İstanbul'da Ekonomik ve Lezzetli En İyi 20 Öğrenci Mekanı

Öğrenci olmanın çok zor olduğu İstanbul'da, rahat gidilebilecek mekanları sizler için liste haline getirdik.
İstanbul'da Ekonomik ve Lezzetli En İyi 20 Öğrenci Mekanı

Türkiye'nin en çok üniversitesine sahip olan şehri İstanbul'da uygun fiyatlı güzel mekan bulmak oldukça zor. Uzun ders aralarında yorgunluk atmak isteyen veya yemek yemek isteyen öğrencilerin hesabı düşünmeden gidebileceği yerlerin sayısı ise oldukça az.

Bu sebeple özellikle son dönemlerde yaşanan fiyat artışlarından dolayı hem ekonomik hem de lezzetli mekan bulmakta zorlanan öğrenciler için hazırladığımız içeriğimiz, arkadaş buluşmalarından ders çalışma mekanlarına kadar birçok farklı alternatif içeriyor.

İstanbul'da Öğrencilerin Gideceği Mekanlar Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Jadore ChocolatierBeyoğlu10/9.9
2Nail Kitabevi & CafeÜsküdar10/9.9
3Velvet CafeFatih10/9.9
4Goralı 1945Fatih10/9.9
5Tarihi Oktay Kurabiye FırınıBeşiktaş10/9.8
6Aşiyan Kitap Ve KahveÜsküdar10/9.9
7KargaKadıköy10/9.8
8FiLBooksBeyoğlu10/9.9
9Çikolata KahveÜsküdar10/9.8
10Cafe Naftalin KFatih10/9.9
11Balkan LokantasıBeşiktaş10/9.8
12Tasarım Bookshop & CafeKadıköy10/9.8
13Ara KafeBeyoğlu10/9.9
14Yes KardeşlerBeşiktaş10/9.7
15Sütlü KahveFatih10/9.8
16Nevmekân SahilÜsküdar10/9.9
17Ağa KapısıFatih10/9.8
18AsumanKadıköy10/9.9
19Galata Konak CafeBeyoğlu10/9.8
20Okkalı KahveBeşiktaş10/9.8

İstanbul'da Öğrencilerin Gideceği En İyi 20 Mekan

İşte İstanbul'da öğrenci dostu en iyi mekanlar...

1. Jadore Chocolatier

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam

Çikolata sevenlerin tercih ettiği Jadore Chocolatier, Beyoğlu'nun en gözde mekanlarından. Oh La La Beatrice ile oldukça meşhur olan bu eski Fransız pastanesi, İstanbul'da yer alan gençlerin ve öğrencilerin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Samimi ortamı ve enfes lezzetleriyle arkadaş gruplarının beğenisini kazanan bu mekan, pizzasıyla da ders sonrası acıkanları kendisine çekiyor.

Telefon(0212) 249 03 33
Saatler10:00-23:00
AdresAsmalı Mescit, Emir Nevruz Sk. No:22 D:F, 34421 Beyoğlu/İstanbul
MutfakÇikolata/Tatlı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Gayet güzel bir tatlı yedik. Fiyatlar da makul ve ambiyans çok keyifli. Oh La La Beatrice ağır olur diye düşündüm ama hiç ağır değildi. Pizzası da iyiydi.

👤 İstanbul’da en güzel çikolatalı ürünleri ve dondurma çeşitlerini tadabileceğiniz harika bir yer. Fiyatlar orta seviyede ve çoğu zaman makul bile sayılabilir.

2. Nail Kitabevi & Cafe

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Sessiz Olması
Konumu

Hem kitap okuyup ders çalışabileceğiniz hem de keyifle kahve yudumlayacağınız yerler arasında bulunan Nail Kitabevi & Cafe, Kuzguncuğu seven öğrencilerin uğrak mekanları arasında. oldukça sakin ve sessiz bir ortama sahip olduğu için özellikle sınav zamanları dolup taşan bu mekan, kolayca ulaşıma sahip olduğundan da beğeniliyor.

Telefon(0216) 391 10 70
Saatler09:00-19:00
AdresKuzguncuk, İcadiye Cd. No:32, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakKahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kuzguncuk meydanında bulunan inanılmaz otantik ve romantik bir kitap evi. Çok zengin ve güzel kitap çeşitleri vardır. En sevdiğim kahve markasının sunuyor olmaları da tam bir ekstra oldu.

👤 Güzel bir yer. Kitap ve kahve şahane bir çift. Mutlaka gelin.

3. Velvet Cafe

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Samimi Ortam

İstanbul'da en çok tercih edilen kafeler arasında yer alan Velvet Cafe, kahvaltıdan tatlıya kadar birçok seçenekle öğrencilerin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyaya fotoğraf atmayı sevenlerin uğradığı bu mekan nostaljik dekorasyonuyla insanı geçmişe götürüyor. Ayrıca un helvasıyla da meşhur olan bu kafe, hem Balat'ta hem de Beyoğlu'nda ilk tercihler arasında oluyor.

Telefon0545 225 05 28
Saatler09:30-19:00 Pzt: Kapalı
AdresBalat, Çimen Sk. No:8a, 34087 Fatih/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Tarih kokan bir mekan, antika eşyalar, sizi sımsıcak saran kadife koltuklar, güler yüzlü ilgi çalışanların sunduğu nefis tatlar. Çok keyifli anlar geçirdik, teşekkürler 💕

👤 Balat'ta çay, kahve ve tatlı keyfi yapılcak en güzel yer bence. Dekorasyonu harika. Balat'ta bu kadar kibar bir personel ve bu kadar güzel bir sunum beklememiştim. Bahçesi ayrı güzel içerisi ayrı güzel. Elinize sağlık

4. Goralı 1945

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Uygun Fiyat

Goralı sandviçin mucidi olan bu mekan, 1945 yılından beri öğrenci dostu olmasıyla çok fazla tercih ediliyor. Geçen onca yıla rağmen lezzetinden ödün vermeyen ve uygun fiyatıyla herkesin beğenisini toplayan Goralı, aile işletmesi olduğu için samimi ortamıyla da gidenleri memnun ediyor.

Telefon(0212) 589 90 67
Saatler11:00-21:00 Pazar: Kapalı
AdresSeyyid Ömer, Mahallesi, Kızılelma Cd. No:24/B, 34098 Fatih/İstanbul
MutfakSandviç
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Lezzetli, güzel. Fiyatlar uygun. Güler yüzlü hizmet. Hep merak ettiğim yer ve mekandı.

👤 Yiyebilecek en lezzetli hızlı yemek işletmelerinin en önde gelenlerinden. Özellikle ağır yağsız ve ağır baharatsız goralı sosislisi Türkiye’ de en iyi yerlerde ilk 10 içinde.

5. Tarihi Oktay Kurabiye Fırını

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Ürün Çeşidi

İstanbul'un en eski fırınları arasında yer alan Tarihi Oktay Kurabiye Fırını, uygun fiyatı ve oturma alanlarıyla öğrencilerin ders çıkışı dinlenme mekanları arasında. Özellikle kurabiyeleriyle uzun yıllardan beri öğrencilerin ilgisini toplayan bu fırın, kurabiyelerin yanında alınan sıcak bir çayla keyifli bir sohbet ortamı sunuyor.

Telefon(0212) 258 88 92
Saatler05:00-23:00
AdresTürkali, Yaverağa Sk. 1/A, 34357 Beşiktaş/İstanbul
MutfakFırın
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kurabiyeler çok güzel, çok leziz, fırın zaten on numara. İster kendi zevkinize göre bir tabak yaptırıp yanına da bir çay söyleyip yiyin, isterseniz paket yaptırıp götürün, afiyet olsun 🙂

👤 İlkokul yıllarımın, efsane kurabiye fırını, Beşiktaş a her gelenin uğraması gereken bir mekan ve bu lezzetli tatmaz ise çok şey kaybeder👍👍👍

6. Aşiyan Kitap Ve Kahve

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Sakin Olması
Lezzet

Üsküdar'da yer alan Aşiyan Kitap Ve Kahve, kitap alıp çalışabileceğiniz en iyi mekanlar arasında. İster terasında arkadaşlarınızla sohbet edip hoş vakitler geçirin isterseniz de içeride yer alan kitapları okumaya dalın her haliyle huzur veren bu mekan, kahvaltıdan tatlıya kadar birçok farklı seçeneğiyle günü her saati için uygun lezzetler sunuyor.

Telefon0552 318 80 00
Saatler09:00-01:00
AdresSultantepe, Selman Ağa Çeşme Sk. No:1, 34674 Üsküdar/İstanbul
MutfakKafe Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 İçiyle dışıyla manzarasıyla taze çayı ve taze ürünleriyle keyif alarak vakit geçirdiğim bir mekan. Mihrimah manzarası da mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Dostlarla bir demlik tüketilir.

👤 Her şeyiyle mükemmel bir kafe. Manzarası güzel, içecekleri güzel. Çalan müzikler saçma sapan müzikler değil sakin sakin çalıyor. Kafa dinlemelik dostlarla hasbihal etmelik bir mekan.

7. Karga Kadıköy

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Fiyatı

Bir Kadıköy klasiği olan Karga, uygun ve salaş bir bar arayanları tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. Oldukça keyifli bir ortama sahip olan bu mekan, dört katlı ve ahşap bir binada yer alıyor. Arkadaşlarınızla biralarınızı yudumlarken hoş sohbet edebileceğiniz ve sonuna kadar eğlenebileceğiniz karga, DJ performansı ve avangart sanat eserleriyle bir bardan daha fazlasını içeriyor.

Telefon(0216) 449 17 25
Saatler11:00-02:00
AdresCaferağa, Kadife Sk. No:16, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakBar
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Lise yıllarımdan beri severek gittiğim bir mekan, geçenlerde yine yolum düştü. Atmosferi, müzikleri asla değişmemiş. Sıcak yaz günlerinde dondurucu klimalarıyla baya iyi geldi. Bahçe kısmı da var havadar. İç mekan yüksek tavan ve eski yapısıyla oldukça etkileyici..

👤 Her zaman kibar çalısanlar, güzel müşteri kitlesi ve kaliteli müzik.

8. FiLBooks

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Samimi Ortam

Beyoğlu'nda gidilecek en iyi kitap kafeler arasında yer alan FiLBooks, son zamanlarda hem öğrencilerin hem de kitap severlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Ferah ortamı ve bol kitap seçeneğiyle gidip sakince kitap okuyabileceğiniz veya ders çalışabileceğiniz bu mekan; atıştırmalıklar, kahvaltı, tatlı ve içecek seçenekleriyle beğeni topluyor. Ayrıca fiyat konusunda biraz pahalı gelse de öğrenciler için önemli olan wifi ve piriz hizmetiyle vazgeçilmezler arasına giriyor.

Telefon(0212) 243 19 94
Saatler10:00-22:00
AdresKemankeş Karamustafa Paşa, Ali Paşa Değirmeni Sk. No:1, 34425 Beyoğlu/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kafenin içindeki salıncaklarda saatlerce keyifle sohbet ettik. enerjisi güzel, güler yüzlü çalışanları var. Pastaları da çok güzel ❤️

👤 En sevdiğim yerlerden, sıcak bir ortamı var, çalan müzikler harika. Pastalarını tavsiye ederim

9. Çikolata Kahve İstanbul

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Samimi OrtamKart Geçmemesi
Dekorasyon
Fiyat

Tamamen öğrenci dostu fiyatlarıyla Çengelköy'ün vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Çikolata Kahve, özellikle sıcak çikolatasıyla kış aylarının vazgeçilmezi oluyor. İçeri girdiğiniz andan itibaren dekorasyonuyla dikkat çeken bu mekan, sadece kahve ve çikolata çeşidiyle oldukça sade bir menü sunuyor.

Telefon(0216) 422 25 33
Saatler08:30-00:00 Pazartesi: Kapalı
AdresÇengelköy Mahallesi, Albay Hüsamettin Ertürk Sokak, Derecik Sokağı No: 1/A, 34000 Üsküdar/İstanbul
MutfakÇikolata
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Sıcak çikolatası ve çikolataları çok lezzetli. Manzara enfes fiyatlar gayet makul. İşletme sahibi Bülent bey çok naif bir insan hiç düşünmeden gittiğim bir mekan. Görülmeye değer.

👤 Benim biricik mekanım seneler evvel başladıkları küçük bir dükkanla bugünlere geldiler. Mekana adını veren çikolata kahveyi mutlaka denemelisiniz. Terası boğaz manzaralı minik bir uyarı nakit ödeme alıyorlar kart geçmiyor ama ibana gönderebiliyorsunuz.

10. Cafe Naftalin

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Samimi Ortam
Dekorasyon

Balat fotoğraflarında mutlaka kendisine yer verilen kafelerden biri olan Cafe Naftalin, nostalji sevenlerin uğrak noktaları arasında. İçeri adım atar atmaz geçmişe götüren dekorasyonuyla yoğun ilgi gören bu mekan, ne pahalı ne de ucuz olan fiyatları sayesinde de beğeniliyor.

Telefon0533 202 27 68
Saatler10:00-23:00
AdresBalat, Yıldırım Cd. No:27/A, 34087 Fatih/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Harika nostaljik bir ortamı var. Ben ilk kez Süryani kahvesini burada içtim. Çok güzeldi. Tüm ekip güler yüzlü 👏👏👏

👤 Köşe başı şirin güzel bir mekan. Kek ve turtaları güzeldi ellerine sağlık.

11. Balkan Lokantası

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Fiyat

Beşiktaş civarında uygun fiyatlı yemek yemek isteyen öğrencilerin tercih ettiği Balkan Lokantası, özellikle öğle saatlerinde dolup taşıyor. Ev yemeğini özleyen öğrencilerin çoğunlukla tercih ettiği bu lokanta, esnaf ruhunu en iyi yansıtan yerler arasında olduğundan dolayı samimi çalışanlarıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0212) 327 55 69
Saatler06:00-22:00
AdresCihannüma, No:, Akmaz Çeşme Sk. No:8, 34353 Beşiktaş/İstanbul
MutfakEv Yemeği
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Köftesi muhteşem gerçek balkan köftesi. Tavsiye ederim. Lokanta sahipleri Eşref bey ve Ersin bey çok ilgili ve sıcakkanlı. Temiz ve hesaplı bir yeme içme noktası.

👤 Çok güzel, fiyatlar uygun ve lezzetli öğrenciler için çok uygun.

12. Tasarım Bookshop & Cafe

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Sakin Ortamı
Samimi Çalışanları

Kadıköy'de kitapla kahvenin buluştuğu noktalar arasında yer alan Tasarım Bookshop & Cafe, hem lise hem de üniversite öğrencilerini kendisine çekiyor. Ders çalışmak veya kitap okoumak için kafe arayanların Kadıköy'de tercih ettiği bu mekan ayrıca freelance çalışanlarında uğrak noktaları arasında.

Telefon0542 418 37 35
Saatler10:00-21:30
AdresCaferağa, Nevzemin Sk. 6/A, 34714 Kadıköy/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Kadıköy'ün yoğunluğundan kaçıp huzurlu ve güzel tasarlanmış bir ortamda kitap okumak, ders çalışmak veya işiniz için çalışmak isterseniz işte tam aradığınız mekan burası.

👤 Ders çalışmak isteyenler için ideal bir ortamı var. İşlek bir alanda ancak konum olarak çok sakin bir yerde. Güler yüzlü çalışanları, tasarımı ile gayet güzel tercih edilebilir bir mekan.

13. Ara Kafe

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Samimi Ortam

İlk açıldığı zamanlardan itibaren birçok öğrenci grubunun buluşma noktaları arasında yer alan Ara Kafe, Ara Güler'in çektiği fotoğraflar süslü ortamı hoş bir ambiyans yaratıyor. oldukça bol çeşide sahip olan menüsüyle de beğenilen bu mekan, sıcak ve samimi ortamıyla yıllardan beri İstanbul'da en bilinen kafeler arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 245 41 05
Saatler09:00-23:30
AdresTomtom, Ara Güler Sk No:2, 34433 Beyoğlu/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 O kadar güzel ki ortamı, müzikleri 😍çok keyifli.. özellikle içerde oturması çok daha hoş gibi duruyor.. yemeklerini henüz deneyemedim ancak ıslak kek ve çayı lezzetliydi.Menüyü aşağı bırakıyorum.

👤 Hoş, sakin, nezih ve çok kaliteli bir mekandı. Yakın arkadaşımla özellikle gittik ve çok sevdik. ♥️

14. Yes Kardeşler

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Fiyat

Küçük bir el arabasında sattığı günlerden beri öğrenci dostu fiyatlarıyla dürüm yemek isteyen öğrencilerin uğrak mekanı olan Yes Kardeşler, samimi ve salaş ortam sevenler tarafından beğeniliyor. Oldukça uygun fiyatlara lezzetli dürüm yeme imkanı sunan bu mekan, 24 saat açık olmasından dolayı her zaman yoğun ilgi görüyor.

Telefon(0212) 240 79 32
Saatler10:00-05:00
AdresTeşvikiye, Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi, Kıvanç Sk. No:26, 34357 Beşiktaş/İstanbul
MutfakKebap
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Adana dürüm yemek istediğimde ilk aklıma gelen yer son zamanlarda.

👤 Yıllardır değişmeyen lezzet.. Bir kere gidince hep gitmek isteyeceksiniz.

15. Sütlü Kahve

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Ferah Ortam
Lezzet

Özellikle İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde okuyan öğrencilerin en çok tercih ettiği mekanlar arasında yer alan Sütlü Kahve, kahvaltıdan tatlıya kadar hemen hemen her lezzeti sunuyor. Ayrıca manzarasıyla da keyif veren bu mekan, gece ikiye kadar açık olduğu ve kütüphanesi bulunduğu için sınav zamanlarında ders çalışan öğrencilerin keyif aldığı yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 534 69 98
Saatler08:00-02:00
AdresAkşemsettin, Fevzi Paşa Cd. No:53 D:B, 34080 Fatih/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Temiz ve güler yüzlü çalışanlarıyla çok şirin bir yer :) Yemeklerde çok lezzetliydi kesinlikle tavsiye ederim.

👤 Aşırı sevimli huzurlu dizayn edilmiş her bir köşesine ayrı sevdim, Kesinlikle tavsiye ederim 4 katlı bir mekan , temiz, ilgili personeller ve kütüphanesi var. Müthiş

16. Nevmekân Sahil

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Kütüphane Olması
Ücretsiz İkramlar

Üsküdar Belediyesi tarafından öğrenci dostu olarak açılan Nevmekân Sahil, bir kafe, kütüphane ve sergi salonu olarak oldukça farklı bir konsepte sahip. Giriş katta yer alan kafelerde oturup bir şeyler yiyip içebileceğiz bu mekan, alt katta yer alan kütüphanesiyle de gece gec saatlere kadar ders çalışma imkanı sunuyor. Ayrıca kütüphanede yer alan öğrencilere ücretsiz çay, çorba ve kek gibi ikramlar yaparak ders çalışmak için konforlu bir alan oluşturan bu mekan, zaman zaman düzenlenen konserlerle de gençleri kendisine çekiyor.

Telefon(0216) 531 30 00
Saatler10:00-23:00
AdresAziz Mahmut Hüdayi, Şemsi Paşa Cd. No:2, 34672 Üsküdar/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Konum olarak kolaylıkla ulaşabileceğiz bir yer. Mekan içi tasarımı oldukça güzel ve şık. Her tür kitap mevcut ve kitapların içinde âdeta kayboluyorsunuz. Çalışanlar cok ilgili ve yemekler leziz. Gidilip görülmesi gereken yerlerden bir tanesi 👍🏻

👤 Yemekleri çok lezzetli ve fiyatları çok uygun. Nevmekan browni ve falafel burger tavsiyemdir. Mekanın dizaynı vs harika. Kavhavaltı saati ve saat beşten sonra çok kalabalık oluyor. Diğer saatler boş oluyor.

17. Ağa Kapısı

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Manzara
Zengin Menü

İstanbul manzarasına karşı oturmak isteyen öğrencilerin tercih ettiği Ağa Kapısı, Osmanlı şerbetleriyle gelen herkesin beğenisini kazanıyor. Kahvaltıdan öğle yemeğine tatlıdan içecek çeşitlerine kadar birçok farklı lezzet sunan bu mekan yıllardan beri öğrencilerin uğrak yerleri arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 519 51 76
Saatler08:30-01:30
AdresSüleymaniye, Fetva Yokuşu, Nazır İzzet Efendi Sk. No:11, 34134 Fatih/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Yılların mekanı üniversite zamanı da çok gelirdik. O zaman tabi 1 nargileyi 4 kişi içerdik 😅 seneler sonra tekrar geldim aynı şekilde güzelliğinin ve elit seviyesinin devam ettiğini gördüm.

👤 Personel ilgili ve mekan manzara anlamında harika huzur içinde seyir yapabileceğiniz bir yer.

18. Asuman

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Son zamanların en sevilen tatlı mekanları arasında yer alan Asuman, çikolatayı sevenler için vazgeçilmez noktalardan biri. Ders çıkışlarında tatlı yemek isteyenleri Kadıköy'e yönlendiren bu mekan, günün her saati yoğun olmasına ve kuyrukta bekletmesine rağmen eşsiz lezzetiyle her geçen gün kendisine yeni bir müdavim ekliyor.

Telefon(0216) 338 69 54
Saatler10:00-22:45
AdresCaferağa Mah, Şair Nefi Sk. No:9/a, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakÇikolata
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok lezzetli tatlılar yedik. Erken gittiğimiz için baya sakindi, mekan temiz, çalışanlar ilgili. Feride ve Piraye favorilerimiz oldu. Çikolatalı kolonyaları müthiş kokuyor.

👤 Popüler bir mekan olduğundan dolayı içeri girmek için beklemek normal. Çikolataları gayet lezzetli asla içini baymıyor insanın. Limonata ise tam orijinal limonataydı. Fiyatlar da kalitesini karşılaşıyor, değer yani.

19. Galata Konak Cafe

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Zengin Menü
Manzara

Eşsiz Galata manzarasına karşı arkadaşlarınızla keyifli sohbetler eşliğinde oturacağınız Konak Cafe, kahvaltıdan tatlı seçeneklerine kadar her lezzetiyle beğeniliyor. Birçok dizi çekimlerinde de tercih edilen bu mekan, şık dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.

Telefon(0212) 252 53 46
Saatler09:00-23:30
AdresBereketzade, Hacı Ali Sk. No:2, 34425 Beyoğlu/İstanbul
MutfakKafe
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Bir yanınızda Galata Kulesi, bir yanınızda İstanbul Boğazı manzarasını görmek isteyen ve o atmosfer içinde kendini dinlendirmek isteyenler mutlaka gitmeli. Türk kahvesi çok hoşuma gitti, Türk kahvesini tavsiye ederim. Mekanın otantik bir havası var. Fotoğraf çekmek ve çekilmek isteyenler için cezbedici bir yer.

👤 Ortam ve manzara müthiş, fiyatlar iyi. Bence gidip manzaraya karşı bir kahve içip tatlı yenilmeli.

20. Okkalı Kahve

İstanbul'da Öğrencilere Uygun Mekanlar

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Samimi ortam

Kahve sevenlerin uğrak noktaları arasında yer alan Okkalı Kahve, daha zinde ders çalışmak isteyen veya ders çıkışı yorgunluk atmak isteyenler için uygun bir mekan. Samimi ortamıyla oldukça rahat bir hava sunan bu mekan; damla sakızlı, dibek ve menengiç gibi birçok farklı kahve seçeneği sunuyor.

Telefon(0212) 806 40 40
Saatler08:00-02:00
AdresSinanpaşa, Yeni Hamam Sk. No:3, 34353 Beşiktaş/İstanbul
MutfakKahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Bol bol okkalı kahve içmek isterseniz güzel. Fiyatlar da uygun.

👤 Kahveleri lezzetli brownisi leziz. Fiyatlar öğrenci için makul. Herkes için makul. Yükseltmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Karaoke MekanlarıOyun Oynanabilecek Mekanlar
İstanbul'un En İyi Kitap KafeleriAvrupa Yakası Kafeleri

İstanbul'da öğrencilerin gidebileceği en iyi mekanlar hangisi?

İstanbul'da öğrenci dostu mekanlar arasında; Jadore Chocolatier, Nail Kitabevi & Cafe, Velvet Cafe, Goralı 1945, Tarihi Oktay Kurabiye Fırını, Aşiyan Kitap Ve Kahve, Karga, FiLBooks, Çikolata Kahve İstanbul, Cafe Naftalin K, Balkan Lokantası, Tasarım Bookshop & Cafe, Ara Kafe, Yes Kardeşler, Sütlü Kahve Fatih, Nevmekân Sahil, Ağa Kapısı, Asuman Kadıköy, Galata Konak Cafe ve Okkalı Kahve İstanbul'un hem lezzetli hem de uygun fiyatlı mekanlardır.

İstanbul'da ucuz yemek nerede yenir?

İstanbul'da uygun fiyatlı yemek yenilecek bir mekan arıyorsanız eğer; Kanat Lokantası, Balkan Lokantası, Paşalimanı Kafe, Taş Kahve Emirgan, Bankalar Lokantası ve Çınarlatı Çay Bahçesi İstanbul'da ucuz yemek yiyebileceğiniz yerler arasında bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.