Çatlak ve Leke Giderici En İyi 10 Nemlendirici Krem Önerisi

Kuru ve yıpranmış ciltler için tasarlanan, içerisinde katkı maddesi bulunmayan tamamen doğal nemlendirici krem markalarını sizler için listeledik...
Çatlak ve Leke Giderici En İyi 10 Nemlendirici Krem Önerisi

Cilt Nemlendiriciler

Doğal ve kimyasal etmenler nedeniyle ortaya çıkan cilt sorunlarının birçoğu nem terapisi ile tedavi edilebilmektedir. Özellikle kuruyan ciltler ve aşırı yağlanma problemine karşı doğal içerikli nemlendiricilerin kullanılması tavsiye edilmektedir. Bizlerde bu içeriğimizde cilt bakımına önem verenler için bol vitaminli en iyi nemlendiricileri listeledik. Aşağıda sıraladığımız ürünler cilt tiplerine ve içeriklerine göre farklılıklar göstermektedir. Cildinize en uygun nemlendirici kremi bulmak için özenle hazırladığımız artı-eksi tablolarından yardım alabilirsiniz. Ayrıca dermotologlar tarafından önerilen bu 10 nemlendirici krem hakkında kullanıcı yorumlarını da aşağıda bulacaksınız.

En İyi Nemlendirici Krem Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1Bio-Oil Çatlak Karşıtı & Nemlendirici KremKısa Sürede Etki10/9.8
2Bioderma Atoderm Nemlendirici KremÇatlamayı Azaltma10/9.8
3L'Oreal Paris Nem Terapisi Nemlendirici KremYıpranma Karşıtı10/9.9
4Neutrogena Hydro Boost Spf25Ferahlık10/9.8
5DermaDerm Bitkisel Leke GidericiUzun Süre Etkisini Koruma10/9.8
6Garnier Hyaluronik Aloe JelGüneş Işınlarından Koruma10/9.7
7Nivea Aqua Sensatıon48 Saat Ferahlık10/9.8
8Neutrogena Norveç Formülü Besleyici KremLeke Oluşumunu Azaltma10/9.9
9Cicaplast Baume B5 Onarıcı Bakım KremiHafif Yapı10/9.6
10CeraVe Nemlendirici KremKadifemsi His10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Nemlendirici
Krem
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Nemlendirici Krem Tavsiyesi 2024

Sizler için nemlendirici kremleri aşağıda bulabilirsiniz. Makalemizde listelenmiş olan cilt nemlendirici kremleri detaylıca inceleyebilirsiniz.

İşte vitamin ve mineral deposu nemlendirici kremler;

1. Bio-Oil Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Krem

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Bio-Oil
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
A ve E vitaminiFiyat
Cilt sorunlarını yok eder

Dünyanın en önde gelen bakım kremleri arasında yer alan Bio-Oil, kısa sürede gözle görülür etki sağlamaktadır. Aynı zamanda Bio-Oil A ve E vitaminleri içerir. Bunlarla birlikte papatya, biberiye, lavanta ve calendula yağlarını içermektedir. Çatlak bakımından ziyade, cilt lekelerine karşı oldukça olumlu sonuçlar vermektedir. Bio Oil, yaşlanmayı engeller ve teninizin nem oranını sabitler.

Kullanıcı Yorumları:

👤 Ben marketten almıştım 20 yaşında olmama rağmen bende de çatlaklar vardı hızlı kilo alıp vermemden dolayı düzenli kullandım kokusu muhteşem tamamen kaybetti diyemem ama gözle görülür şekilde gelişme var yüzdeki lekelere de çok iyi geliyor tavsiye ederim. I.L.

👤 Bayıldım çok iyi nemlendiriyor bir kutuyu kullandım ikinci almayı düşünüyorum çatlaklarda bir değişim görmedim ama daha yeni kullanmaya başladığımdan diye düşünüyorum kokusu çok güzel. S.E

2. Bioderma Atoderm Nemlendirici Krem

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi korurKötü koku
Her bölgeye uygun

Sizi dış etkenlere karşı koruyarak cildinizde yıpranmayı, çatlamayı en aza indirmektedir. Besleyici yapısı sayesinde derinlemesine nemlendirerek cildi canlı tutmaktadır. Bedeninizle uyumlu olan Bioderma Atoderm Cream vücudunuzun da istediğiniz herhangi bir yere uygulayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürün çok güzel ve yoğun. Bu yüzden ben Gül suyu veya normal suyla seyreltip uyguluyorum. Daha su bazlı oluyor. Ve yüzü inanılmaz yumuşatıyor. Boyutu da fazlasıyla büyük bu fiyata çok iyi uzun süre gidiyor. Tavsiye ederim. T.Y.

👤 Ürün boyut olarak büyük uzun süre kullanılacağa benziyor. Yapısı yağlı. Özellikle soğuk havalarda cildim soğuktan pul pul oluyordu. Tavsiye sonucu aldım. Vücudum da yüzüm de pamuk gibi oldu ama sanki yüzüm de yağlı duruyor gibi geldi. Vücudumda bu hissi aşamadım. Fakat hangi hissiyatı verirse versin pamuk gibi bir cilt gerçeği değişmiyor. İlaç gibi kokması gerçeği de var tabi. Fakat fiyatı ve işlevi açısından kaçırılmaması gereken bir ürün. A.E.

3. L'Oreal Paris Nem Terapisi Nemlendirici Krem

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
L'Oreal Paris
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli etkiCilt sorunları
Cildi nemlendirir

L'Oreal Paris nemlendiricisini cildinize uyguladığınızda sadece birkaç günde hızlı ve gözle görülür sonuçlar doğurmaktadır. Su bazlı likit dokusu sayesinde direkt emilir. Yüzünüzü hem nemlendirir hem de özel bileşenleriyle ferahlık bırakmaktadır. 72 saat boyunca cildinizde nemi hapsederek uzun süreli teninizde parlaklık imkânı sağlamaktadır.

Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürün diğer markalara göre ml olarak baktığımızda fiyatı gayet uygun ve yüzümde kokusu ve dokusu çok güzel bir izlenim bıraktı birkaç gündür kullanıyorum ama bir sorun yaratmadı yorumlarda çok sivilce vs yazılmış herkesin cildine göre değişiyor denemeden bilinmiyor maalesef ben memnunum gayet iyi bir ürün. B.N

👤 Mağaza fiyatlarına göre oldukça uygun ve paketlemesi güzel. Ürünün nemlendirmesi birçok kreme göre daha iyi sonuç veriyor, sivilcelerin yayılmasını önlüyor hatta lekelerin rengi açılıyor. Makyaj altı bazı olarak da kullanılması alerjik ciltler için rahatlık sağlıyor. H.A

4. Neutrogena Hydro Boost Spf25

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrogena
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi korur
Nemlendirir

Cildinize yüksek nem oranı sağlayarak dış etkenlerden korunmasını sağlamaktadır. Bu krem aynı zamanda zararlı güneş ışınlarını engelleyerek cilt hastalıklarının önüne geçmektedr. Böylelikle cildiniz her zaman formunu koruyabilmektedir.

Kullanıcı Yorumları:

👤 Düzenli kullanımda işe yarıyor kargolama ve hız iyiydi. Z** Y**.

👤 Özenli paketlenmişti, çok hızlı geldi, ürün zaten çok güzel. P** Ö**.

5. DermaDerm Bitkisel Leke Giderici

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
DermaDerm
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirirYan etkiler
Lekeleri yok eder

Kadınların en çok kullandığı kozmetik firması olan DermaDerm, nemlendirici yapısı ve leke giderici özelliğe sahiptir. Güneş yanıkları, hormonal bozukluklar, yaşlanma gibi diğer cilt lekelerinin giderilmesinde önemli rol oynamaktadır. Cildinize saf ve doğal görünüm kazandırmak istiyorsanız mutlaka kullanmanız gereken nemlendirici diyebiliriz.

Kullanıcı Yorumları:

👤 Hayatımda bu fiyata kadar güzel bir krem görmedim diyebilirim o derece beğendim. Sorunlu bir cilt olarak yüzümü bebeksi yaptı üstelik cildi iyileştirdiğini ve lekelerimi giderdiğini fark edebiliyorum. Beyazlık konusunda ise şimdilik iyi duruyor ama geçici olabilir mi onu bilmiyorum. Bu fiyata pişman olmazsınız. P.S.

👤 Açıkçası bu fiyata çok iyi bir ürün. Lekeler açısından etkisini zamanla gösterir ama yapısı kokusu gayet güzel. Yağlandırmıyor ciltte emilimi de güzel. Sadece Spf50 koruyucu bir ürün almaya kalksanız zaten fiyatlar ortada. Başarılı buldum. T.A.

6. Garnier Hyaluronik Aloe Jel

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Garnier
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm ciltler için uyumluYapış yapış his
Uzun süreli etkiSivilce sorunu

Aloe vera ve Hyaluronik içeren hızlı emilen formülü sayesinde cildinizde 48 saat süren ferahlık sağlamaktadır. Jel dokusuyla kolay uygulanarak teninizde yağlılık hissi bırakmadan yüzünü besler. Tüm ciltler için uyumlu olan Garnier Hyaluronik Aloe Jel kullanım sonrasında pürüzsüz ve rahatlamış bir cilde sahip olursunuz.

Kullanıcı Yorumları:

👤Dokusu inanılmaz güzel. Elvin tavsiyesi ile merak ederek aldım. Cildim kuru olduğu için tek başına nemlendirmeye yetmiyor üstüne bir daha nemlendirici sürüyorum ama güzel bir ferahlık ve parlaklık canlılık veriyor. Severek kullanıyorum yarıladım bile. E.T.

👤Yaz için ideal bir nemlendirici karma bir cilde sahibim hafif bir dokusu var hızlı emiliyor ve yapışkan his bırakmıyor ağırlık yapmıyor. Cilde doğal bir parlaklık ve canlılık veriyor. Beğendim. U.B.

7. Nivea Aqua Sensatıon

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirir
Güneşten korur

Hydra IQ cilt hücrelerinde yeni nem kanallarının oluşmasını tetikler. Cildin altındaki derin katmalara kadar uzun süre etkili yoğun nemlendirme sağlar. Cildin yapısı tazeleyerek daha dolgun ve taze ten yapısına sahip olursunuz. UVA/UVB fitre sistemi içeren formülü sayesinde sizi zararlı güneş ışınlarından koruyarak leke oluşumunu en aza indirmektedir.

Kullanıcı Yorumları:

👤Cilt dostu yaklaşık 15 yıldır kullanıyorum. Sivilceler çıkınca doktor doktor gezdikten sonra yüzümü nemlendirecek aynı zamanda yağlandırmayıp sivilce yapmayacak krem ararken tavsiye üzerine kullandım ve vazgeçilmezim oldu:) hiçbir krem bu ürünün yerini asla tutmuyor, sivilceye sebep olmayan tek kremdir belki de... R.A.

👤Kargo çok hızlı geldi. Pazar gecesi sipariş verdim salı öğlen elimdeydi. Karma ciltler için yeterli bir nemlendirici. Iş yerinde arada cildim kuruduğunda sürüyorum. Çok büyük beklentilerle almayın. Su bazlı güzel bir nemlendirici. Y.M.

8. Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrogena
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süre etkiHer cilde uygun değil
E vitamini

Cildinize uzun süreli bakım uygulayarak 48 saat süren pürüzsüz ve parlak hissi kazandıracaktır. Teninizde yağlı ve yapışkan his bırakmadan hafif yapısı sayesinde kolayca emilecektir. Neutrogena, E vitaminiyle desteklenerek cildinizi dış etkenlerden korumaktadır.

Kullanıcı Yorumları:

👤Indirimdeyken almıştım 2 kutu tek fiyatına geldi fiyatı çok uygundu zaten yıllardır kullandığım bir kremdi aşırı güzel yağlı cildi çok nemli tutuyor nerdeyse vazgeçilmezim diyebilirim kesinlikle her evde bulunması gereken bir krem. Ş.Z.

👤Benim cildim çok kurudur normalde ve hiçbir krem etki etmez ya da etki etmesi zaman alır ama bu kremi gelir gelmez denedim ve bekledim gerçekten o kuruluk hissini hemen aldı ürünün fiyatı her ne olursa olsun alınmaya değer. Ö.Y.

9. Cicaplast Baume B5 Onarıcı Bakım Kremi

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
Cicaplast
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Paraben içermezSivilce sorunu
Tüm vücuda uygulanabilir

Paraben ve parfüm içermeyen yapısı ile tamamen doğal ürünlerden yapılmıştır. Bebekler, çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Dudaklarınızda dahil vücudunuzda istediğiniz bölgenizde kullanabilirsiniz. Cildi yatıştırarak teninizi besleyerek nemli, parlak bir görünüm bırakır. Aynı zamanda yaşlılık ve güneş lekelerini de azaltmaktadır.

Kullanıcı Yorumları:

👤Bittikçe aldığım yüzümü çok güzel toparlayan asla sivilce yapmayan çok yoğun nemlendiren bir krem. Bebeklerde bile kullanılabileceği söyleniyor içeriği o kadar temiz. Ayrıca çok yüksek fiyatlı da değil. K.A.

👤Cilt tedavisinde doktorumun önerdiği markayı uygun fiyata almış oldum :) markanın temizleme jeli ve duş jelleri de çok başarılı tavsiye ederim. Bu üründe benim gibi hassas en ufacık bir durumda kaşıntı ve kızarık olan ciltlere çok iyi geliyor. Ş.E.

10. CeraVe Nemlendirici Krem

Cilt Nemlendiriciler

Amazon
Fiyatını Gör
CeraVe
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirirYanma hissi
Yağlı his bırakmaz

Hafif yapısıyla cildi anında nemlendirerek yumuşak ve kadifemsi bir his oluşturmaktadır. Çok kuru ciltler için uygun olan CeraVe Nemlendici Krem yağlı bir his bırakmadan koruyucu bariyerin onarılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda CeraVe Nemlendici Krem dermatologların geliştirdiği seramid ve hyalüronik asitlerini içerir.

Kullanıcı Yorumları:

👤O kadar büyük ki gerçekten çok uzun süre kullanılabilecek bir nemlendirici. Hem yüz hem de vücuda sürülebilir olması hoş. Henüz deneyimleyemedim ama yüzümde bi reaksiyon yapsa dahi vücuduma sürebilirim. U.Ş

👤Tavsiyesiyle aldım gerçekten ellerime vücuduma tek iyi gelen krem oldu yumuşacık yapıyor ve gün boyu koruyor yüz ürünlerinizde kullanacağım çok kuru bir cilde sahibim iyi geldi yağlı vıcık vıcık değil harika. Ö.R.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yağlı Ciltler İçin NemlendiricilerKuru Ciltler İçin Nemlendiriciler
Çatlaklardan KorunmaÇatlaklara Doğal Çözüm
Vücut Geliştirme Çatlakları

Nemlendirici Kremler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

En iyi nemlendirici kremleri sizler için listelemiştik. Şimdi ise bu nemlendirici kremler hakkında sıkça sorulan ve sürekli merak edilen soruların cevaplarını yanıtlayacağız. İşte nemlendirici kremler hakkında sıkça sorulan sorular.

Nemlendirici kremler koyu lekelere faydalı mı?

Koyu lekelerin en önemli oluşum nedenlerinden birisi olan Melanin’dir. Yaşlanmayla birlikte veya hormonal etkiler de koyu lekelere neden olabilmektedir. Bunu en aza indirmek için ise alacağınız nemlendirici krem de özellikle C vitaminli serum olmak zorundadır. Seçeceğiniz nemlendirici kremi doktorunuza danışmalısınız. Herhangi bir alerjiniz olmaması gerekmektedir.

Nemlendirici krem neden kullanılmalıdır?

Özellikle kış aylarında hassas ciltlerde oluşan çatlaklar, kırışıklar kişiye psikolojik açıdan büyük oranda etki edebilmektedir. Nem oranı düşük bir yüze sahipseniz yaşlanınca yüzünüzde gerçekleşecek kırışıklıklar daha belirgin hale gelmektedir. Bu durumu en aza indirmenin kolay çözümlerinden biride nemlendirici krem kullanmaktır. Kremlerin içerisinde yer alan bazı doğal ve bitkisel ürünlere karşı farkında olmadığınız bir alerjiniz bulunabilir. Bu nedenle doktorunuza mutlaka danışmalısınız.

Nemlendirici krem ne işe yarar?

Kuru ciltlerde oluşan sorunların giderilmediği durumlarda cildinizde ağır izler kalabilmektedir. Nemlendirici kremler ise teninizin alt basamağındaki gözenekleri yenileyerek zamanla gözle görülür değişikler oluşturmaktadır. Aynı zamanda cildinizin nem oranını dengeler parlak ve pürüzsüz bir yüze sahip olmanızı sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.