Dünyaca Ünlü İsimlerin Satın Aldığı En Saçma 10 Şey

Ünlü ve zengin olmak, harcama yaparken de kendini ispatlama sorumluluğu yaratıyor olsa gerek. Biraz sonra göreceğiniz lüks yaşamların ilginç hikayeleri var. İşte dünyada yapılmış en garip 10 harcama!
Dünyaca Ünlü İsimlerin Satın Aldığı En Saçma 10 Şey

Dünyada En Çok Para Harcanmış 10 Tuhaf Şey

Ünlü ve zengin olmak kesinlikle çok eğlenceli bir şey olmalı. Herkes yaşamak için çalışırken bazıları harcayabileceklerinden çok fazlasını kazanıyor. Savurgan bir yaşam tarzına sahip olmak ile abartıya kaçmak arasında haliyle ince bir çizgi var. Zenginler altın küvet, evcil olmayan hayvan, hayalet tespit cihazı derken aklınıza gelemeyecek kadar saçma şeylere para akıtabiliyor. 

Gelin uçsuz bucaksız yapılmış harcamaların 10 tanesini bir göz atalım.

paragif-014.gif


10. Elton John: Çiçekler - 310,555 $

2000’lerin başında, Elton John oldukça çılgın bir hayat sürüyordu. Uyuşturucu partileri ve çiçeklere dolarlar savuruyordu. Bir mahkeme davasında Elton'un iki yıldan kısa bir sürede çiçeklere 240,000 sterlin üzerinde bir  para yatırdığı ortaya çıktı. Evet çiçekleri biz ne seviyoruz da, bu kadarı fazla değil mi?

elton-john-cicekler.jpg


9. Beyonce: Altın Tayt - 100.000 $

Beyonce bir gösterisinde muhteşem görünmek için altından bir tayt yaptırdı. Bize göre bu tayt muhteşem kalçalarını söndürmekten başka bir işe yaramamış :)

beyonce-altin-tayt.jpg


8. Nicolas Cage: Çizgi Roman Kitabı - 2.1 Milyon $

Nicolas Cage çizgi roman alayım derken adeta ulusal bir hazine satın aldı. Sahip olduğu serveti sayesinde çocukluğundan buyana en sevdiği şeyi sonunda elde etti; Superman’in ilk çizgi romanı!

nicolas-cage-cizgi-roman-kitabi.jpg


7. Akon: Elmas Madeni (Fiyatı Bilinmiyor)

Akon, 2000’lerin başında çok tartışmalı bir hareket yaparak Afrika’da bir elmas madeni satın aldı. Birçoğu tarafından madeninin sahip olduğu kötü koşullar yüzünden eleştirildi. Siyahi birinin siyahları sömürüye ortak olması bizi de düşündürdü. 

akon-elmas-madeni.jpg


6. Lady Gaga: Hayalet Algılama Makinesi - 500.000 $

Amerikan gişe rekortmeni Lady Gaga bu fotoğrafta oldukça heyecanlı görünüyor. Çünkü bu yarım milyonunu paranormal dünyaya ulaşmak için harcadı. Sizce de oldukça tuhaf bir ilgi alanı değil mi? 

hayalet-algilama-makinesi.jpg


5. Jay-Z: Yarış Atı - 55 Milyon $

Jay-Z o ana kadar hayal ettiğinden daha fazlasını elde edebilmek için Kaliforniya’da bulunan bir yarış atını satın aldı. Chrome isimli yarış atını satın almasıyla insanlar dalga geçebilirsiniz. Ancak o kesinlikle sağlıklı bir yatırım olduğunu düşünüyordu. 

jay-z-yaris-ati-001.jpg


4. Tom Cruise: Sonogram Makinesi - 200.000 $

Tom Cruise bir zamanlar sevgilisi Kate Holmes'la çılgınca bir aşk yaşıyordu. O kadar aşıktı ki, ona bir sonogram makinesi satın aldı. Böylece istedikleri zaman güzel meleklerini görebildiler. Birçok kişi için saçma bir harcama olabilir ama kesinlikle çok romantik olduğu kesin! (Bunu bizler de saçma bulmuyoruz. Düşünsenize istediğiniz an dünyaya gelecek olan bebeğinizi izleyebilirsiniz.)

sonogram-makinesi.png


3. Donald Trump: Altın Kaplama Özel Jet - 100 Milyon $

ABD'nin yeni başkanı Trump, başkan olur olmaz kendisine Hava Kuvvetlerinden bir uçak transfer ettirmişti. Aslında onun kişisel uçağı son derece cömert, hatta o kadar cömert ki müstehcen olduğu bile söylenebilir.

altin-kaplama-ozel-jet.jpg


2. Chad Johnson: Süper Kamyon - 100.000 $

Chad Johnson her daim vahşi maceralarıyla tanınan bir isim. Ünlü sporcu sadece şehirde gezinmek için çevre dostu ve ekonomik olmayan bu kamyonu tercih etmiş. 

super-kamyon.jpg


1. Mike Tyson: İki Beyaz Kaplan - 150.000 $

O Bir şampiyon. Haliyle kendisine yakışan bir hayvana sahip olmalıydı. Mike Tyson, bir değil iki beyaz kaplan satın alarak dünyada oldukça konuşulmuştu. Biraz tuhaf bir harcama ama belki neden iflas ettiğinin göstergesi olabilir.

mike-tyson-iki-beyaz-kaplan.jpg

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum