2018 En Beğenilen Salon Takımı Mobilya Modelleri

2018 yılının en güzel salon takımı mobilya modellerinin yer aldığı listemiz, özellikle kadın okurlarımızın çok ilgisini çekecek. Peki, 2018 yılında en çok tercih edilen salon, masa ve sandalye modelleri hangileridir? İşte, 2018 oturma gurubu modelleri...
2018 En Beğenilen Salon Takımı Mobilya Modelleri

Ev dekorasyonu oluşturulurken ilk olarak mobilya takımı tercih edilir. Mobilya takımı içerisinde büyük öneme sahip olan ise “Salon takımı yani Salon mobilya takımı”dır. Bunun en önemli nedeni, ev eşyaları alınırken birçok kişi odaların birbiri ile uyum içinde olmasını istiyor. Ev içerisinde en çok kullanılan alanların başında da salon yani oturma odası geliyor. Bu yüzden salon takımı mobilyaları en çok düşünülen ev eşyaları arasında başı çekiyor.

Oturacağınız odanın mobilyasını yani salon takımı modelini tercih ederken aynı zamanda sizlerin hayat tarzına da uyum sağlamalıdır. Örnek vermek gerekirse, evinize yeni bir mobilya takımı alacaksınız ve sporla ilgileniyorsunuz ya da sportif modeller tercih ediyorsunuz. Bu durumda salon takımınızı biraz daha spor tarzı bir model olarak tercih edebilirsiniz.

İşte, bu içeriğimizde sizlere 2018 en iyi salon takımı mobilya modellerini farklı farklı türleri içerisine alacak şekilde detaylı olarak listeledik. Eğer sizlerde son yılların en çok tercih edilen salon takımı modellerini öğrenmek istiyorsanız, içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

NOT: Salon takımı modelleri arasında seçtiklerimiz herhangi bir sıralamaya göre düzenlenmemiştir. Salon mobilya takımları listesi içerisinde farklı markalardan farklı salon takımları görebilirsiniz.

Bellona Mobilya Salon Takımı Modelleri

Selegno Salon Takımı

salon takımları modelleri

Selegne salon takımı son yıllarda en çok tercih edilen modeller arasında gelmektedir. Bu salon takımı modeli 3-3-b-b türündedir. Modanın ince detaylarını içerisinde barındıran Selegno salon takımı, evinizde oldukça güzel bir estetiğe ortam sağlayacaktır.

Vitella Salon Takımı

salon takımları modelleri

2018’in en güzel salon takımı modelleri arasında gösterilen ve bu seneye damgasını vuran model Vitella salon takımı modeli… 3-3-b-b modeller arasında bulunan bu estetik salon takımı, oldukça gösterişli ve şık tercih olacaktır. Zarif hatları ve estetik duruşu ile ön plana çıkan modelimiz, sunmuş olduğu görselliğin yanı sıra fonksiyonel olarak da geliştirilmiştir.

Forest Salon Takımı

salon takımları modelleri

Özellikle kadınların tercih ettiği salon takımları modelleri arasında 2018’e damgasını vuran bir salon takımı modeli… 3-3-b-b tasarımını içerisinde barındıran bu model, son yıllarda trend olan Chester koltuk tarzında çalışılmış olup, bu tarzın modern anlamda yorumlanması ile tasarlanmıştır.

Bolero Salon Takımı

Retro stilinin çağdaş yorumu ve zengin ve lüks kumaş kullanımı ile son yıllarda en çok tercih edilen oturma gurubu türlerinden. Kol ve gövdesine uygulanan dekoratif biye ve değişik ebat ve renklerde kırlentler sizlere harika bir konfor sağlayacak.

salon koltuk takımı


Alfemo Mobilya Salon Takımı Modelleri

Bergamo Salon Takımı

salon takımları modelleri

Salon takımı modelleri arasında ön plana çıkan ve 2018’in en çok tercih edilen oturma grubu modelleri arasında gösterilen Bergamo Salon Takımı, gövde ve kollarındaki el işçiliğinin izlerini taşıyan kapitone desenleriyle iyi bir tasarımın seçkin örnekleri arasında yerini koruyor.

Dante Salon Takımı

salon takımları modelleri

Modern tarzıyla oldukça ilgi geçen salon takımı Dante, Alfemo mağazalarında en çok tercih edilen oturma gurubu arasında… Dekoratif kırlentleri, ahşap baza ve ayaklarıyla tarzını ortaya koyan bu model, eminiz sizlerin de ilgisini çekecektir.

Cameron Salon Takımı

salon takımları modelleri

Cameron Oturma Grubu, ekstra geniş oturum alanı sunan 2018’in en iyi ve en güzel salon takımlarından bir tanesidir. Tasarımı ile birçok kişinin ilgisini çeken bu model İnce kol yapısı ve ahşap ayaklarıyla zarif tasarımını ortaya çıkaran kanepeler rahat rahat oturulmasına imkan tanımaktadır.

Crystal Plus Salon Takımı

Çağdaş bir tasarımla, mekanı geniş gösteren koltuk takımı Crystal Plus… Yumuşak dokulu kumaşı, farklı renk seçenekleri, ahşap siyah ve ceviz ayak alternatifleriyle sıra dışılığı evinize getiriyor.

salon takımı modelleri


İstikbal Mobilya Salon Takımı Modelleri

Santa Deluxe Salon Takımı

salon takımları modelleri

Oldukça modern bir görüntüye sahip olan ve 2018’in en güzel salon takımı modelleri arasında gösterilen Santa Deluxe takımı, rahat koltuk yapı ile sizlere konforsa sınr tanımayacaktır. Estetik yapısı ile birçok kadının ilgisini çekebilecek bir salın takımı modeli tercih arasında değerlendirilebilir.

Troy Deluxe Salon Takımı

salon takımları modelleri

Son yıllarda en çok tercih edilen kol yapısını içerisinde barındıran Troy Delexe salon takımı mobilya türü, evinize modern bir hava katacaktır. Yerden yüksek yapısıyla estetik bir hava katan bu model, alternatif renk seçenekleri ile evinizi baştan aşağı değiştirebilir.

Vals Salon Takımı

salon takımları modelleri

Deri oturma gurubu sevenleri oldukça hoşuna gidecek olan Vals salon takımı, P kol yapısı ve kol bölümlerinde yer alan düğme ve çektirme uygulamaları ile evinizde harika bir ortam oluşturulmasına imkan sağlayacak. 2018’in en güzel oturma gurupları arasında gösterilen Vals, sizlerin de eminiz ki ilgisini çekecek.

Manchester Salon Takımı

salon takımı

Evinizin tarzına ve güzelliğine, yatak olabilme özelliğiyle fonksiyonelliği de ekleyen MANCHESTER KOLTUK TAKIMI, el işçiliği kapitone detaylarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.


Doğtaş Mobilya Salon Takımı Modelleri

Fantastik Salon Takımı

salon takımları modelleri

Spor tarzı oturma gurubu arayanların kesinlikle ilgisini çekebilecek bir salon takımı… Fantastik koleksiyonu olarak piyasaya sürülen rahat ve genişlik konusunda birçok tercihe göre ön plan tutulan bu salın takımı modeli, spor ve salaş tarzı sevenler için güzel bir tercih. 2018’yılının en çok tercih edilen bu modelini sizler de yakından incelemeyebilirsiniz.

Parma Salon Takımı

salon takımları modelleri

Doğtaş mobilya tarafından müşterilerine sunulan ve oldukça fazla tercih edilen Parma oturma gurubu takımı, görüntüsüyle ve cazibesiyle odanıza adeta renk katacak. Parlak kadife kumaşlara seçeceğiniz kırlentler, yumuşak bitişli bir görünüm sağlayacak. Yeni sezon salon takımları arasında albenisi olan ender modellerden bir tanesi olan Parma Salon Takımı’nı mutlaka incelemelisiniz.

Sante Koltuk Takımı

salon takımları modelleri

Tarzınız ne olursa olsun 2018 yılında tercih edilebilecek en güzel oturma gurubu modelleri arasında yer alan Sante koltuk takımı, doğanın yansımalarını evlerinizin içerisine getiriyor. Sante Koltuk Takımı’ndaki tüm parçalar, sakin çizgilere sahip. Minderlerdeki düğmeli dikiş uygulaması, ince formlu kolçaklar ve uzun ahşap ayaklarla birleşerek zarif bir görünüm ortaya koyuyor.


Enza Home Salon Takımı Modelleri

Jasmine Salon Takımı

salon takımları modelleri

Enza Home mağazalarında bulunan ve son yılların en çok tercih edilen oturma gurubu modelleri arasında gösterilen Jasmine salon takımı, kolay yatak olabilme fonksiyonu, temizlenebilir kumaşı ve desenli kırlentleri ile en gözde seçiminiz olacak.

Dolce Salon Takımı

salon takımları modelleri

Göz dolduran modern tasarım zengin kumaş ve kırlent uygulamaları ile oturma gurupları arasında oldukça güzel bir tercih olacaktır. Dolce Oturma Grubu, dingin renk geçişleriyle mekanları çabasız ve zarif bir estetik anlayışı ile buluşturuyor.

Merlin Salon Takımı

salon takımları modelleri

Mekanı geniş gösteren fonksiyonel tasarım, minder ve kol yapısındaki sıra dışı dikişler, yüksek konforlu oturum, farklı desenlere sahip kırlentler... Farklı modül alternatifleriyle ister köşe takımı isterseniz de koltuk takımı olarak odaları süslüyor.

Angel Salon Takımı

salon takımı modeli

Yuvarlak ve akıcı hatları, yumuşak renk kombinasyonları ile feminen tarzın etkileyici zarafetini yansıtan Angel Koltuk Takımı, benzersiz konforu, zengin ve gösterişli kırlentleriyle göz dolduran huzurlu bir dekorasyon tarzına hayat veriyor.


Mondi Salon Takımı Modelleri

Merlin S Salon Takımı

2018 salon takımları

Salonda yer alan koltuk takımı modelleri için tercih edilebilecek markalardan bir tanesi de Mondi. Bu markada yer alan Merlin S salon takımı modelinin en güzel özelliği kolay ve temizlenebilir kumaştır. Üst düzey konfor ve rahatlık sağlayan bu koltuk, aynı zamanda yatak olabilme özelliğine de sahiptir.

Metropol Salon Takımı

2018 salon takımları

Üst düzey konforun yanı sıra, doğal ahşap renginde klapa ve ayak, keten görünümlü yumuşak tuşe ve geometri desen kumaş uygulaması, düğme uygulamaları ve estetik görselliği ile bütün yaşam alanlarını tarz katacak tasarıma sahip olup, ayrıca Metropol Koltuk takımı, yatak, sandık ve yüksek ayak özellikleri ile fonksiyonelliği sunmaktadır.

Avangard Salon Takımı

2018 salon takımları

Modi’nin klasik koltuk gurupları arasında gösterilen Avangard salon takımı, Üst düzey konforun yanı sıra, doğal ahşap renginde klapa ve ayak, keten görünümlü yumuşak tuşe ve geometri desen kumaş uygulaması, düğme uygulamaları ve estetik görselliği bulunmaktadır. Bütün yaşam alanlarını tarz katacak tasarıma sahip olup, ayrıca Metropol Koltuk takımı, yatak, sandık ve yüksek ayak özellikleri ile fonksiyonelliği sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.