Popüler Olmadan Önce Evsiz Olan Ünlüler!

Şöhret ve paradan önce oldukça fakir olan bu ünlü isimler, kimi zaman garsonluk, kimi zaman dansçılık yaparak oldukça zengin oldu.
Popüler Olmadan Önce Evsiz Olan Ünlüler!

Şöhret ve servet kazanma yolunda oldukça zorlu süreçlerden geçen bu ünlüler, bugünlerde dünyanın en çok tanınan isimlerinin başında geliyor.

Aslında bu isimler, bir zamanlar parasız ve evsiz olsalar bile şimdilerde oldukça zengin ve ünlü insanlar olarak dikkat çekiyor.

Çoğu insan bu ünlülerin yerinde olmanın hevesi içinde olsa da, kimse geçmişten günümüze kadar geçen zorlu süreci tam olarak bilmiyor.

İŞTE DÜNÜN FAKİRİ BUGÜNÜN ZENGİNİ OLAN ÜNLÜ İSİMLER


Jim Carrey

Henüz 15 yaşındayken babası işini kaybeden ünlü komedyen, borçlar yüzünden evsiz kalarak uzun bir süre karavan parklarında ailesiyle birlikte yaşadı.


Jennifer Lopez

Durumları iyi olmadığı için çalışmak zorunda kalan ünlü yıldız, çok sevmesine rağmen annesinin istememesi nedeniyle dansa yeteri kadar vakti ayıramadı ve kimi zaman dans stüdyoların da sabahladı.


Steve Jobs

Suriye asıllı olan mucit, hafta içi kaldığı odanın parasını ödeyemediği için arkadaşlarında kalır, hafta sonu ise uzun yollar yürüdükten sonra kilisede güzel bir ziyafet çekerdi.


Carmen Electra

Los Angeles'da birkaç yıl barınaklarda yaşayan ünlü oyuncu, Sahil Güvenlik dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı.


Chris Pratt

Gençlik zamanlarında okulundan ayrılarak Hawaii'ye tek yön bilet alan oyuncu, geceleri sahillerde uyudu.


Kelly Clarkson

Yeni evine taşındığı ilk gece evi yanan ünlü şarkıcı, daha sonra uzun süre arabasında yaşadı.


Daniel Craig

Ünlü olmadan önce birçok berbat iş yapan oyuncu, geceleri parklarda uyudu ve hayli zor zamanlar geçirdi.


Halle Berry

Başarısız geçen iki evlilikten sonra intihara teşebbüs eden oyuncu, bütün parası bittikten sonra uzun süre barınaklarda evsizlerle birlikte yaşadı.


Kurt Cobain

Nirvana grubundan önce köprü altlarında yaşayan müzisyen, çoğu zaman hastanelerin bekleme salonlarında sabahladı.


Shania Twain

Küçük bir çocukken barınakta yaşamaya başlayan şarkıcı, henüz 8 yaşındayken barlarda bedava yemek karşılığı şarkı söyledi.


Sylvester Stallone

Hapishaneden tahliye olduktan sonra bir otobüs durağında yaşayan oyuncu, 100 dolar karşılığında malum film oyunculuğu başta olmak üzere bir çok farklı yol denedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum