Macera Tüneli Serisi

Yaz tatilinde hem eğlenmek hem de öğrenmek için çocuklarınızla yapabileceğiniz en yararlı şeylerden biri kitap okumak. 80'li ve 90'lı yıllardan kalan Macera Tüneli Serisi, çocuklarınızın çok ilgisini çekecek.
Macera Tüneli Serisi

Sayfaları çevirdikçe hikayenin sonunu belirleme fırsatı sunan Macera Tüneli kitapları, çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekebilecek kadar eğlenceli. Yurtdışında "Choose Your Own Adventure" adıyla yayımlanan bu seri Türkiye'de Macera Tüneli adıyla yayımlanmıştır ve okuyanı kendi seçtiği yollarla maceradan maceraya sürükler.

Bir uçan balon logosuyla hafızalarda yer eden Macera Tüneli Serisi, günümüzde tablerlerde ve bilgisayarlarda vakit geçirip oyun oynayan çocukların bilmesi gereken bir seri. Çocuklarınızın hayalgücünü bilgisayar ve tabletlerdeki oyunlardan çok daha fazla geliştirecek olan bu kitapları onlara tanıtmanızda fayda var.

İşte unutulmaması gereken Macera Tüneli kitaplarının ilk serisinde bulunan 20 kitap:

macera-tuneli.jpg

1. Tibet'in Gizli Hazinesi

2. Uzay Şeytanı

3. Ufo'nun Tutsakları

4. Uzay Dışında Yolculuk

5. Bay Thrombey'i Kim Öldürdü?

6. Dikili Taşların Esrarı

7. Öldüren Gölge

8. Lanetli Şato

9. Yeraltı Krallığı

10. Tehlikeler Evi

11. Zaman Tüneli

12. Zaman Tüneline Dönüş

13. Deniz Altında Macera

14. Kara Şato'nun Esrarı

15. Dünya Tehlikede

16. Süper Bilgisayar

17. İpek Kralı Kayboldu

18. Uzay Kartalı

19. Denizde Tehlike

20. Piramitteki Sır

Edward Packard tarafından yazılan serideki kitapların içinde bulunan resimlerin çoğunu Paul Granger çizmiştir. Seri daha sonra R.A.Montgomery'nin yazarlığıyla ve Stephen Marchesi'nin çizerliğiyle devam etmiştir.

Psikolog Tuncel Altınköprü Macera Tüneli hakkında şunları söylemiştir: "Macera Tüneli, çocuklara karar verme ve sorumluluk yüklenme yeteneklerini geliştirdiği; onları olumlu veya olumsuz sonuçlar karşısında doğru tepkide bulunmaya yönelttiği için son derece yararlı ve eğitici bir dizi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum