Ölümden Kurtarılan Kangurunun Son Hali

Avustralya'da bir arabanın çarpıp kaçması sonucunda ölen anne kangurunun kesesinde bulunan ve kurtarılan yavru kanguru Dawson'ın değişimi duygulandırdı.
Ölümden Kurtarılan Kangurunun Son Hali

Avustralya'da bir kanguruya araba çarpmış, sürücü kaçmıştı. Yardım geldiğinde anne kanguru hayatını kaybetmişti fakat kimsenin fark etmediği bir şey vardı.

Yardım için hayvanın yanına gelenler arasında bir kurtarma çalışanı olan Melanie Fraser, kangurunun kesesinde minicik bir el gördü.

Kanguru torbasını kontrol etti ve pembe bir bebeğin hayatta kalmak için savaştığını fark etti. Ölen kangurunun kesesinde taşıdığı bir yavru vardı ve yavru yaşamaya devam ediyordu.

kanguru


Küçücük eli havada dururken adeta 'Bana yardım et, ben buradayım ve yaşamak istiyorum' diyordu.

kanguru


Bu yavru, biraz daha orada kalsa ölebilirdi. Neyse ki, vaktinde fark edildi ve rehabilitasyon merkezine götürüldü. Orada ona Dawson adı konuldu. O günden beri ona, sağlıklı ve güçlü olmak için ihtiyaç duyduğu her şey verildi.

kanguru

Sürücünün kaçarak ölüme terk ettiği kangurunun değişimi ise herkesi duygulandırdı. Şu günlerde tüm ihtiyaçları karşılanan Dawson, başka bir yetim kanguru olan Nelson ile birlikte büyüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum