Nafaka Zengini Ünlü Kadınlar

Son dönemde gündeme sıkça gelen nafaka polemiklere konu oldu. Biz de sizler için nafaka zengini ünlü kadınları araştırdık. İşte nafaka sayesinde milyon dolarları olan ünlü kadınlar…
Nafaka Zengini Ünlü Kadınlar

Son günlerde gündemi sıkça boşanma tazminatı ve nafaka meşgul ediyor. Gerek tartışma gerekse magazin programlarına konu olan nafaka polemiklere neden oluyor. Bu tartışmalar devam ederken biz de sizler için nafaka zengini ünlü kadınları araştırdık. İşte milyonlarca lira tazminat ve nafaka alarak lüks yaşayan ünlü kadınlar...

Feryal Gülman – 200 Milyon TL

Feryal Gülman

Gültaş şirketlerinin sahibi iş adamı Kemal Gülman ile evli olan Feryal Gülman eşinin kendisini aldatma gerekçesiyle boşanma davası açtı. 17 yaşında bir çocukları bulunan çiftten Feryal Gülman açtığı davada 100 Milyon TL maddi ve 100 Milyon TL manevi tazminat davası açtı. Gülman ayrıca oğluna aylık 25 bin TL ve kendisine de 200 bin TL tedbir nafakası bağlanmasını istedi.


Tuğba Coşkun – 1.5 Milyon TL

Tuğba Coşkun

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile evli olan Tuğba Coşkun boşanma sırasında Mehmet Ali Erbil’e ait olan Bodrum'da 1.5 milyon liralık yazlığı ve Tarabya'da 4 milyon liralık evi istedi. Bununla yetinmeyen Tuğba Coşkun 3 milyon lira para, 37 bin 500 lira nafaka da aldı.


Ceyla Gölcüklü – 140 Milyon TL

Ceyla Gölcüklü

Rusya'da petrol kuyuları bulunan, Houston, Londra ve Moskova'da petrol dağıtımı yapan ETI Holding'in patronu olan Azeri işadamı Shery Shahnavaz ile 11 yıldır evli olan Ceyla Gölcüklü boşanma sırasında rekor bir tazminat aldı. Gölcüklü kızının velayetiyle birlikte 140 Milyon TL tazminat aldı. Ceyla Gölcüklü 2010 yılında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.


Bettina Hakko – 17 Milyon TL

Bettina Hakko

Vakko'nun patronu Cem Hakko ile evli olan Bettina Hakko 2006 yılında tek celsede boşandı. Bettina Hakko 2006 yılında peşin 5 MilyonTL, 10 Milyon 220 Bin TL’ye denk gelecek şekilde şirket hissesi ve 1 Milyon 752 Bin TL’lik gayrimenkul aldı. Bettina bu boşanmada toplamda 17 Milyon TL tazminat aldı.


Ahu Yağtu – 3 Milyon TL

Ahu Yağtu

Cem Yılmaz ile evli olan Ahu Yağtu 2013 yılında Yılmaz’a boşanma davası açtı. Boşanan ikiliden Cem Yılmaz’ın, oğlu Kemal için aylık 10 Bin Dolar nafaka ödemesine karar verilirken tazminat olarak Ahu Yağtu’ya 500 Bin Dolar, lüks bir otomobil, Şişli ve Sarıyer’de birer daire verdi.


Zeynep Ilıcalı

Zeynep Ilıcalı

2016 yılında 12 yıllık evliliklerini bitiren Acun-Zeynep Ilıcalı çifti nafaka konusunda gayrimenkulleri çok konuşulan isimler arasına girmişti. Acun Ilıcalı iki kızı için aylık 75 bin TL, boşandığı eşine de 75 bin TL, yani toplam aylık 150 bin TL ödeyecek. Aynı zamanda Ilıcalı Beykoz, Bodrum, Miami ve Zorlu Center'daki evlerini de boşandığı eşine bıraktı.


Katie Holmes

Katie Holmes

Evli olduğu Tom Cruise’den 2012 yılında boşanan Katie Holmes çifti magazin gündemini bolca rahatsız etmişti. Cruise’in kızı için aylık 300.000 Euro nafaka ödemesine karar verildi.


Robyn Denise Moore – 425 Milyon Dolar

Robyn Denise Moore

Mel Gibson ile 31 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Robyn Denise Moore boşanırken rekor bir tazminat aldı. Gibson 7 çocuğunun annesi ve eski eşine tam 425 Milyon Dolar verdi.


Maria Shriver – 200 Milyon Dolar

Maria Shriver

Arnold Schwarzengger ile 25 yıllık evli olan Maria Shriver aldatıldığını belirterek boşanma davası açtı. Ünlü aktör Arnold Schwarzengger eşine 200 Milyon Dolar tazminat ödedi.


İrina Abramoviç – 2 Milyar Dolar

İrina Abramoviç

Rusya’nın en zengin adamı olarak bilinen iş adamı Roman Abramoviç, kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi için 5 çocuğunun annesi ve 16 yıllık eşi İrina Abramoviç’ten boşanma kararı aldı. Roman Abramoviç bu boşanma sonucu İrina Abromoviç’e 2 Milyar Dolar tazminat ödedi.


Ivana Trump – 250 Milyon TL

Ivana Trump

ABD Başkanı aynı zamanda emlak kralı Donalt Trump, eşi Ivana Trump’tan boşanırken 250 Milyon Dolar tazminat ödedi. Ivana Trump bu parayı yatırım alanında değerlendirdi ve emlakçılık konusunda kendisine rakip oldu.


Pınar Eliçe – 3 Milyon TL

Pınar Eliçe

Şarkıcı Pınar Eliçe, sadece 6 ay evli kaldığı iş adamı Çetin Çapan’dan aldatıldığı gerekçesiyle boşandı. Çapan’ın boşanırken 3 Milyon TL tazminat ödemesine karar verildi.


Şebnem Tunç – 2.5 Milyon TL

Şebnem Tunç

Reklamcı Ünver Oral, Ünlü manken Şebnem Tunç ile olan evliliğini bitirirken 2.5 Milyon TL tazminat verirken aylık 8 Bin TL nafaka ödemesine karar verildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum