Kıl Tekniği ile Kaş Kontürü Nasıl Yapılır?

Kıl tekniği ile kaş kontürü yaptırarak seyrek kaşlardan kurtulabilirsiniz. Bu içeriğimizde kıl tekniği ile kaş kontürü hakkındaki tüm bilgiler bulunuyor.
Kıl Tekniği ile Kaş Kontürü Nasıl Yapılır?

Kıl Tekniği ile Kaş Kontürü

Geçtiğimiz sezonlarda moda olan ve bu sezonda hiç bitmeyen gür kaş modası yine bizlerle. Seyrek ve ince kaşlara artık çözüm bulunmakta. İnce kaşlar için doğal yöntemler, kaş boyama taktikleri derken şimdi de kıl tekniği ile kaş kontürü bir çözüm kaynağı oluyor.

Kıl tekniği ile kaş kontürü nedir? Kıl tekniği ile kaş kontürü nasıl yapılır? Kıl tekniği ile kaş kontürü nerede yapılır? Kıl tekniği ile kaş kontürünün fiyatları nelerdir? Kıl tekniği ile kaş kontürünün sonrasında nelere dikkat edilmelidir? Bu gibi sorularının cevaplarını araştırdık ve sizler için aşağıdaki içeriğimizde derledik.

Kıl Tekniği ile Kaş Kontürü Nasıl Yapılır?

kaş kontürü nedir

Kıl tekniği ile kaş kontürü yapımı tek kullanımlık iğnelerle yapılmaktadır. Bu işlem kaşların arasına atılan ince kıl çizimleri ile gerçekleşmektedir. Bu işlem organik boyalarla yapılmaktadır. Kıl tekniği ile kaş kontürü yapımı dövmeden oldukça farklıdır. İşlem yapılacak bölge ilk önce temizlenir. Daha sonra uzman kişi tarafından ön çizim yapılır. Uzman kişi ve işlemi yaptıran kişi modeli beğenirse, cihazla uygulamaya başlanır.

Kıl tekniği ile kaş kontürü yapımı acısız bir işlemdir. Fakat lokal anestezi uygulanmaktadır. Bu uygulama ile kadınlar istediği kaş modeline kesin çözümle ulaşıyor. Kıl tekniği ile kaş kontürü yapımı sadece kaşını kalınlaştırmak isteyen kişilerde değil, kemoretapi tedavisi görüp dökülme yaşayan kişiler tarafından da tercih edilmektedir. Fakat bu işlemin uzmanlar tarafından yapılması gerekmektedir.

Kıl tekniği ile kaş kontürü yapımında kullanılan teknolojik cihazlar sayesinde kanama veya herhangi bir kabuk bağlama durumu yoktur. Sadece deride hafif soyulmalar olur ve bu da çok normaldir.

Kıl Tekniği ile Kaş Kontürü Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

kaş kontürü nedir

Kıl tekniği ile kaş kontürü yaptırmak, son derece önem taşır. Bu yüzden yaptırdıktan sonra dikkatli olmamız gerekir. Kıl tekniği ile kaş kontürü yaptırdıktan sonra dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır;

1. Kıl tekniği ile kaş kontürü yaptırdıktan sonra mutlaka krem kullanmayı unutmayınız.

2. Bu dönemi daha rahat atlatmak istiyorsanız günde 2 veya 3 defa krem kullanabilirsiniz.

3. Kesinlikle 1 hafta boyunca banyo yapmayınız.

4. Uygulama sonrasında kusursuz kaşlara sahip olmak istiyorsanız 1 hafta boyunca güneşe çıkmamanızı öneririz.

5. İşe gitmenizde veya dışarı çıkmanızda bir sakınca yoktur fakat dikkatli olmanız gerekecektir.

Kıl Tekniği ile Kaş Kontürü Nerede Yapılır?

kaş kontürü nedir

Kıl tekniği ile kaş kontürü düzgün bir şekilde yapılmazsa kişinin memnuniyetsizliğine ve hatalara sebep olabilir. Bu yüzden kesinlikle kaş kontürünüzü uzmanlara yaptırmalısınız. Ayrıca kıl tekniği ile kaş kontürü yaptırma işlemini, kaş veya saç ekimi yapan güzellik merkezlerinde uzmanlarla birlikte yaptırmanızı öneririz.

Kıl tekniği ile kaş kontürü yaptırmak, oldukça dikkatli olunması gereken ve hataların geri dönüşünün zor olduğu bir işlemdir. Bu işlemde nasıl bir kaş istediğinizi uzmanınıza çok iyi bir şekilde aktarmanız gerekmektedir.

Kıl Tekniği ile Kaş Kontürünün Fiyatları Ne Kadar?

kaş kontürü nedir

Alanında uzman olmuş kişilerin kendi yerlerinin olması size ekstra masraf açacaktır. Fakat pahalı olsun güzel olsun diyorsanız gidip yaptırabilirsiniz. Kıl tekniği ile kaş kontürünün fiyatları genellikle 500 ile 2500 TL arasında değişmektedir.


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Saç SerumuKaş ve Kirpik Serumu

En İyi Kaş Kirpik Serumu Listesi

SıraÜrünHacimEtkiEditör Puanı
1DIAMOND HAIR Kaş & Kirpik Serumu10 + 10 mlBesleyici, Güçlendirici10/10
2Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu10 mlDolgunlaştırıcı, Besleyici10/9.9
3Arifoğlu Kaş Kirpik Bakım Yağı10 + 10 mlGüçlendirici, Besleyici10/9.7
4Siveno Kaş Kirpik Serumu10 mlBesleyici, Onarıcı10/9.8
5Farmasi Capixyl Serumu12 mlGüçlendirici, Dolgunlaştırıcı10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kaş Kirpik
Serumları
Aradığın
Fiyatları Gör

Yukarıdaki kısımda kıl tekniği ile kaş köntürü yapma hakkında bilinmesi gereken tüm bilgileri anlattık. Bu kısımda ise kaş ve kirpikler için en iyi serumları anlatacağız. O zaman vakit kaybetmeden en iyi 5 kaş ve kirpik serumunu sıralayalım.

1. DIAMOND HAIR Kaş & Kirpik Serumu

kaş kirpik serumu

Amazon
Fiyatını Gör
Diamond Hair
Kaş Kirpik Serumu
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi kaş ve kirpik serumu listemizin ilk sırasında son zamanlarda bir hayli popüler olan Diamond Hair markasının bu ürünü yer alıyor. Bitkisel içeriği sayesinde kaş ve kirpikleri kökten uca kadar besleyen serum, bu sayede seyrek, güçsüz ve ince görünümden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Özel formülüyle kaş ve kirpiklerin doğal yapısında bulunan Peptide moleküllerini harekete geçiren ürün, kaş ve kirpiklerinizin doğallığını bozmadan güçlenmesini sağlıyor. Son olarak tamamen organik olan bu serumun düzenli kullanımlarda kalıcı etkiye sahip olduğunu belirtelim.

2. Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu

kaş kirpik serumu

Amazon
Fiyatını Gör
Sinoz
Kaş Kirpik Serumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Özel formülü sayesinde dökülmeyi önlerken bir yandan da kaş ve kirpiklerin daha bakımlı gözükmesine yardımcı olan serum, zengin içeriği sayesinde derinlemesine besin takviyesi yapıyor. Bu sayede daha uzun kaş ve kirpiklere sahip olursunuz. Ayrıca güçlü içeriği sayesinde kaş ve kirpiklerinizin bakımını da yapan ürünün dermatolojik olarak test edildiğini belirtelim.

3. Arifoğlu Kaş Kirpik Bakım Yağı

kaş kirpik serumu

Amazon
Fiyatını Gör
Arifoğlu
Kaş Kirpik Serumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Dökülen, seyrekleşen kaş ve kirpiklere sahipseniz bu ürün tam size göre. İçeriğindeki bitkisel özler sayesinde kaş ve kirpiklerinizi kökten uca kadar besleyen bakım yağı, bu sayede ilk kullanımdan itibaren daha güçlü olmalarına yardımcı oluyor. Özel formülüyle yıpranmış kaş ve kirpikleri onaran ürün aynı zamanda daha canlı olmalarını destekliyor.

4. Siveno Kaş Kirpik Serumu

kaş kirpik serumu

Amazon
Fiyatını Gör
Sinevo
Kaş Kirpik Serumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Siveno Kaş Kirpik Serumu ürünü ile devam ediyoruz. Bitkisel içeriği sayesinde kirpik ve kaşların daha hızlı uzayıp güçlenmesine yardımcı olan bu serum, ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor. Yüksek oranda vitamin ve protein içeren formülü sayesinde kökleri besleyerek onaran ürün, bu sayede yıpranma ve kırılmalardan dolayı dökülmeleri engelliyor. Ayrıca bu ürün hiçbir kimyasal maddeyi içermiyor.

5. Farmasi Kaş ve Kirpik İçin Capixyl Serumu

kaş kirpik serumu

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Kaş Kirpik Serumu
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi kaş ve kirpik serumları listemizi Farmasi markasının bu ürünüyle bitiriyoruz. Capixyl kompleksi sayesinde kıl köklerini uyararak kaş ve kirpiklerin daha hızlı uzamasına yardımcı olan serum, bitkisel içeriği sayesinde ihtiyaç duyulan besinleri karşılıyor. Özel formülüyle kaş ve kirpiklerin daha kalın, güçlü ve canlı olmasını sağlayan ürün aynı zamanda daha sağlıklı olmalarını destekliyor. Son olarak bu ürünü cilt tipi fark etmeksiniz tüm erkek ve kadınların kullanabileceğini belirtelim.

En iyi kaş kirpik serumu hangisi?

Kaş ve kirpiklerimizi güçlendirmemizi sağlayan serumlar, içerisinde farklı yağları barındırdığı için aynı etkiye sahip değiller. Bazı kaş kirpik serumları oldukça besleyici ve güçlendirici içeriğe sahip oldukları için oldukça etkilidirler. En iyi kaş kirpik serumları arasında DIAMOND HAIR Kaş & Kirpik Serumu, Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu, Arifoğlu Kaş Kirpik Bakım Yağı, Siveno Kaş Kirpik Serumu, Farmasi Capixyl Serumu yer alıyor. Bu serumlardan birisini kullanarak daha dolgun kaş ve kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Kaş ve kirpik serumu işe yarıyor mu?

Bu serumlar içeriklerinde barındırdıkları bitkisel özler sayesinde kaş ve kirpiklere dolgunluk katmaktadırlar. Kökten uca kadar güçlendirerek daha dolgun ve canlı gözükmesini sağlayan kaş ve kirpik serumları düzenli olarak kullanıldığında oldukça etkilidir.

Kirpik serumu kaç günde etkisini gösterir?

Bu durum üründen ürüne göre değişmektedir. Ancak bazı ürünlerin düzenli kullanımlarda 4 hafta içerisinde ilk etkilerini göstermeye başladığını söyleyebiliriz. Yine de alacağınız ürünün kullanma kılavuzundan bu süreyi öğrenmelisiniz.

Kaş ve kirpik bakımı için hangi yağ kullanılır?

Kaş ve kirpik bakımı için listemizde yer verdiğimiz serumları kullanabileceğiniz gibi bazı bitkisel yağlardan da faydalanabilirsiniz. Kaş ve kirpik bakımı için kullanabileceğiniz yağlar arasında Badem, Hint, Hindistan Cevizi, Zeytinyağı ve Lavanta yağı bulunuyor. Bu yağları kullanarak kaş ve kirpiklerinizin gürleşmesini, dolgunlaşmasını sağlayabilirsiniz.

Kaş ve kirpikler nasıl gürleşir?

Saçlarınıza bakım yaparken kirpikleri ve kaşları da ihmal etmemeniz gerekir. Kaş fırçanıza iki damla E vitamini içerikli yağlardan damlatarak saçlarınıza sürün. Zeytinyağı ile kaşları gürleştirmek mümkündür. Gece yatmadan kirpiklere vazelin sürmek gürleşmeye yardımcı olur.

Kaş serumu günde kaç kez kullanılır?

Kaş serumunun günde 1 kez sürülmesi yeterli olacaktır. Yoğun bir şekilde kullanmak hızlı etki göstermesine yardımcı olmaz. Aksine daha yavaş sonuç elde etmenize neden olacaktır. Düzenli kullanım yarar sağlamaktadır.

Kirpik serumu göze zarar verir mi?

Susam  yağı, badem yağı gibi yağlar kirpiklerin gürleşmesine olan etkisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Yağlar göz içine kaçarsa alerji, göz yanması gibi durumlara neden olur. Bu yüzden yağları kullanırken dikkatli olunmalıdır.

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum