Tom Clancy's Rainbow Six Siege Sistem Gereksinimleri (2024)

Son yıllarında en iyi aksiyon arasında yer alan Tom Clancy's Rainbow Six Siege sistem gereksinimleri nelerdir?
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Sistem Gereksinimleri (2024)

2015 Yılında Ubisoft Montreal geliştirilen ve Ubisoft tarafından piyasaya sürülen Tom Clancy's Rainbow Six Siege, oyun severlerin ilgi odağı olmayı başardı. Aksiyon, gerilim ve stratejinin fazlasıyla bulunduğu Raninbow six siege en çok oynanan oyunlar sıralamasına girmeyi başardı. Peki ya Raninbow six siege sistem gereksinimleri nelerdir? Aynı zamanda oyuncuların merak ettiği bir diğer konu ise rainbow six siege boyutu veya Rainbow six siege kaç gb? Gibi sorular oldu. Rainbow six siege en güncel sistem gereksinimleri ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege hakkında her şey bu içerikte yer alıyor.

rainbow sistem gereksinimleri


Tom Clancy's Rainbow Six Siege Nedir?

Tom Clancy's rainbow six siege, son dönemde çıkan 5v5 aksiyon oyunları arasında en iyilerden bir tanesi diyebiliriz. Savunma ve saldırı olarak oyunun ana temelleri bulunmakta. Her bir bireyin farklı karakterler eşliğinde savaştığı bu oyun oldukça eğlenceli. Ayrıca oyunu diğer aksiyon oyunlarından farklı kılan ise her maç sonucu kişiyi ödüllendirmesi. Yani bu şu demek oluyor girdiğiniz her maçtan adeta eliniz boş dönmeyeceksiniz. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmiş ve  Ubisoft tarafından piyasaya sürülen bu aksiyon oyunu 2015 yılında çıkmıştır. Herkes tarafından oldukça beğenilen Tom Clancy's Rainbow Six Siege aksiyon tutkunlarının yanı sıra strateji tarzı oyun severlerin de dikkatini çekmeyi başardı. Girdiğiniz maçı kazanmak için rakiplerinizi alt etmeniz gerekecek. Rakibinizi alt etmek için çeşitli yollarla bunu yapabilirsiniz. Rainbow, size farklı karakterler sunarak farklı stratejiler uygulamanızı sağlıyor. Aksiyonun ve gerilimin bir dakika bile azalmadığı Rainbow da arkadaşınızla veya tek başınıza eğlenceli vakit geçirebileceksiniz.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege nedir


Tom Clancy's Rainbow Six Siege Kaç Gb?

Özellikle  başarılı grafikleriyle dikkat çeken Rainbow herkes tarafından severek oynanılan oyunlar arasında kendisine yer buldu. Yüksek grafikleri nedeniyle herkesin aklına gelen ilk soru ise Rainbow six siege kaç gb? oldu. Rainbow'un son güncellemesinin ardından Rainbow six siege toplamda 71 GB boyuta sahip oldu. İlerleyen zamanlarda Ubisoft şirketi bu boyutunun gelecek olan güncellemeler sayesinde daha da yükseleceğini iletti.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Kaç Gb


Tom Clancy's Rainbow Six Siege Sistem Gereksinimleri;

Son yılların en iyi aksiyon oyunları arasında yer alan Rainbow six siege sistem gereksinimleri nelerdir? Sizler için tom clancys ranibow six siegenin minimum sistem gereksinimlerini araştırdım. İşte Rainbos six siege sistem gereksinimleri;

Rainbow Six Siege Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit zorunlu)
  • İşlemci: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz veya AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
  • RAM: 6GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 destekli ve 1GB VRAM)

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit zorunlu)
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz veya better or AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz or better
  • RAM: 8GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 (veya GTX760 / GTX960) veya AMD Radeon HD 7970 (veya R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)

Not: Bilgisayarınızın sistem özelliklerini biliyor fakat oyunu açıp açmayacağını bilmiyorsanız yorum kısmında sistem özelliklerinizi belirtebilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Önerilen İçerik;

En Güncel Cs Go Sitem Gereksinimleri!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum