OnePlus 8 Pro Fiyatı ve Teknik Özellikler | Detaylı İnceleme

Yüksek performans ve üstün kalite sunan OnePlus 8 Pro'yu detaylıca inceledik. İşte OnePlus 8 Pro hakkında bilinmesi gereken her şey.
OnePlus 8 Pro Fiyatı ve Teknik Özellikler | Detaylı İnceleme

2020 yılının en iddialı telefonlarından biri olan OnePlus 8 Pro, yüksek donanımları sayesinde rakiplerine göz dağı veriyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Oppo Find X2 ile benzer özellikler sahip OnePlus 8 Pro üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu içeriğimizde OnePlus 8 Pro'yu inceleyeceğiz.

İşte OnePlus 8 Pro'nun teknik detayları ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 865
Depolama128 GB
RAM8 GB
Pil3.500 mAh
Arka Kamera48 MP + 48 MP + 8 MP + 5 MP
Ön Kamera16 MP
Ekran6.78 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiAMOLED
Amazon
Fiyatlarını Gör
OnePlus
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Diğer yorumların bazılarını görünce açıkçası korkmuştum. Ama iyi ki almışım mükemmel bir ürün ve çok kısa sürede elimize çok güzel bir paketleme ile ulaştı. Çok teşekkürler almak isteyenler korkmadan alabilir. M*** B*** A.

? Telefon kamera, performans ve pil bakımından oldukça iyi. Çok rahat bir şekilde 1.5 günü götürüyor. Sizde çok telefon kullananlardansanız tavsiye ederim. O**** U.

İncelemesi

1. Teknoloji dünyasının yükselen yıldızı OnePlus şirketi yüksek donanımlara sahip yeni akıllı telefonu OnePlus 8 Pro’da işlemci yongası olarak Qualcomm Snapdragon 865’i kullanmaktadır. 8 çekirdek ve 64-bit işlemcili OnePlus 8 Pro yüksek hızlarda mükemmel bir performans sağlıyor.

OnePlus

2. 8 GB LPDDR5 Ram ve 128 GB UFS 3.0 tipi dahili depolama kapasitesine sahip OnePlus 8 Pro’nun grafik işlemcisi ise Adreno 650’dir.

OnePlus

3. 6.78’lik dev ekranıyla fark yaratan OnePlus 8 Pro Amoled ekranı sayesinde 1440x2168 piksel QHD+ görüntü kalitesi sunmaktadır. %90.86’lık ekran gövde oranıyla rakiplerine fark atan OnePlus 8 Pro 512 PPI renk yoğunluğu da sağlıyor.

OnePlus

4. Ön tarafında 16 megapiksellik selfie kamerası yer alan OnePlus 8 Pro 1080 p kalitede video çekebilmektedir. Ayrıca ön kamera ekran içine gömülü olarak tasarlanmıştır.

OnePlus

5. Arka tarafında 4’lü kamera sistemi yer alan OnePlus 8 Pro’nun 48 MP ana kamera, 48 MP ekstra geniş açılı kamera, 8 MP Telefoto kamera ve 5 MP’lik dördüncü kamerası vardır.

OnePlus

6. Arka kamerası sayesinde 2160p Ultra HD 4K görüntü kalitesine sahip videolar çekebileceğiniz OnePlus 8 Pro’nun kamerası OIS desteklidir.

OnePlus

7. Metal gövde malzemesi sayesinde darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan OnePlus 8 Pro Mavi, Yeşil ve Siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacaktır. Ayrıca telefonun çift hat ve Stereo hoparlör gibi özellikleri de vardır.

OnePlus

8. 4510 mAh’lık dev bataryasıyla uzun saatler boyunca kullanım imkanı sunan OnePlus 8 Pro Warp Charge 30 T özelliği ile 30W hızlı şarj desteği sunmaktadır. Ayrıca OnePlus 8 Pro 30 W kablosuz şarj özelliği de sunmaktadır.

OnePlus

9. 5 G destekli akıllı telefon modellerinden biri olan OnePlus 8 Pro’nun işletim sistemi de Android 10’dur. OnePlus 8 Pro ara yüzünde ise Android tabanlı Oxygen OS 10.5’i kullanmaktadır.

OnePlus

10. Geçtiğimiz günlerde OnePlus yetkililerince tanıtılan OnePlus 8 Pro’nun fiyatı henüz ülkemizde satışı olmaması sebebiyle bilinmemektedir.

OnePlus


Benzer Tavsiye Önerileri
İphone SE İncelemeOppo Find X2 İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
OnePlus
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

OnePlus 8 Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında OnePlus 8 Pro hakkında merak edilenlere yer verdik. İşte OnePlus 8 Pro hakkında sıkça sorulan sorular.

OnePlus 8 Pro'da 5G desteği var mı?

Son dönemde öne çıkan telefonların çoğu 5G desteğiyle geliyor. Bu telefonlardan birisi de OnePlus 8 Pro'dur.

OnePlus 8 Pro suya dayanıklı mı?

IPX6 ve IPX8 sertifikalarına sahip olan OnePlus 8 Pro, bu sayede hem toza hem de suya karşı dayanıklıdır. Su sıçramalarına ve suyla temasa karşı korumalı olan telefon, belirli bir miktar koruma sağlasa da tamamen su geçirmez diyemeyiz.

OnePlus 8 Pro'da kablosuz şarj var mı?

OnePlus 8 Pro'da hem kablosuz hem de hızlı şarj desteği bulunuyor. Kablosuz olarak 30 W'a kadar şarj imkanı sunan telefon aynı zamanda 30 W hızlı şarj desteğine sahiptir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.