LG F4V5RGP2T Yorumları Kullanıcı Yorumları ve İncelemesi

LG F4V5RGP2T modeli hakkında teknik bilgileri ve kullanıcı yorumlarını sizler için derledik. İşte LG F4V5RGP2T adlı ürünün incelemesi.
LG F4V5RGP2T Yorumları Kullanıcı Yorumları ve İncelemesi

Çamaşırlarınızın ultra hijyen seviyesinde yıkanmasını ister misiniz? LG F4V5RGP2T adlı model, sahip olduğu teknik özelliklerle kıyafetlerinizin daima temiz ve hoş kokulu olmasını sağlıyor. Bu yazımızda LG F4V5RGP2T modelinin kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini inceliyoruz.

LG F4V5RGP2T Özellikleri

Yıkama Kapasitesi10,5 kg
Kurutma Kapasitesi7 kg
Enerji SınıfıA
Program Sayısı14
Devir Hızı1400
Ses Seviyesi53 dB
Su Tüketimi180 L
Amazon
Fiyatını Gör
LG Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

LG F4V5RGP2T Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

Kıyafetlerinizi büyük bir titizlikle temizleyen LG F4V5RGP2T çamaşır makinesi modeli, solunum hastalıklarına yol açabilecek alerjenleri de yok etmektedir. Sıradan ve eski makinelere nazaran birçok fonksiyonu bünyesinde barındırmaktadır. AI DD, TurboWash, ve Steam Plus gibi modern özelliklere sahip LG F4V5RGP2T, kullananlar tarafından beğenileri topluyor.

LG F4V5RGP2T Kurutmalı Çamaşır Makinesi İnceleme

LG F4V5RGP2T Tasarım

LG F4V5RGP2T, günümüz teknolojisine uygun modern ve şık bir şekilde tasarlanmıştır. Çamaşır ekleme haznesinin geniş olması ve anlaşılabilir kontrol paneliyle kullanıcı odaklı bir ürün olduğunu kanıtlıyor. Renk olarak yalnızca gri seçeneği sunulan model, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

LG F4V5RGP2T Tasarım

LG F4V5RGP2T Boyutu

Yükseklik850 mm
Genişlik600 mm
Derinlik610 mm
RenkBeyaz
Ağırlık82 Kg

LG F4V5RGP2TYıkama ve Kurutma Kapasitesi

LG F4V5RGP2T, 12 kilogram yıkama, 8 kilogram kurutma kapasitesine sahiptir. Standart çamaşır makinelerine göre geniş bir haznesi bulunmaktadır. Kıyafetlerinize en uygun programı belirleyerek kısa süre içerisinde ultra hijyen sağlar.

Kurutma esnasında meydana gelebilecek kötü koku ve kırışıklık sorunlarının önüne geçer. Sahip olduğu özel teknoloji sayesinde çalışırken titreme ve sallanma gibi sorunları bulunmamaktadır. Deterjan ile suyu harmanlayarak, kısa programda bile üst düzey temizlik sağlar.

LG F4V5RGP2T Ek Özellikler

LG F4V5RGP2T Ek Özellikler

Modern kurutmalı çamaşır makineleri, kendi içerisinde ek fonksiyonlara sahiptirler. LG F4V5RGP2T adlı modelde TurboWash, AI DD ve Steam Plus gibi çeşitli özellikler bulunmaktadır. Çamaşırlarınızı yıkamakla kalmaz, hoş kokmasını ve kırışmamasını da sağlar. Hassas dokulu kumaşa sahip giysilerinizi gönül rahatlığıyla bu makinede yıkayabilirsiniz. İşte LG F4V5RGP2T adlı modelin ek özellikleri;

AI DD Teknolojisi

Makinenizin kazanının içerisinde bulunan kıyafetlere göre hareket etmesini sağlar. Çamaşırların ağırlığını, dokusunu ve kumaşını algılar. Ardından tespit ettiği çamaşırlar doğrultusunda döndürme işlemini başlatır. Böylelikle giysilerinizin zarar görmesini büyük ölçüde engeller.

Turbo Wash

Turbo Wash teknolojisi, çamaşırlarınızın yalnızca 39 dakika içerisinde temizlenmesini sağlar. 4 yönlü 3D başlılar sayesinde giysileriniz özenle yıkanır ve kumaş dokusuna zarar verilmez. Günümüzde pek çok çamaşır makinesi böyle bir özelliğe sahip değildir.

Steam Plus

Steam Plus teknolojisi, kurutma esnasında solunum hastalıklarına yol açabilecek alerjenleri ortadan kaldırır. Makinenizde oluşabilecek kötü koku ve bakteri ihtimalini en aza indirir. Aynı zamanda makinenizin daha uzun ömürlü olmasına da imkan sağlar.

LG F4V5RGP2T Kapasite

Yıkama Kapasitesi10,5 kg
Kurutma Kapasitesi7 kg
Devir1400 dev./dak.

LG F4V5RGP2T Programları

LG F4V5RGP2T Programları

14 farklı program sayısıyla pek çok işlemi aynı anda yapabilmektedir. Standart eko program olarak, 40-60 derece sıcaklıkları tercih edebilirsiniz. Bebek, çocuk, kot ve okul forması gibi çeşitli seçenekleri bulunuyor. Buharlı yıkama programı, kırışıklık azaltma ve kötü koku önleme konusunda üstün performans sergiliyor. Ön yıkama programı ise inatçı lekelerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Modern teknoloji ile donatılmış LG F4V5RGP2T, çocuk kilidiyle kullanıcılarına güven aşılıyor diyebiliriz.

Amazon
Fiyatını Gör
F4V5RGP2T Kurutmalı
Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

LG F4V5RGP2T Yorum

? *** ***: Ürünün fiyatı biraz pahalı fakat verdiğiniz paraya değiyor. Normal modda yaklaşık 3 saatte çamaşırlarımı giymeye hazır bir şekilde yıkayıp kurutuyor. Turbowash hızlı yıkama özelliğini daha denemedim. Kurutmayı seçerken kıyafetlerde çekme yapmaması için kesinlikle hassas kurutma modunu seçmelisiniz.

? *** ***: LG’nin Smart Teknolojisiyle tanışmam klima ile başladı, çamaşır makinesi ile devam ediyor, hayranım kendilerine! Sanırım yavaş yavaş evdeki her şeyi LG Smart ile değiştireceğiz.

? *** ***: Ürünü alalı 1 ay oldu. Çok sessiz çalışıyor, bulaşık makinasından bile sessiz nerdeyse. Tek olumsuz yanı yıkama ve kurutma aynı programda kullanınca içindeki çamaşır fazlaysa 6-7 saati bulabiliyor ama turbowash da 39 dakikada yıkayıp ardından kurutma yapınca daha düşük sürede işlem tamamlanıyor.

? *** ***: Çok güzel bir cihaz teşekkürler. Kurutma özelliği üst düzey diyebilirim.

? *** ***: Tam kurutma yapmasını istediğinizde 6,5saatte yıkıyor. Makine çok ısınıyor. Mutfakta kullanacaksanız yazın kullanmanız zor. Çünkü etrafa sıcaklık yayıyor.

? *** ***: Eski makinemden sonra bu makineye geçtiğim için çok mutluyum. Çamaşırları çok güzel yıkıyor. Çoğu makineye göre en hesaplı ve mantıklı makine bu.

? *** ***: Hızlı kargo hızlı kurulum teşekkürler lg ve hepsiburada ekibi horoz lojistik ekibine de ayrıca teşekkür ederim.

? *** ***: Makine kullanımı ilk bakışta karışık ama bir iki denemeden sonra alışıyor insan. O çok bahsedilen kokuyu hissetmedik. Kurutma iyi. Makine 1400 devirde gerçekten sesli...ayakların yere tam basması önemli, kurulumu yapan servise o konuda çok güvenmeyin kendinizde mutlaka kontrol edin.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucu aldım sesiz ve kaliteli kurutma özelliğini kış aylarında deneyip tekrar yorum yazacağım.

? *** ***: Bence alınacak bir ürün değil kullanmamış olsam geri gönderirdim. Bir kere çok plastik kokusu var, rahatsız edecek derecede. Tam kurutma yaptığınızda çamaşırlarda çekme olabiliyor ve plastik kokusu daha fazla geliyor. Ekonomik kurutmada ise çamaşırlar tam kurumuyor. Ayrıca gayet sesli bir makine. Alacak olanlar bunları göz önünde bulundursun.

? *** ***: Ürün gayet iyi uzun süren araştırma sonucu aldım. Ve pişman değilim iyimi almışım. Sessiz. Bir makine kurutma da da çok Sessiz tek dezavantajı toz filtresi yok. Gerçi ona da pek gerek yok.

? *** ***: Program yazılımı çok güzel yıkama sessiz kombiden sıcak suyu bağlayın ısıtmada enerji düşüyor ayrıca kurutmada fark ediyor servis kurulumda makinanın kullanımı için anlatım yapıldı korgo da ve ambalajda sorun yaşamadık hepsiburada ekranında ürün tanıtımı gayet güzel ürün yelpazesi çok ürün karşılaştırma yapabiliyorsunuz.

? *** ***: Çok araştırıp yetkili servisi de arayıp LG marka almaya karar verdim iyi ki almışım gerçekten performansı güzel renkliler olsun beyazlar olsun kuru çıkıyor. Sadece kot pantolonları bir yıkayın tişörtleri ayrı yıkayın.

LG çamaşır makinesi alınır mı?

Öncelikle bir ürünü almadan önce özelliklerini ayrıntılı bir şekilde incelemeniz gerekmektedir. Çamaşır makinesi konusunda LG markasının sunduğu nitelikler oldukça fazla. Aynı zamanda aldığınız makinenin kurutma özellikli olup olmadığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Düşük su ve enerji tüketimi yapan modeller günümüzde sıkça tercih edilenler arasında yer alıyor.

LG makinede renkliler kaç derecede yıkanır?

Aynı tonlara sahip çamaşırlarınızı 30-40 derece aralığında yıkamanız gerekmektedir. Standart yıkamanın dışına çıktığınız takdirde, giysilerinizin renginde ve kumaşında bozulmalar meydana gelebilir. Akıllı bir çamaşır makinesine sahipseniz, modelin sunduğu program tavsiyelerine mutlaka uyunuz.

Eko 40 60 ne demek?

Eko modlar, çamaşır makinelerinin minimum düzeyde çalıştığı programlardır. Makinenizin 60 veya 40 derecede yıkama yapacağı anlamına gelir. Dereceyi ne kadar düşürürseniz o kadar enerji tasarrufu sağlamış olursunuz.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum