Nusret Hakkında Bilmeniz Gereken 10 İlginç Bilgi!

Türkiye'nin en popüler et restoranlarının başında gelen Nusret, 2010 yılında Etiler'de Mithat Erdem ve Nusret Gökçe tarafından kurulmuştur. Bu içeriğimizde Nusret hakkında bilinmeyenleri araştırdık ve derledik. İşte Nusret hakkında bilinmeyen bilgiler;
Nusret Hakkında Bilmeniz Gereken 10 İlginç Bilgi!

Nusret Hakkında İlginç Bilgiler

Bulunduğu konuma kasap çıraklığından yükselerek gelen Nusret et restoranını dünyaca ünlü restoranlar listesine yazdırmayı başarmıştır. Sosyal medyada çok fazla ses getiren Nusret hala daha ününe ün katmaya devam ediyor. İşte Nusret hakkında bilinmeyenler;


1. Nusret, çalışanlarına oldukça değer vermektedir. Nusret'in her bir çalışanı ortalama olarak 8-9 bin Türk lirası maaş almaktadır.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler.jpg


2. Nusret ve ailesi Erzurum'dan Darıca'ya taşındıktan sonra babası 1 sene işsiz kalmıştır. Nusret, çok küçük yaşlarda geçim sıkıntısı çekmiştir.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-001.jpg


3. Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nda okuyan Nusret parasızlık yüzünden okulunu bitiremeden bırakmak zorunda kalmıştır. Nusret Gökçe ilk olarak bir kasapta kasap çırağı olarak çalışmaya başlamıştır.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-002.jpg


4. Nusret, mesleğinde kendini geliştirmek için Japonya ve Amerika gibi birçok dış ülkeye giderek oralarda kasaplık mesleğinin nasıl olduğunu araştırmıştır. 

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-003.jpg


5. Nusret, Amerika'nın en popüler restoranlarında ücretsiz olarak 4 ay boyunca çalışmıştır. Türkiye'ye geldiğinde ise kendi işinden de olmuştur.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-004.jpg


6. Nusret, 2010 yılında kendi işini kurmak istemiş fakat parası olmadığı için eski dostu Mithat Erdem ile birlikte Nusret'i kurmuştur. Restoran, kısa süre içerisinde yoğun ilgi görmüştür.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-005.jpg


7. Nusret, bulunduğu konuma gelmek için günün 18 saatini çalışarak geçirdiğini, çalışmanın kendisine çok büyük başarılar sağladığını söylemiştir.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-006.jpg


8. Nusret Gökçe 1983 yılında Erzurum da dünyaya gelmiştir. Nusret Gökçe'nin 5 kardeşi vardır.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-007.jpg


9. Yakın zamanda 31 kişi Nusret'e giderek doyasıya yemek yemiştir. Yedikleri yemekler yüzünden 45.000 Türk lirası hesap ödemişlerdir.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-008.jpg


10. Nusret Acun Ilıcalı ile çok yakın arkadaştır. Nusret, Survivor'da yarışmacılarla birlikte parkurda yarışmıştır.

nusret-hakkinda-bilinmeyenler-009.jpg

Önerilen İçerik; Aras Bulut İynemli Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.