KitchenAid Artisan Hamur Karıştırıcı İnceleme & Özellikleri

KitchenAid Artisan kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
KitchenAid Artisan Hamur Karıştırıcı İnceleme & Özellikleri

KitchenAid Artisan Stand Mikser ile mutfağınızda işler değişiyor! Sıradan bir mutfak aletinden öte olan bu harika cihaz ile birçok tarifi zahmetsizce uğraşmadan yapmanıza yardımcı olur. Böylece mutfakta işleri kolaylaştırıp lezzetli yemekler yapmanız mümkün olur.

KitchenAid Artisan Özellikleri

Kapasite4.8 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Boyut370 x 360 x 240 mm
Amazon
Fiyatını Gör
KitchenAid
Mikser
Aradığın
Fiyatı Gör

KitchenAid Artisan Stand Mikser

KitchenAid Artisan stand mikseri mutfakta tam bir hayat kurtarıcı rolü alır. Yemek yapmayı seviyorsanız ve mutfakta zaman geçirmekten keyif alıyorsanız, Artisan Stand Mikser size sınırsız olanaklar sunar. Bu stand mikseri, mükemmel bir şekilde yoğurulmuş hamur, kabarık kekler ve hafif püreler gibi lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlayacak bir dizi özellikle donatılmıştır.

İşte, KitchenAid Artisan Stand Mikser ile ilgili tüm detaylar;

KitchenAid Artisan Tasarım

KitchenAid Artisan, gelişmiş inovasyon teknolojisi ile benzersiz bir tasarıma sahiptir. Ergonomik yapısıyla ön plana çıkan bu mikser, becerilerinizi geliştirerek kendinizi yemek pişirme yoluyla ifade edebilmenizi sağlar ve her seferinde gerçek anlamda özel bir yemek oluşturmanıza yardımcı olur. Artisan Stand Mikser, yüksek performans ve dayanıklılık için tasarlanmıştır. Dayanıklı paslanmaz çelik malzesi, istediğiniz her tarifle başa çıkabilmenize de katkı sağlar.

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan Kapasite

Kapasite4.8 L
Ekstra Kapasite3 L
Dökme KorumasıVar

KitchenAid Artisan 4,8 litre kapasitesi ile büyük miktarlarda malzemeleri kolayca karıştırmanıza olanak tanır. Ayrıca, 3L ekstra kase sayesinde tarifinizde iki karışım olsa bile kolayca halledebilmenizi sağlar. Esnek kenarlı çırpıcı, kasenin kenarlarındaki tüm malzemeleri mükemmel bir şekilde sıyırarak her zaman temiz bir mutfakta çalışmanıza yardımcı olur. Dökme koruması ise malzemeleri eklerken kasenin etrafını kapatarak mükemmel bir koruma sağlar, böylece tezgahınızı kirletmezsiniz. Ayrıca stand mikserin kendine özgü hareketliliği sayesinde karışımınıza malzeme eklemek kolay ve zahmetsiz olur.

KitchenAid mutfak şefi ile neler yapılabilir?

Patates Püresi1 kg
Tart Hamuru0.5 kg
Yumurta Akı12 adet
Kek2.7 kg
Krem Şanti1 L

KitchenAid Artisan Stand Mikseri kullanarak makarna, pizza, patates püresi, tart hamuru, yumurta akı, kek, kurabiye, ekmek ve diğer hamur çeşitlerini mükemmel bir şekilde yoğurabilirsiniz. Çırpma telinin yardımıyla karışımlarınıza hava girmesini sağlayabilir, düz çırpıcıyla da patates püresi gibi daha yoğun karışımları kolayca hazırlayabilirsiniz. Böylece en zorlu tarifleri bile kolayca yapmanız mümkün olur.

KitchenAid Artisan Karıştırma Gücü

Elektrik Gücü300 Watt
Dönüş Hızı58
Motor TipiAC
Kase TipiStainless Steel

KitchenAid Artisan stand mikser, 300 Watt elektrik gücüne sahiptir, bu da oldukça güçlü bir karıştırma performansı sunar. AC motor tipi, uzun ömürlü ve güçlü bir motor sağlar. Dönüş hızı 58 olarak ayarlanabilir, bu sayede farklı malzemeler için ideal hızı seçebilirsiniz. Kase tipi paslanmaz çelik olduğundan, sağlam ve dayanıklıdır ve yiyeceklerinizi hijyenik şekilde karıştırabilirsiniz.

KitchenAid Artisan Teknik Özellikleri

  • 4.8 litre kapasite
  • Paslanmaz çelik materyal
  • Ekstra kase özelliği
  • 300 Watt motor gücü
  • AC motor gücü
  • Ergonomik tasarım
  • Tel çırpıcı ile kolay kullanım
  • Hamur çengeli özelliği

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan Boyutları

KitchenAid Artisan; 370 mm derinliği, 360 mm yüksekliği ve 240 mm genişliği ile kompakt ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Modern tasarıma sahip bu stand mikser, 12.22 kilogram ağırlığı sayesinde hafif bir form kazanır. Aynı zamanda birden fazla renk seçeneği sunan bu ürün, mutfağınıza uyum sağlamakta hiç zorlanmaz.

KitchenAid Artisan

Amazon
Fiyatını Gör
Artisan
Mikser
Aradığın
Fiyatı Gör

KitchenAid Artisan Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Tek kelime ile mükemmel. Diğer markalar ile arasından ki fiyat farkından dolayı almaktan çekiniyordum fakat şu an iyi ki almışım dedim. Her şeyi deneme fırsatım olduktan sonra değerlendirme yapmak istedim harika çiğ köfte yoğuruyor

👤 *** ***: Ağırlığı ve görüntüsü ile kalitesi belli oluyor. Çok beğendim. Artık hamur işi yapmaktan üşenmiyorum. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: O kadar memnunum ki iyi ki almışım. O bir efsane. Aşırı güzel, severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Çok kullanışlı mükemmel bir ürün kek hamurundan mantı hamuruna kadar herşeyi 4/4 lük yapıyor.

👤 *** ***: Güzel bir ürün, kutusu tekrar bir kutu içerine konmuş şekilde 2 günde elimize ulaştı, henüz kek yapmak için kullandık ama eşim çok sevdi, tavsiye ederim. Bir de kaba bir ürün değil konulduğu yerde kibar duruyor.

👤 *** ***: Ürün zaten kalitesiyle kendini ispatlamış, benim diyecek bir şeyim yok.

👤 *** ***: Aldığımız ürünün taban kısmında boya ya da çarpma hatası gibi bir kusur var. İade et, yeniden al gibi gereksiz bir trafik oluşturmamak adına ziyanı yok dedik ama çok hoş olmadı üzüldük açıkçası.

👤 *** ***: Üründen çok memnun değilim, çok zor karıştırıyor bence. Beğenmedim.

Editör Yorumu

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan mikser, mutfakta en çok kullanılan popüler mutfak aletlerinden biridir. Bu mikser, 300 watt gücü sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde karıştırma işlemlerini yapmanızı sağlar. Ayrıca, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiş olan bu mikser, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Artisan mikser kutu içeriğinde karıştırıcı, çırpıcı ve hamur karıştırıcı gibi çeşitli aparatlar yer alır. Bu sayede farklı yiyecekleri hazırlamak için başka hiçbir şeye ihtiyaç duymazsınız.

KitchenAid Artisan mikserin göz alıcı tasarımı da oldukça dikkat çekicidir. Bu mikser, birçok farklı renkte mevcuttur, böylece mutfak dekorasyonunuza uygun bir renk seçmeniz mümkün olur.

KitchenAid Artisan mikser, kaliteli malzemeleri, dayanıklı, çok yönlü ve göz alıcı bir tasarımı ile işlevsel bir mutfak aletidir. Eğer sık sık mutfakta yemek yapmayı seviyorsanız bu mikser sizin için harika bir seçenek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hamur Yoğurma Makinesi TavsiyesiSmeg 50's Style Özellikleri
Kenwood KVL4100S YorumlarıBosch MUM S2VM00 İnceleme
Karaca Mastermaid Chef KullananlarSchafer Prochef Xl Özellikleri
Emsan Bella Gusto ÖzellikleriCookplus Quick Chef Yorum
Vestel Ziyafet 8000 İncelemeKaraca Multichef Özellikleri

Bu bölümde KitchenAid Artisan Stand Mikser hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Kitchenaid Artisan ne demek?

KitchenAid Artisan, KitchenAid tarafından üretilen stand mikseri modelidir. Bu model, birçok renk seçeneği ile ev kullanımı için tercih edilir. Artisan serisi stand mikserlerini yüksek kaliteli işçilik, dayanıklılık ve çok yönlülük kriterleri ile üretir. Bu mikserler hamur karıştırmak, kek yapmak, çırpma işlemleri ve diğer birçok mutfak görevi için kullanılabilir.

Kitchenaid hangi ülkeye ait?

KitchenAid, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir ev aletleri markasıdır. Şirket, 1919 yılında Ohio'da Hobart Corporation tarafından kurulmuştur. Başlangıçta ticari mutfak ekipmanları üreten bir şirket olan Hobart Corporation, 1919'da KitchenAid ev tipi mikserlerini piyasaya sürerek ev kullanıcıları için ürünler sunmaya başladı. Bugün, KitchenAid, dünya genelinde mutfak aletleri, küçük ev aletleri ve diğer ev gereçleri üretmektedir.

KitchenAid kaç yıl garantili?

Standart olarak, KitchenAid stand mikserleri, blenderlar, çamaşır makineleri ve kurutucuları gibi büyük ev aletleri için genellikle 1 ila 2 yıl arasında garanti verilir. Ancak bazı modeller 3 yıl garanti süresi de sunabilmektedir. Diğer ürünler, örneğin KitchenAid el mikserleri, blender kavanozları ve diğer aksesuarlar, genellikle 1 yıl garanti ile gelir

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.