Bosch MUM S2VM00 Yorumları & Özellikleri - İnceleme

Bosch MUM S2VM00 stand mikserin yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik.
Bosch MUM S2VM00 Yorumları & Özellikleri - İnceleme

Bosch MUM S2VM00, evde yemek yapmayı sevenler için en ideal seçeneklerden biridir. Çırpma, yoğurma, karıştırma gibi birçok farklı işlemi kolaylıkla yapabilmenizi sağlar.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen Bosch MUM S2VM00, sağlam ve dayanıklı bir yapısıyla ve güçlü motoruyla tüm hamur işlerini kolaylıkla yapabilmenize yardımcı olur.

Mikserin 3 farklı karıştırma hızı mevcuttur. Bunlar, düşük hızda yavaşça karıştırmak için, orta hızda daha hızlı karıştırmak için ve yüksek hızda ise çırpma işlemleri için idealdir. Ayrıca, yavaş başlatma ve hızlı durdurma fonksiyonu sayesinde mikserinizi kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bosch MUM S2VM00 Özellikleri

Kapasite3.8 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Hız Ayarı7
Gövde MateryaliPlastik
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Mikser
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch MUM S2VM00 Stand Mikser

Bosch MUM S2VM00 stand mikser, harika hamur işleri hazırlamanın en kolay yolu! Güçlü motoru sayesinde zahmetsiz ve hızlı bir şekilde malzemelerinizi karıştırmanıza yardımcı olur.

Çırpma, karıştırma ve yoğurma aksesuarları ile birbirinden lezzetli bezeler, kekler, ekmekler ve daha pek çok şey hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda aksesuarların bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması da büyük bir kolaylık sağlar.

3 boyutlu karıştırma özelliği ile ön plana çıkan makine, karışımınızın yanlardan, tabandan ve haznenin merkezinden toparlanmasını sağlayarak homojen ve yüksek hacimli bir karışım elde edebilmenize yardımcı olur.

7 farklı hız seviyesi ve pulse fonksiyonu sayesinde tüm tariflerinizi hızlı, kolay ve dilediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz. Adım adım malzeme eklemeyi gerektiren tarifleri yapmanız artık çok kolay.

Bosch MUM S2VM00 stand mikser, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Böylece hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için geç kalmanıza gerek yoktur.

İşte, Bosch MUM S2VM00 ile ilgili tüm detaylar;

Bosch MUM S2VM00 Tasarım

Bosch MUM S2VM00, siyah rengi ve modern görünümüyle mutfakta dikkat çekiyor. Gövde materyali olarak plastik kullanılan bu mikser, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor.

Mikserin karıştırma kabı ise paslanmaz çelikten yapılmıştır. Bu sayede hem sağlam hem de hijyenik bir kullanım sunuyor. Üstelik, paslanmaz çeliğin parlaklığı mikserin modern görünümüne de katkı sağlıyor.

Kauçuk ayakları ise makinenizin sarsılmasını önleyerek işlevsel açıdan sizi memnun etmeyi başarıyor.

Bosch MUM S2VM00

Bosch MUM S2VM00 Kapasite

Kapasite3.8 L
Karıştırma3D

Bosch MUM S2VM00, 3,8 litre kapasitesi sayesinde geniş ölçekli yemeklerinizi kolayca hazırlamanıza yardımcı olur. Böylece büyük aileniz veya arkadaşlarınız için yemek hazırlamak artık hiç zor olmaz.

Mikserin içinde bulunan karıştırma kabı kapaklıdır, bu da kullanımını daha da kolay hale getirir. Ayrıca, karıştırma kabının paslanmaz çelik malzemesi sayesinde, yemeklerinizin hijyenik bir şekilde hazırlanmasını sağlar.

Mikserin içinde bulunan metal karıştırma kancası, karıştırma teli ve çırpma teli sayesinde, farklı lezzetleri kolayca hazırlayabilirsiniz. Tüm bu parçaların kolayca takılıp çıkarılabilmesi de yemek hazırlama işlemini çok daha pratik hale getirir.

Bosch MUM S2VM00 Karıştırma Gücü

Elektrik Gücü900 Watt
Hız Ayarı7
Karıştırma3D

Bosch MUM S2VM00, 900 Watt'lık yüksek güçlü motoru ile güçlü bir karıştırma performansı sunar. Bu sayede, kolayca hamur yoğurma, çırpma ve karıştırma işlemlerini yapmanız mümkün olur.

Ayrıca cihazın 7 farklı hız ayarı bulunur. Bu hız ayarları, size farklı yemeklerin hazırlanması için uygun hız seviyesini seçme imkanı sağlar. Düşük hızda hassas işlemler yaparken yüksek hızda yoğun işlemler yapmanız mümkün olur.

Bosch MUM S2VM00'ün 3D karıştırma sistemi, cihazın farklı malzemeleri etkili bir şekilde karıştırmasına olanak tanır. Bu sistem, karıştırma işlemi sırasında malzemelerin tümünü kapsayarak daha homojen bir karışım elde etmeyi sağlar. Böylece kullanıcılar istedikleri kıvam ve dokularda yemekler hazırlayabilirler.

Bosch MUM S2VM00 Teknik Özellikleri

  • 3.8 litre kapasite
  • 900 watt güç
  • 3D karıştırma sistemi
  • 7 ayrı hız kademesi
  • Kompakt tasarım
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilen aksesuarlar
  • Kauçuk ayaklar
  • Kablo saklama bölümü

Bosch MUM S2VM00

Bosch MUM S2VM00 Boyutları

Bosch MUM S2VM00, 266 mm yüksekliğe, 266 mm genişliğe ve 277 mm derinliğe sahiptir. Bu ölçüler ile kolayca saklayabileceğiniz ve taşıyabileceğiniz bir form kazanmıştır. 4.4 kg ağırlığı ile hafif bir yapıya sahiptir. Bu sayede farklı mutfak tezgahlarına uyum sağlamayı başarır. 

Bosch MUM S2VM00

Amazon
Fiyatını Gör
Artisan
Mikser
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch MUM S2VM00 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Bosch kalitesi çok şık seside çok değil gayet kullanışlı.

👤 *** ***: Öncelikle tasarımı gerçekten çok şık. Tezgah üzerinde yer kaplamayacak büyüklükte. Yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz. Kurabiye, ekmek, pizza, lahmacun ve kek hamuru kısacası kullanabileceğimiz her hamur için deneme yaptık. Hiç sorunsuz bir şekilde çalıştı.

👤 *** ***: Ben bu ürünü mağazada bakıp küçük diye almaktan vazgeçmiştim ama görsel olarak çok beğendiğim için risk aldım ve aldım iyi ki almışım. 6 yumurtayla rahat 2 ölçü kek yapabilirsiniz.

👤 *** ***: Rengi ve duruşu güzel, performans olarak da hamur yoğurunca son ayara getirdiğinizde biraz zorlanıyor düşük ayarda yapmayı tercih ediyorum.

👤 *** ***: Hayatımı ciddi anlamda kolaylaştırdığını söyleyebilirim. O hamuru yoğururken ben hem enerji harcamıyorum hem de zamandan tasarruf sağlayıp diğer işlerimi yapabiliyorum. Çok beğendim.

👤 *** ***: Henüz kullanamadım ama çalıştırdım, gayet sağlam ve güzel.

👤 *** ***: Yorumlara bakarak almıştım fakat ben çok memnun kalmadım haznesi, hamuru toparlaması ve gücü bana yetersiz geldi hayal kırıklığı yaşadım.

👤 *** ***: Çok fazla sallanıyor, eski çamaşır makinelerinin sıkma programında çalışması gibi hissediyorum bazen. Özellikle Bosch diye tercih ettim ama çok hoş olmadı.

Editör Yorumu

Bosch MUM S2VM00

Eğer yemek yapmayı seviyorsanız ve mutfakta kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Bosch MUM S2VM00 satant mikser tam da size göre! Bu harika mikser, farklı tarifleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak birçok özellik sunuyor.

Bosch MUM S2VM00'nin 3,8 litre kapasitesi sayesinde, geniş ölçekli yemekleriniz için bile endişelenmenize gerek kalmaz! Bu mikserin içindeki karıştırma kabı, paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır, böylece dayanıklılığı ile uzun ömürlü bir kullanımı da garanti eder.

Mikserin içindeki karıştırma kancası, karıştırma teli ve çırpma teli farklı lezzetleri kolayca hazırlamanıza yardımcı olur. Bu parçaların kolayca takılıp çıkarılabilmesi de sizlere büyük bir kolaylık sağlar.

Bununla birlikte, Bosch MUM S2VM00 stand mikserin modern tasarımı da dikkat çekiyor. Bu mikser, mutfakta harika bir görünüm sağlayacak ve size yemek yapma konusunda ilham verecek.

Eğer lezzetli yemekler hazırlamak için ideal bir mikser arıyorsanız Bosch MUM S2VM00 tam da size göre! Bu mikser, yemek yapma sürecinizi kolaylaştıracak ve lezzetli yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak en iyi dostunuz olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hamur Yoğurma Makinesi TavsiyesiKitchenAid Artisan Özellikleri
Smeg 50's Style YorumlarıKenwood KVL4100S İnceleme
Karaca Mastermaid Chef KullananlarSchafer Prochef Xl Özellikleri
Emsan Bella Gusto ÖzellikleriCookplus Quick Chef Yorum
Vestel Ziyafet 8000 İncelemeKaraca Multichef Özellikleri

Bu bölümde Bosch MUM S2VM00 Stand Mikser hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Bosch MUM S2VM00 stant mikserin kapasitesi nedir?

Bosch MUM S2VM00 stant mikserin kapasitesi 3,8 litredir. Bu sayede geniş ölçekli yemeklerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz.

Bosch MUM S2VM00 stant mikserin malzemesi nedir?

Bosch MUM S2VM00 stant mikserin gövde malzemesi plastik, karıştırma kabının malzemesi ise paslanmaz çeliktir.

Bosch MUM S2VM00 stant mikserin gücü nedir?

Bosch MUM S2VM00 stant mikserin gücü 700 watt'tır. Bu güç, farklı yemeklerin hazırlanmasında yeterli olacak kadar yüksektir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.