Havalar Isındı Balkonlara Çıkma Zamanı Geldi! İşte En Güzel Balkon Dekorasyonları..

Güneşli yaz günlerine hepimiz hasret kaldık. Çok az kaldı gelmesine ve hepimiz bir telaş halindeyiz. Bahar temizlikleri, tatil heyecanları derken bahçelerimizi, balkonlarımızın bakımlarını unuttuk mu? Hadi ayrıntılara bir göz atalım.
Havalar Isındı Balkonlara Çıkma Zamanı Geldi! İşte En Güzel Balkon Dekorasyonları..

Balkon Zamanı Açıldı

Güneşli yaz günlerine hepimiz hasret kaldık. Çok az kaldı gelmesine ve hepimiz bir telaş halindeyiz. Bahar temizlikleri, tatil heyecanları derken bahçelerimizi, balkonlarımızın bakımlarını unuttuk mu? Açık alanlara canlılık katmak için aksesuar, aydınlatma ve çiçeklerden yararlanmaya ne dersiniz?

bahce.jpg


1. İlk olarak çiçek düzenlemeleriyle başlayalım. Balkonunuzdaki çiçekleri hasır sepetlerin içine koyun ve iplerle birbirine bağlayın. Bir diğer alternatifse bahçe kapınıza asacağınız cepli bir sistem. Her bir cebe farklı tohum ekerek sebzelerinizi askının içinde yetiştirebilirsiniz.

cicek-duzenlemeleri-001.jpg


2. Çiçeklerinizi şarap fıçısı, araba lastiği ya da kapı çerçevesine asma fikri kulağınıza nasıl geliyor? Farklı renklere boyadığınız aksesuarlarınıza rengarenk çiçekler ekerek bahçenize renk katabilirsiniz.

rengarenk-aksesuarlariniza-cicekler-ekin-.jpg


3. Bahçenize plastik şişeden bir fıskiye yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Plastik bir şişenin içine bir hortum yerleştirin ve şişeye delikler açın. Bu sayede bahçenizin birden çok noktasını aynı anda sulayabilirsiniz.

siseye-delikler-acin.jpg


4. Çocuğunuzun bahçede eğlenceli vakit geçireceği bir oyun alanı yapmak için ağaçların arasına salıncak asabilir, kumdan bir oyun alanı oluşturabilirsiniz.
cocugunuza-bahcede-eglenceli-vakit-gecirecegi-bir-yer-hazirlayin.jpg


5. Teneke kutulara delik açıp içine mum ya da ampul koyarak birbirinden dekoratif aydınlatmalar yapabilirsiniz.

dekoratif-aydinlatmalar-yapabilirsiniz.jpg

Önerilen İçerik: 2018 En Beğenilen Salon Takımı Mobilya Modelleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.