Metin Bulut Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili olan Metin Bulut, 1971 Yılında Elazığ’da doğmuştur. Metin Bulut hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Metin Bulut Kimdir? & Hakkında Bilgi

Metin Bulut Biyografisi

3 Ocak 1971 yılında Elazığ da dünyaya gelen Metin Bulut, babasının adı Bedri annesinin adı ise Bedriye'dir. Uzun yıllar Elazığ da yaşayan Metin Bulut, başarılı bir Türk Siyasetçi olarak tanınmaktadır. Evli ve üç çocuk sahibi olan Metin Bulut günümüzde de Ak Parti Teşkilat başkalığı görevini üstlenmektedir.

metin bulut


Metin Bulut’un Eğitim Hayatı

Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıbbi Biyoloji ve Genetik alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Daha sonraki yıllarda Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Boston’da, Businnes&Management Certifigate’de dil  eğitimi aldı.

Metin Bulut’un Eğitim Hayatı


Metin Bulu'un Çalışma Hayatı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde Başkanlık yaptı. Halen MÜSİAD’ın aktif bir üyesi ve yüksek istişare kurulu üyesidir. 2005 ile 2008 yılları arasında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Üyeliği, Harput Tarih Turizm Sosyal Hizmetler ve Çevre Vakfı (HARVAK) Mütevelli Heyet Üyeliği, Elazığ Eğitim Sanat Kültür Araştırma Tanıtma ve Hizmet Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğinde bulundu. Metin Bulut, 25.ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde ise Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili olarak meclise girmiştir.

metin bulut

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.