Mersin'in En İyi Otelleri

Mersin' e iş seyahati ya da tatil amaçlı yolu düşen herkes huzurlu ve konforlu bir şekilde konaklayabilir. Mersin merkez ve ilçelerinde bulunan oteller misafirlerinin rahatlığı için her imkanı sunmaktadır.
Mersin'in En İyi Otelleri

Radisson Blu Hotel Mersin

Radisson Blu Hotel, Mersin’in ilçesi Akdeniz’de yer almaktadır. Otel şık ve modern bir tarzda dekore edilmiştir. Otelde Türk hamamı, spa merkezi, sauna, spor merkezi ve havuz bulunmaktadır. Odalar misafirlerin ihtiyaçlarına göre hazırlanmıştır. Konforlu ve rahat bir konaklama için Radisson Blu Hotel Mersin’i tercih edebilirsiniz.

 

mersinin-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Mahmudiye Mah. Kuvai Milliye Cad. No:107 Akdeniz / Mersin

Tel: (0324) 336 1010

 

HiltonSA Otel

HiltonSA Otel, Mersin’in Yenişehir ilçesinde yer almaktadır. Bu otel genellikle iş seyahatleri odaklı kullanılmaktadır. Havaalanına 45 dakikalık mesafede bulunan otel aynı zamanda Mersin Limanı’na 7 dakika uzaklıktadır. Otel restoranında Asya mutfağı yemekleri servis edilmektedir. Deniz manzaralı odaları ile keyifli ve konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır.

 

mersinin-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Palmiye 1225. Sok. No:1 Yenişehir / Mersin

Tel: (0324) 241 5000

 

Ulu Resort Hotel

Ulu Resort Hotel, Mersin Yanışlı bölgesindedir. Otel deniz kıyısında yer almaktadır. Otel odaları modern bir yapıda ve deniz manzaralıdır. Açık ve kapalı yüzme havuzu, özel plajı, hamam ve sauna gibi imkanlar sunmaktadır. Otel restoranında Türk ve dünya mutfağından yemekler yiyebilirsiniz.

 

mersinin-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Yanışlı Gülnar / Mersin

Tel: (0324) 768 3768

 

Lamos Hotel

Erdemli’ de bulunan Lamos Hotel manzarası ile mükemmel bir etki veriyor. Lamos Hotel, şehir merkezine 55 km mesafededir. Otel odaları şık ve modern olarak dizayn edilmiştir. Aynı zamanda otel odaları muhteşem bir manzara sunmaktadır.

 

mersinin-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Atatürk Cad. No:75 Ayaş – Erdemli / Mersin

Tel: (0324) 522 2444

 

Barbarossa Club&Hotel

Barbarossa Club&Hotel, Kızkalesinde yer almaktadır. Otel 179 odalı ve odaları misafirlerin ihtiyaçlarına göre hazırlanmıştır. Özel plajı ve havuzu bulunmaktadır. Otel restoranında Akdeniz yemekleri servis edilmektedir. Otel Mersin’e 61 km uzaklıktadır.

 

mersinin-en-iyi-otelleri-009.jpg

Adres: Akdeniz Mahallesi Çetin Özyaran Cad. Kızkalesi / Mersin

Tel: (0324) 523 2364

 

Mersin Oteli

Mersin Oteli, Mersin Limanı karşısında bulunmaktadır. Mersin Oteli’nden her yere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yemek ve kahvaltılarınızı otel terasında keyifle yiyebilirsiniz. İş seyahatleri ve konaklama için ideal bir otel.

 

mersinin-en-iyi-otelleri-008.jpg

Adres: İsmet İnönü Bulvarı No:62 Akdeniz / Mersin

Telefon:(0324) 238 1040

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.