Mercedes X Class Özellikleri ve Fiyatı

Mercedes’in merakla beklenen pick-up aracı X Class Türkiye pazarına giriş yaptı. İşte Mercedes yeni X Class özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...
Mercedes X Class Özellikleri ve Fiyatı

Mercedes’in beklenen aracı “ X Class ” Türkiye pazarına sunuldu. Merakla beklenen ve Mercedes’in “ pick-up ” tarzı üretimi olan aracın özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Dünya’nın ilk ve tek premium pick-up aracı olan “ Mercedes X Class ” sınıfı ilk olarak X 220d ve X 250d olarak üretildi. 2018 yılının ortalarında ise aracın 6 silindirli dizel motor modeli satışa çıkacak.


Mercedes X Class İç Donanım

Mercedes X Class iç donanım olarak diğer pick up modellerinde olmayan birçok farklılık barındırıyor. Bu nedenle de premium pick-up olarak geçiyor.

X Class’ın kokpit modeli normal Mercedes araçlar gibi üretilmiş. Kokpitin tam ortasında boyutu 8,4 inç ve çözünürlüğü 960 x 540 piksel ekranın kullanıldığı araçta gösterge panelinin “ 5,4 inç büyüklüğü ” göze çarpan kriteler arasında. Döşeme seçeneklerinde ise “ el yapımı özel olarak üretilen Artico deri ” kullanılıyor. Bunlara ek olarak anlık trafik akışı, çevrimiçi navigasyon ve 360 derece kamera, şerit takip ve uyarı, hız sabitleyici, trafik işaret algılama, aktif fren asistanı, uzaktan araca erişimi de araçta bulunan diğer donanımlardan. İsteyen kullanıcılar dış bölümdeyse 17, 18 ve 19 inç‘lik jantları tercih edebilecek.


Mercedes X Class Motor Seçenekleri

Mercedes X Class ilk etapta 2.3 litrelik dört silindirli seçenek iki farklı güç değeriyle karşımıza çıkıyor. Bunlardan ilki olan “ X 220 d 163 beygir güç ve 403 Nm tork ” değerlerine sahip motor.

Diğer model ise “ X 250 d ise 190 beygir güç ve 450 Nm tork ” değerleriyle geliyor. 2018 yılının ortalarında satışına başlanacak olan “ altı silindirli dizel motorsa 258 beygir güç ve 550 Nm tork ” gibi arazi kabiliyeti çok daha fazla bir değerle kullanıcılara sunulacak.

Her iki versiyonu için de dört tekerlekten çekiş imkanı sunan firma şanzıman ayağında “ 6 ileri manuel ” ve “ 7 ileri değerli otomatik ” vites seçeneklerine sahip.


Mercedes X Class Fiyatı

Comfort, ECO, Sport, Manual ve Offroad olmak üzere beş farklı sürüş modu sunan araç Eco modunda start/stop özelliği de devreye sokuluyor.

Avrupa’da sunulacak tüm modellerde aracı yerden 202 milimetre yüksek konumlandıracak standart süspansiyonlara yer veren Mercedes, opsiyonel olarak satılan diğer seçenekle bu yükseklik değerini 20 milimetre yukarı çekiyor.

Mercedes-Benz X-Class, " 135.000 TL "den başlayan fiyatlarla satış noktalarında misafirlerini bekliyor.

Mercedes X Class Özellikleri Fiyatı fotoğraflarıMercedes X Class Özellikleri Fiyatı fotoğraflarıMercedes X Class Özellikleri Fiyatı fotoğrafları

Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.