Murat Boz Hakkında Çoğu Kişinin Bilmediği 10 Gerçek Bilgi!

Türkiye’nin en sevilen sanatçısı Murat Boz kimdir? Bu içeriğimizde Murat Boz hakkında ilginç bilgileri araştırdık ve derledik. İşte Murat Boz hakkında bilinmeyen bilgiler;
Murat Boz Hakkında Çoğu Kişinin Bilmediği 10 Gerçek Bilgi!

Murat Boz Hakkında İlginç Bilgiler

7 Mart 1980 yılında dünyaya gelen şarkıcı ve oyuncu Murat boz binlerce hayran kitlesine sahiptir. Türkiye’nin en çok tanınan isimlerinden birisidir. Peki Murat Boz kimdir? İşte Murat Boz hakkında ilginç bilgiler;


1. Murat Boz, kedileri çok sevmektedir. Murat Boz’un “Sindi” adında bir kedisi vardır.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler.jpg


2. Murat Boz, gençliğinde uzun yıllar futbol ile ilgilenmiştir ve kendisi Beşiktaş’lıdır. Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin okul takımında oynamıştır.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-001.jpg


3. Murat Boz bir röportajda neredeyse her gün spora gittiğini söylemiştir. Murat Boz, vücudunun fit olmasına önem göstermektedir.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-002.jpg


4. Murat Boz’un müzik aletlerine büyük bir ilgisi vardır. Kendisi piyano, davul, ney ve keman çalabilmektedir.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-003.jpg


5. Murat Boz ünlü oyuncu Aslı Enver ile birliktedir. Aslı Enver ve Murat Boz ilk olarak Kardeşim Benim filminde tanışmış ve yakınlaşmışlardır.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-004.jpg


6. Murat Boz ses yarışması olan O Ses Türkiye’nin 2014-2015 yılları arasında yayınlanan sezonu hariç diğer tüm sezonlarında jürilik yapmıştır. Boz, O Ses Türkiye’nin en sevilen jürilerindendir.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-005.jpg


7. Murat Boz 2000’li yılların başlarında vokalistlik yaparak geçimini sağlamaktaydı. İlk olarak Emel Müftüoğlu’nun vokalisti olarak çalıştı.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-006.jpg


8. Murat Boz, Tarkan’ın 6 yıl vokalistliğini yapmıştır. Günümüzde tanınan Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Burcu Güneş gibi şarkıcılara vokalist olarak eşlik etmiştir.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-007.jpg


9. Murat Boz 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü olan Maximum’u yayınlamıştır. Aynı yıl içerisinde Televizyon Video Müzik Ödülleri’nden ve Altın Kelebek Ödülleri’nden “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödülünü kazanmıştır.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-008.jpg


10. Murat Boz 2008 yılında “Uçurum” adlı şarkısını piyasaya sürmüştür. Murat Boz’un “Uçurum” şarkısı 2008 yılında en iyi şarkısı seçilmiştir.

murat-boz-hakkinda-bilinmeyenler-009.jpg

Önerilen İçerik; Aslı Enver Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum