Kumar Bağımlısı Olan Ünlüler

Çoğu ünlü, şöhretin etkisi altında ezilerek sonu çıkmaza varan bataklıklara sürükleniyor. Bu bataklıklardan biri de kumar batağı. İşte kumar batağına sürüklenmiş ünlüler…
Kumar Bağımlısı Olan Ünlüler

Ünlü olmak… Şan şöhret sahibi olmak… Herkesin hayallerini süsleyen hayat tarzıdır. Ancak bu hayatın arka sokakları hayal edilenin aksine çok karanlık. Bu karanlık sokaklarda kimi ünlü uyuşturucu batağında, kimi ünlü alkol tuzağında, kimi ünlü psikolojik sorunların içinde, kimi ünlü de kumar batağının ortasında. Bunların hepsi ünlü olmanın getirdikleri arasında kaybolup giden kişiler. Özellikle ünlü olanlarda yaşanan kumar oynama merakı eski ünlülerin vazgeçilmez eğlencesiydi. İşte kumar batağına düşmüş 5 efsane ünlü…

Öztürk Serengil

serengil.png

Yeşil Çam’ın önemli isimlerinden olan Öztürk Serengil, kumar masasında varını yoğunu bırakan bir aktör. Serengil, İstanbul’da bulunan 27 apartman dairesini kumarda kaybetti. Üzerine tüm parasını da kumar masasında kaptırdı. Kumar batağına iyice saplanan Serengil, her seferinde kazanacağı inancıyla oturduğu masadan sürekli kaybederek kalkıyordu. Sonunda Serengil’in kumar bağımlılığı eşinin onu terk etmesine neden oldu.

Serdar Ortaç

ortac.jpg

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Serdar Ortaç, gençlik yıllarını kumar batağında geçirdi. Özellikle 1988-1993 yılları arasında bu batağın zirvesinde olan ünlü sanatçı, kumar masasında bir servet bıraktı.

Demet Sağıroğlu

demet.jpg

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden olan Demet Sağıroğlu, öylesine oynamaya başladığı kumara, kısa sürede bağımlı oldu. Kumar oynayabilmek için sürekli Kıbrıs’a giden Sağıroğlu, tüm varlığını yeşil örtüde bıraktı.

Mehmet Ali Erbil

erbil.jpg

Türkiye’nin ünlü şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, şöhretin verdiği hezimetle kumar batağına sürüklenmiş bir başka isim. Erbil, bu kumar aşkı yüzünden birçok kez masa başında yakalanarak gözaltına alındı.

Mustafa Topaloğlu

topaloglu.jpg

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, kumar illetiyle hala boğuşan bir isim. Topaloğlu, Mehmet Ali Erbil gibi birçok kez masa başında gözaltına alındı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.