Philips Hd7459/20 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

İster sade isterseniz aromalı filtre kahveye erişmenizi sağlayan Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi özellikleri ve yorumlarını sizler için inceledik.
Philips Hd7459/20 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Kahve sever geniş aileler için geliştirilen Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi, 15 fincana kadar kahve demleme özelliğine sahip olmasının yanında her fincanda aynı lezzeti yeniden almanızı sağlar. Geniş demlik hacmi ve kolay kullanımı sayesinde sürekli elinizin altında bulunduracağınız bir cihaz olacaktır. Aroma ayarlama özelliği ile birlikte damak zevkinize en uygun kahvelere erişmeniz Philips Hd7459/20 ile artık daha kolay hale gelir.

Philips Hd7459/20 Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Fincan Kapasitesi15
Demlik kapasitesi1200 Ml
Cam HazneVar
Güç1000 W
Kahve ÖğütücüYok
ZamanlayıcıVar
Otomatik KapanmaVar
Damlama EmniyetiVar
Su Seviyesi GöstergesiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Philips Hd7459/20
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Hd7459/20 İnceleme

Geniş bir demlik hacmine sahip olmasına rağmen mutfaklarda az yer kaplayan Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi, tüm misafirlerinize yetecek kadar kahveyi tek seferde yapmanıza imkan sağlar. Aroma seçme özelliği sayesinde yumuşak içimli ya da daha sert içimli filtre kahve demleyebilirsiniz. Kusursuz teknik özelliklerinin yanında şık görüntüsüyle de bulunduğu alanın havasını değiştirecek bir cihazdır.

İşte, kahve sever geniş aileler için geliştirilen Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Philips Hd7459/20 Tasarım

Philips Hd7459/20 Tasarım

Tasarımında ağırlıklı olarak kullanılan siyah ve metal renkler kaliteli bir görüntü sağlarken oval yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi, mutfağınızda da kahve köşelerinizde de harikalar yaratmaya devam eder. Su ölçme ve gösterge paneline sahip olan cam demliği sayesinde demlediğiniz kahve miktarını görebilirsiniz. Zaman ayarı, saat ayarlama, başlatma gibi işlevleri kolaylıkla yerine getirebilmeniz için cihazın ön kısmına yerleştirilen tuşların yanı sıra dijital ekranı sayesinde verdiğiniz tüm komutları takip edebilirsiniz.

Philips Hd7459/20 Güç

philips-hd745920guc.webp

1000 W güç tüketimi ile çalışan Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi, 15 fincana kadar kahveyi sadece dakikalar içerisinde demleyerek sizlere sunar. Yüksek güç tüketiminin yanı sıra oldukça kısa sürede kahve demleme özelliği ile kahveyi yakmadan içime hazır hale getirir. İdeal su sıcaklığı ve kahve aromasını ayarlayan Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesini kullanırken tek yapmanız gereken arkanıza yaslanarak kahvenizin hazır olmasını beklemektir.

Philips Hd7459/20 Filtre Kağıdı

Philips Hd7459/20 Filtre Kağıdı

Sabit filtresi bulunan Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi, ekstra bir filtre kağıdına gerek duymadan kahve demleme işlemini yapmanızı sağlar. Daha ince öğütülmüş kahveler için tamamen pürüzsüz bir kahve elde etmek istiyorsanız 4 numaralı filtre kağıtları cihaz için uyumlu olacaktır. Ancak ideal çekime sahip filtre kahveler için cihazın kendi filtreleme özelliği oldukça yeterlidir.

Philips Hd7459/20 Kullanım Kılavuzu

Philips Hd7459/20 Kullanım Kılavuzu

Philips Hd7459/20 en doğru şekilde kullanabilmek için cihazı açmadan önce kullanma kılavuzunu okumanız önerilir. Cihazı en verimli şekilde kullanmanız için de yanında gönderilen kitapçık oldukça işe yarayacaktır. Yaşanabilecek teknik sorunlara karşı yapılması gerekenler, farklı kahve türleri ve daha pek çok bilgiye erişebileceğiniz Philips Hd7459/20 kullanım kılavuzu, cihazla birlikte gönderilerek kutu içerisinde yer alır.

Philips Hd7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi

Philips Hd7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi

Sizlere en lezzetli kahveleri sunabilmek için geliştirilen Philips Hd7459/20 Daily Collection filtre kahve makinesi, aroma karıştırıcı özelliği sayesinde hiçbir aşamada kendinizi yormadan kusursuz kahvelere erişmenize imkan sağlar. 2-15 fincan aralığında kahveler yapabilmeniz için geniş bir demlik ile birlikte tasarlanmıştır. Otomatik kapanma ve zamanlama gibi özellikleri sayesinde oldukça güvenli bir kullanım sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalara sahip olmasından dolayı temizlik aşamasında da oldukça büyük kolaylık tanır.

Philips Hd7459/20 Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Philips Hd7459/20 Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesini kullanabilmek için öncelikle su tankına en az 2 fincanlık su eklemeniz gerekir. Su eklemediğiniz takdirde cihazın bozulmasına sebep olabilirsiniz. Ardından, bulunan su miktarına uygun ölçüde kahveyi filtre kısmına ekleyerek cihaz kapaklarını kapatmalısınız. Sonrasında dilerseniz zamanlayıcıyı ayarlayıp ileri saatte kahve demlenmesi için komut verebilir ya da anlık olarak kahvenizi demlemek için başlangıç tuşuna basabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips Hd7459/20
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Hd7459/20 Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Fakir Vienna Filtre Kahve Makinesi Yorumları

? *** ***: Gayet kullanışlı. Bu fiyata zaman ayarlı bir makine bulmak neredeyse imkansız.

? *** ***: Kesinlikle süper bir ürün. Filtre kahve makinelerinin %90 ında kağıt filtre kullanılır. Bazı yorumlar okudum; içinde filtresi yok, iyi süzmüyor, damlatma önleyici çalışmıyor diye. Bu problemleri yaşamak istemiyorsanız cüzi bir miktar ödeyerek sürekli kağıt filtre kullanın. Kahvenin sıcak olmadığını söyleyenler olmuş; kahveniz cam karafa geldiğinde kahveniz tam olmuş sayılmaz. Cam karafın altında rezistans vardır ve kahveniz orda ısıtılır. Tavsiyem; cam karafa gelen kahvenizi 5-10 dk bekledikten sonra alın. Zaman ayarı da gayet düzgün çalışıyor. Piyasada zaman ayarlı alabileceğiniz en uygun fiyata en iyi ürün budur. Ben çok memnunum, umarım siz de memnun kalırsınız.

? *** ***: Ürünü alalı bir hafta oldu. Şimdiden çok memnunum üründen. Kafamda daha yüksek fiyatlı başka bir ürün vardı bu ürün kafamda bile yoktu. İyi ki almışım. O kadar yüksek fiyatlı bir ürüne gerek olmadığını düşünüyorum.

? *** ***: Öncelikle makineyi alalı 5 gün oldu birkaç kere kullanmadan yorum yapmak istemedim. Ürün 24 saat dolmadan teslim edildi efsane teslimat için buradan teşekkür ediyorum. Ürünün kendi kutusu dışında ekstra bir kutuya daha koydukları için de ayrı bir teşekkür. Kahveyi yaptıktan sonra hemen almazsanız kesinlikle damlatmıyor ve bekledikçe (4,5 dk kadar) çok daha sıcak kahve içiyorsunuz fıskiye sisteminde de 4 tane delik var böylece musluktan akar gibi bir yerden su boşalmıyor bu da güzel bir ayrıntı. Sadece zamanlayıcı özelliğini henüz kullanmadım o da çok da önemli değil zamanlayıcı olanla bunun arasında fark olmadığı için bunu aldım indirimdeyken, bu arada gurme değilim ilk makinem bundan önce french presde yapıyordum arada çok fark var ,kesinlikle önceki kahve değilmiş. Kahveyi boşaltmaktan önce bardakları sıcak suyla çalkalayın çok fark ediyor ,fazla düşünmeye gerek yok alınabilir ben çok araştırdım.

? *** ***: Çok güzel bir makine. 1 kere sade su ile çalıştırdım sonrasında kahvemi yaptım harika oldu. Plastik kokusu yok. Tchibo 4 numara kağıt kullandım. 4-6 bardak kahveyi 4 dakikada yapıyor ancak bi4 dakikada dinlendirirseniz baya sıcak oluyor. Saatini kullanmadım hiç. Elektronik olması korkutmasın sizi, manuel gibide kullanabilirsiniz. Fişi takıp tek tuşa basmanız yeterli saat filan ayarlamanıza gerek yok. Çokta kahve gurmesi değilim benim için yeterli bir makine. Gayet şık duruyor tezgah üstünde.

? *** ***: Kahve sıcaklığı normal seviyede, makine oldukça sessiz ve işini iyi yapıyor. demleme bittikten sonra 30 dakika sıcak tutma opsiyonu var. Kahve tadında bir değişiklik olmuyor. Alacak arkadaşlar ilk kullanımdan önce bir veya iki defa sadece su ile çalıştırıp olası plastik kokusunu ortadan kaldırabilir.

? *** ***: Timer’ı çok güzel fakat fişini takıp çıkarttığınızda saati kendisini sıfırlıyor, çokta dert edilecek bir şey değil. İçinden kahve ölçeği de çıkıyor. Bu makineyi alıyorsanız kağıt/normal filtre kullanmanız gerektiğini unutmayın.

? *** ***: Ürün gayet güzel kullanışlı sıkıntısız bir şekilde geldi ilk olarak 2 defa max seviyede su doldurarak çalıştırdım içerisi hem temizlensin hem de koku gitsin diye daha sonra 4 numara filtre kağıdını takarak kullandık gayet güzel memnun kaldık demleme işlemi bitince sesli uyarı vermiyor ekrana arada bir bakıp yanıp sönen play şekli var o çalışırken yani filtreleme yaparken yanıp sönüyor işlem tamamlanınca sabit bir şekilde kalıyor ve devamında eğer 10 dakika beklerseniz daha. Sıcak oluyor biz memnun kaldık herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Profesyonel bir içici olmamakla birlikte ürün gayet tatmin edici. Demlemesi çok güzel. Demleme işlemi bittikten sonra 5 dakika kadar beklerseniz daha güzel sonuç alıyorsunuz. Marka olması da cabası. Gurme değilseniz gayet yeterli bir makine.

? *** ***: En iyi fiyat kesinlikle burada oluyor. 4 aydır takip ediyorum fiyatı. Çok sağlam geldi. Zaten makine belli. Cidden lezzetli oluyor kahvesi. Alın beklemeyin.

? *** ***: Ürün anlatıldığı gibi gayet güzel. şu anlık çok memnunum. Yorumlarda Anlatıldığı gibi her hangi bir sorunu yok göstergede buharda oluşmadı. Plastik kokusu da yok.

? *** ***: Ürünü deneyimlediğim kadarıyla çok memnunum, zaman ayarlı olması kahve kokusuna uyanmanızı sağlıyor. Fiyat performans açısından başarılı, Açıkcası umduğumdan daha iyi geldi. Malzeme kalitesi olarak beğendim. Alacak olanlara tavsiye ediyorum.

? *** ***: Zaman ayarlama özelliği olan en uygun makinelerden birisi. Yalnız arada elektrik gidip gelirse ayarınız bozuluyor. Bazı geceler böyle bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Elektrik ile olan ilişkisi her kesildiğinde saati yeniden ayarlamanız gerekiyor. 1-4 filtre kağıdı ile kullanabilirsiniz. Isıtıcı ped 30 dakika çalışıyor. Sonra otomatik kapanıyor. Kahvenizi iyi bir yerden almanızı öneririm. Ben kahveyi Balat’taki Coffee Department’tan aldım. Fiyatları biraz yüksek gelebilir, ancak çekirdek ve kavurma işinde oldukça hassaslar.

Philips Hd7459/20 Daily Collection kahve makinesi nasıl kullanılır?

Cihazı paketinden yeni açtıysanız öncelikle sadece su ile 1 defa çalıştırmanız önerilir. Ardından yeterli miktarda kahve ve suyu cihazda uygun alanlara koyarak başlangıç tuşuna basabilirsiniz. Kahveniz demlenirken yanıp sönen ışık, kahveniz hazır olduğunda duracaktır.

Philips Hd7459/20 filtre kağıdı kaç numara?

Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesinde kullanabilmeniz için önerilen filtre kağıtları 4 numara ve yumuşak filtre kağıtlarıdır. Daha kaliteli bir kahve deneyimi yaşayabilmek için yalnızca iyi bir filtre kağıdı değil aynı zamanda iyi bir kahve seçimi yapmanız da gerekir.

Philips kahve makinesi saat ayarı nasıl yapılır?

Philips Hd7459/20 filtre kahve makinesi saat ayarı yapabilmek için öncelikle dijital ekranın yan tarafında yer alan saat tuşuna basılı tutarak anlık saati güncellemeniz gerekir. Kahvenizin hazır olmasını istediğiniz saati h ve m tuşlarından ayarladıktan sonra tekrar saat tuşuna basarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.