiği Hindistan’a gidemedi.

katy-perry-001.jpg


6. Chris Brown İle Şiddetli Kavga

Chris Brown ile inişli çıkışlı ilişkisi olan Rihanna 2009 yılında Chris'in telefonunda başka bir kadından gelen bir mesajı görmesi üzerine tartışma çıkardı. Bu tartışma fiziksel bir kavgaya dönüştü ve Brown Rihanna’yı darp etti. 

chris-brown.jpg


5. 7 Tane Balmumu Heykeli Var

Rihanna’nın dünyanın dört bir yanındaki ünlü Madama Tussauds Müzesi’nde yedi adet balmumu heykeli vardır. Bu da ünlü yıldızın daha bu yaşta gösterdiği başarısının kanıtıdır.

7-tane-balmumu-heykeli.jpg


4. En Etkili Kişi!

2012 yılında Rihanna, Time dergisindeDünyadaki En Etkili 100 Kişi” listesinde 20. sırada yer almıştır.

dunyadaki-en-etkili-100-kisi.jpg


3. Sigortalı Bacaklar

Rihanna, 2007'de Gillette'in Venus BreezeBir Tanrıça'nın Ünlü Bacakları” ödülünü kazandı ve bundan sonra bacaklarını 1 milyon dolar karşılığında sigortalattı.

sigortali-bacaklar.jpg


2. Toplam 23 Dövme

Rihanna’nın vücudunda tamı tamına 23 adet dövme bulunuyor. Daha fazlasına da sahip olmak istediğini açıklayan Riri, en sevdiği dövmesinin tersten yazılmış olan olduğunu söylüyor.

toplam-23-dovme.jpg


1. Bikini Bölgesi Ağdası

Rihanna bir röportajında bikini bölgesini sadece yaşlı ve İngilizce bilmeyen birine ağda yaptırtabildiğini açıkladı. Sahneye oldukça iddialı kıyafetlerle çıkan birinin ağda yaptırırken utanması sizce de çok ilginç değil mi?

bikini-bolgesi-agdasi.jpg


Önerilen İçerik; Rihanna'nın Milyon Dolarlık Malikanesi!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum