Mehmet Varol Kimdir? & Hakkında Bilgi

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili olan Mehmet Varol, 04 Eylül 1964 tarihinde Nevşehir’de doğmuştur.Bu içeriğimizde Mehmet Varol hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
Mehmet Varol Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mehmet Varol Biyografisi

1964 yılında Nevşehir’de doğdu. Mehmet Varol 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır. 7 Haziran 2015 yılında yapılan genel seçimlerde milletvekili oldu. Ayrıca Varol, evli ve iki çocuk babasıdır. 

mehmet-varol-biyografisi.jpg


Mehmet Varol’un Eğitim ve Çalışma Hayatı

1987 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nden mezun olan Varol, 1990 yılında Özel Eğitimci olarak meslek hayatına atıldı. Nevşehir’de bulunan spor kulüplerinde ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yöneticilik yaptı.  Aynı zamanda Milli Eğitim Kurumlarını Koruma Ve Yaşatma Derneği’nde de  uzun süre başkanlık yapmıştır.

mehmet-varol’un-egitim-ve-calisma-hayati.jpg


Mehmet Varol’un Siyasi Hayatı

2003-2011 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yapan Varol, 2014 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden Nevşehir Belediye Başkan Adayı da olmuştur.7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Nevşehir Milletvekili Adayı oldu ve 1. sıradan milletvekili seçildi. Fakat 26. Dönem genel seçimlerinde meclise girememiştir.  

mehmet-varol’un-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.