LG F4V9BCP2EE Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

En iyi kurutmalı çamaşır makinesi modellerinden biri olan LG F4V9BCP2EE adlı modelin incelemesiyle karşınızdayız. İşte özellikleri kullanıcı yorumları.
LG F4V9BCP2EE Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Piyasanın en geniş hacimli kurutmalı çamaşır makinesi modellerinden olan LG F4V9BCP2EE, içerdiği özellikler ile ön plana çıkıyor. Sizler için bu yazımızda LG F4V9BCP2EE adlı modelin kullanıcı yorumlarını, teknik özelliklerini ve tasarımı hakkında bilgileri derledik.

LG F4V9BCP2EE Özellikleri

Yıkama Kapasitesi12 kg
Kurutma Kapasitesi8 kg
Enerji SınıfıE
Program Sayısı15
Devir Hızı1400
Ses Seviyesi100 dB
Su Tüketimi110 L
Amazon
Fiyatını Gör
LG Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

LG F4V9BCP2EE İnceleme

12 kilogram yıkama, 8 kilogram kurutma kapasitesine sahip LG F4V9BCP2EE, 15 farklı program sayısıyla dikkat çekiyor. ThinQ teknolojisiyle uzaktan bağlantı kurabileceğiniz bu cihaz, %99,9’a kadar alerjen yok etme özelliğine sahip. Çamaşırlarda su kaybı sırasında oluşan kırışıklıkları, saçtığı buhar sayesinde büyük oranda engeller. Aynı zamanda TurboWash teknolojisiyle yalnızca 39 dakikada giysilerinizin temizlenmesini sağlar.

LG F4V9BCP2EE Tasarım

LG F4V9BCP2EE Tasarım

Gelişen teknolojiyle birlikte %18 daha fazla kumaş koruması ve akıllı bakım imkanı sunan bu model, büyük kapasitesiyle ön plana çıkıyor. İçerisinde barındırdığı buharlı kurutma özelliği, kıyafetlerin kırışmasını büyük ölçüde engelliyor. Ai DD, Turbo Wash ve Steam Plus gibi özel teknolojiler de modelin nitelikleri arasında yer alıyor.

LG F4V9BCP2EE Boyutu

Yükseklik850 mm
Genişlik600 mm
Derinlik610 mm
RenkGri

LG F4V9BCP2EE Kurutma Kapasitesi

Zaman ve enerji tasarrufu sağlayan LG F4V9BCP2EE, 8 kilogram kurutma kapasitesine sahiptir. Giysileriniz için özel program özelliklerini de bünyesinde barındıran model, kıyafetlerinizin daima yeni gibi görünmesini sağlar. İçerisinde bulunan buharlı teknolojiyle kırışıklıkları %30 oranında önler. Islak ve kırışık çamaşırlara elveda diyebilirsiniz. LG F4V9BCP2EE, çamaşır konusunda yaşadığınız tüm sorunları ortadan kaldırıyor. İç kazanı tamamen paslanmaz çelikten oluşmaktadır. Bu nedenle kurutma esnasında çamaşırlarınızın kokmasını büyük oranda engeller. Kötü kokulu ve kırışık çamaşırlar bu makine sayesinde ortadan kalkıyor.

LG F4V9BCP2EE Yıkama Kapasitesi

LG F4V9BCP2EE Yıkama Kapasitesi

15 farklı programıyla pamuklu giysileri özenle temizleyebilen LG F4V9BCP2EE, 12 kilogram yıkama kapasitesine sahiptir. %99 antibakteriyel ve paslanmaz kaldıracıyla bakterileri çamaşırlarınızdan uzak tutar. Belirtilen programa göre giysilerinizi özenle yıkar ve temizler. Aynı zamanda buhar ile alerjenleri ortandan kaldırır. Diğer kurutmalı çamaşır makinesi modellerine göre enerji ve su tasarrufu sağlar.

LG F4V9BCP2EE Özel Teknolojiler

Yıkama ve kurutma makinesi olarak satılan LG F4V9BCP2EE, Ai DD, Turbo Wash ve Steam Plus gibi özel teknolojilere sahiptir. Modern bir tasarımı bulunmaktadır. Kullanıcıların çamaşırlarını gönül rahatlığıyla yıkayabilmesi için özel teknolojilerle donatılmıştır. LG F4V9BCP2EE adlı modeli diğer cihazlardan ayıran üstün özellikler bulunmaktadır.

lg-f4v9bcp2ee-ozel-teknolojiler.webp

Ai DD Teknolojisi

Çamaşırları makinenin içerisinde koyduğunuzda otomatik olarak devreye giren bir özelliktir. Çamaşırlarınızın ağırlığını, kumaşının türünü ve dokusunu direkt olarak algılayabilen bu cihaz, döndürme işlemi sırasında hareketini özel olarak seçer. Yani çamaşırlarınız hassas bir kumaşa sahipse ona narin davranır.

Turbo Wash

Giysilerinizin kısa süre içerisinde, ultra hijyen seviyesinde yıkanmasını ister misiniz? Turbo Wash teknolojisi sayesinde yalnızca 39 dakika içerisinde tertemiz çamaşırlara sahip olabilirsiniz. İçerisinde bulunan 4 yönlü 3D başlıklar sayesinde kıyafetlerinizi derinlemesine temizler.

Steam+

Makineniz kurutma esnasında çamaşırlarınıza buharlı işlem uygular. Bu işlem sırasında çamaşırlarınızın kırışmasını ve kötü kokmasını önler. LG F4V9BCP2EE modelinde bulunan Steam+ teknolojisi, giysilerinizin %30 daha az kırışık olmasına imkan tanır. Aynı zamanda solunum yolu hastalıklarına neden olabilecek bakterileri de anında yok eder.

LG F4V9BCP2EE Kapasite

Yıkama Kapasitesi12 kg
Kurutma Kapasitesi8 kg
Devir1400 dev./dak.

LG F4V9BCP2EE Program Sayısı

LG F4V9BCP2EE Program Sayısı

Uzaktan kontrol edilebilme özelliği bulunan LG F4V9BCP2EE, 15 farklı program sayısına sahiptir. Kıyafetlerinizin hangi programda ve kaç dakikada yıkayacağınıza dair size bilgiler verebilmektedir. Kolay kullanım imkanı sunan LED ekranıyla çamaşırlarınızı kısa süre içerisinde yıkayabilirsiniz. Aynı zamanda kurutma programını da bünyesinde barındıran model, 1400 devirle çalışmaktadır. Sahip olduğu program sayısının yanı sıra düşük su tüketimi de cihazı öne çıkaran diğer özellikler arasında yer alıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
F4V9BCP2EE Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

LG F4V9BCP2EE Yorum

? *** ***: Ürünün fiyatı biraz pahalı fakat verdiğiniz paraya değiyor. Normal modda yaklaşık 3 saatte çamaşırlarımı giymeye hazır bir şekilde yıkayıp kurutuyor. Turbowash hızlı yıkama özelliğini daha denemedim. Kurutmayı seçerken kıyafetlerde çekme yapmaması için kesinlikle hassas kurutma modunu seçmelisiniz.

? *** ***: LG’nin Smart Teknolojisiyle tanışmam klima ile başladı, çamaşır makinesi ile devam ediyor, hayranım kendilerine! Sanırım yavaş yavaş evdeki her şeyi LG Smart ile değiştireceğiz.

? *** ***: Ürünü alalı 1 ay oldu. Çok sessiz çalışıyor, bulaşık makinasındn bile sessiz nerdeyse. Tek olumsuz yanı yıkama ve kurutma aynı programda kullanınca içindeki çamaşır fazlaysa 6-7 saati bulabiliyor ama turbowash da 39 dakikada yıkayıp ardından kurutma yapınca daha düşük sürede işlem tamamlanıyor.

? *** ***: Çok güzel bir cihaz teşekkürler.

? *** ***: Ürün bayideki ürünle aynı. Aylardır kullanıyorum sıkıntı çıkmadı (Maşallah). Kargo sorunsuz geldi. Eve teslim etti. Evde de servis kurdu. Teşekkürler.

? *** ***: Tam kurutma yapmasını istediğinizde 6,5saatte yıkıyor. Makine çok ısınıyor. Mutfakta kullanacaksanız yazın kullanmanız zor. Çünkü etrafa sıcaklık yayıyor.

? *** ***: Ürün zamanında teslim edildi ve kuruldu, ses konusunda çok beklentisi olmayanlar için ideal.

? *** ***: Kurutma ayrı olsa daha iyiymiş. Ama güzel makine.

? *** ***: Yaklaşık 5 gündür kullanıyorum su sesi dışında bir şey duymuyorsunuz. Dün kurutmada çalıştırdık ikisini bir arada alıp memnun olmayan arkadaşlarımın yaşadığı problemler olmadı çok memnun kaldık. Kurutmada plastik kokusu geldi zamanla geçecektir diye umuyorum. Tavsiye ederim.

? *** ***: Eski makinemden sonra bu makineye geçtiğim için çok mutluyum. Çamaşırları çok güzel yıkıyor. Çoğu makineye göre en hesaplı ve mantıklı makine bu.

? *** ***: Hızlı kargo hızlı kurulum teşekkürler lg ve hepsi burada ekibi horoz lojistik ekibine de ayrıca teşekkür ederim.

? *** ***: Makine kullanımı ilk bakışta karışık ama bir iki denemeden sonra alışıyor insan. O çok bahsedilen kokuyu hissetmedik. kurutma iyi makine 1400 devirde gerçekten sesli... Ayakların yere tam basması önemli, kurulumu yapan servise o konuda çok güvenmeyin kendinizde mutlaka kontrol edin..

? *** ***: Ürün kaliteli sessiz oda da bir ferahlık oluştu. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucu aldım sesiz ve kaliteli kurutma özelliğini kış aylarında deneyip tekrar yorum yazacağım.

LG F4V9BCP2EE TurboWash Nedir?

TurboWash, çamaşırlarınızın 39 dakika içerisinde hızlı bir şekilde yıkanmasını sağlar. Aynı zamanda giysilerin daha temiz hale gelmesi için de dört farklı yöne doğru su ve deterjan sıkar. Böylelikle çamaşırlarınızın kısa sürede hijyen dolu olmasına imkan tanır.

LG al ThinQ Ne Demek?

ThinQ, LG’nin akıllı ev asistanı uygulaması demektir. ThinQ özelliğine sahip kurutmalı çamaşır makinenizi evde olmadığınız zamanlarda bile telefonunuzda kullanma imkanı tanır. Aynı zamanda dilediğiniz programı mobil uygulama üzerinden başlatabilirsiniz. Çamaşırlarınızın ne kadar sürede, kaç derece yıkanacağı hakkında bilgi alabilmenize de olanak sağlar.

LG F4V9BCP2EE Nasıl Çalışır?

Cihaz elinize ulaştığı anda kutu içeriğinde yer alan kullanım kılavuzundan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda kuruluma gelen teknik servisten de nasıl çalıştığı hakkında bilgi alabilirsiniz. LG’nin resmi sitesinden de bilgi alabilmeniz mümkündür.

LG Çamaşır Makinesi Kim Üretiyor?

LG, Güney Kore ülkesinin bir markasıdır. Uzak doğu ülkelerinden bir tanesi olan Güney Kore, günümüzde pek çok markanın çıktığı yerdir. Kullanıcılar yıllarca LG markasından güvenle alışveriş yapmaktadırlar.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.