Rage 2 Sistem Gereksinimleri (2024)

Oyun dünyasına bomba gibi bir giriş yapan Rage 2 sistem gereksinimleri açıklandı. Aksiyon ve heyecan dolu Rage 2, oyun severler ile buluşuyor.
Rage 2 Sistem Gereksinimleri (2024)

Rage 2 Sistem Gereksinimleri

Oyun dünyasına adeta bomba gibi giriş yapan Rage 2 sistem gereksinimleri açıklandı! Tüm zamanların en iyi oyunları listesine aday olan Rage 2 oyun severlerin beğenisini toplamayı başardı. Peki ya Rage 2 sistem gereksinimleri nelerdir? Rage 2 kaç gb olacak? Tüm bu soruların yanıtını bu içeriğimde bulabilirsiniz. İşte Rage 2 hakkında her şey.

rage 2 sistem gereksinimleri


Rage 2 Nedir?

Bethesda Softworks şirketi tarafından yayınlanan, Avalanche Studios, İd Software tarafından geliştirilen Rage 2, oyun severlerin her geçen gün ilgisini daha da fazla çekmeye devam ediyor. Mod olarak şimdilik tek oyunculu oyun olarak piyasaya sürülen Rage 2, PlayStation 4, Xbox One, ve Microsoft Windows platformlarında oyuncular ile buluşacak. 2019 yılının en iyi oyunları arasında yer alacak olan Rage 2 sahip olduğu mekaniği ile sizlere harika bir aksiyon deneyimi yaşatacak. Tek oyunculu bir oyun istiyorsanız Rage 2 tam size göre diyebiliriz. Peki ya Rage 2 sistem gereksinimleri nelerdir?

Rage 2 sistem gereksinimleri


Rage 2 Kaç Gb?

Gün geçtikçe popüler bir oyun haline gelen Rage 2 sahip olduğu mekanik vuruşlar ve grafikler ile oyuncuları kendisine çekmeye devam ediyor. Oyuncuların Rage 2 hakkında yaptıkları yorumlar, aslında oyun hakkında bizlere ne kadar güzel olduğunun kanıtı gibi görünüyor. Yüzde 90 oranında bir beğeniye sahip olan Rage 2 toplamda 50 GB'lık bir depolama alanı istemektedir.

rage 2 sistem gereksinimleri


Rage 2 Sistem Gereksinimleri

Oyun severlerin bir türlü dilinden düşmeyen Rage 2 sistem gereksinimleri açıklandı! Oyun dünyasına hareketli bir giriş yapan Rage 2 sistem gereksinimleri nelerdir? İşte üstün grafiklerine rağmen ideal bir sistem gereksinimi isteyen Rage 2 sistem gereksinimleri hakkında her şey;

Rage 2 Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10 işletim sistemi (64 Bit Zorunlu).
  • İşlemci: Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 3 1300X işlemci.
  • Ram: 8 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 780 veya AMD R9 280 ekran kartı
  • Depolama Alanı: 50 GB boş alan.

Rage 2 Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10 işletim sistemi (64 Bit Zorunlu).
  • İşlemci: Intel Core i7-4770 veya AMD Ryzen 5 1600X işlemci.
  • Ram: 8 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 1070 veya AMD Vega 56
  • Depolama Alanı: 50 GB boş alan.

Önerilen İçerik; En Güncel Gta 6 Sistem Gereksinimleri!

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.