2020 Kia Cadenza Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Dünya'nın önde gelen otomobil firmaları arasında kendisine yer edinen Kia, yeni otomobilini tanıttı. Bu içeriğimizde Kia Cadenza 2020 hakkında bilgileri sizler için araştırdık ve derledik. İşte Kia Cadenza 2020 otomobili ile ilgili her şey.
2020 Kia Cadenza Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

2020 Kia Candenza Model Fiyatı &  Özellikleri Ve İnceleme

2020 Chicago otomobil fuarında sergilenen 2020 Kia Candenza araç severler tarafından çok beğenildi. Günümüz teknolojisini çok iyi sergiliyor olup dış görünüm konusunda da rakiplerini adeta kıskandırmayı başardı. Şerit değiştirme uyarısı, çarpışma uyarısı, multi medya sistemi, uzaktan motor çalıştırma özelliği, 10 watt hızlı şarj gibi birden çok özelliğe sahiptir. 8 Vitesli şanzıman, 3-3 litre alüminyum 290 beygir teknik özelliklere sahip.

Kia cadenza ilk olarak 2009 yılında üretilmiş otomobil sevenlerin görüşüne sunulmuştur. Günümüzde olduğu gibi 2009 yılında da dış görünümü çok dikkat çekmiştir. İlk jenerasyonu 2010–2016 yılları arasında sergilenmiştir. İkinci jenerasyonunu ise 2017 yılından günümüze gelen kısmıdır. Bu içeriğimizde 2020 Kia Candenza teknik özellikleri, incelemesi ve fiyat listesi hakkında bilgileri araştırdık ve derledik. İşte 2020 Kia Candenza otomobili hakkında her şey.

Motor

2020 Kia Candenza

290 Beygir 8 vitesli otomatik şanzıman, 3-3 litre, V6 alüminyum motor özelliklerine sahiptir. Uzaktan motor çalışma özelliği ile çok daha rahat bir sürüş sunuyor. Test edilen Kia Candenza 6,7 saniyelik sıfırdan 60km / saat hızına çıktı rakiplerinin gerisinde kalsa da  konfor olarak 2020 Kia Candenza bir adım daha önce diyebiliriz. 2020 Kia Candeza’nın süspansiyonu kasisleri, takıntıları taktire şayan bir şekilde emer sürüş esnasında vücut hareketlerini kontrol altında tutmayı kolaylaştırır.


İç görünüm

2020 Kia Candenza

Güney Kore’de makyajlanan 2020 Kia Candenza, özellikle makyajlaşamanın ardından modelin adı da değişti. Sonrasında resmi olarak tanıtıldı. Eski modellerine kıyasla yeniden tasarlanan orta konsolda 12.3 inçlik bir ekran yer alıyor. Ayrıca dijital kokpite sahip olan 2020 Kia Candenza yeniden tasarlanan direksiyon simidi araç kullanımı daha rahat hale getiriyor. Aracın içerisinde bulunan kör nokta kaçınma, şerit değiştirme uyarısı güvenli çıkış yardımı gibi bir çok özellik bulunduran 2020 Kia Candenza, size daha konforlu ve güvenilir bir sürüş sunuyor.

2020 Kia Candenza satıcılarından çok umutlu. 2019 yılında sadece Güney Kore’ye 55.839 araç satılmıştır. Lüks bir görünüşe sahip olan Kia Candenza, makam aracı olarak da kullanılıyor. Özellikle Güney Kore de çok dikkat çeken Kia Candenza 2020 modeli çok daha fazla tercih odağı olacağı düşünülüyor.


Dış Görünüm

2020 Kia Candenza

Kia, alıştığımız tasarımlarından ziyade 2020 Kia Canzdenza da çok daha farklı ve geniş tasarıma yer vermiştir. Agresif ızgara, yeniden tasarlanan tamponlar aracın bütünlüğünü koruyor, sürüş güzelliğini arttırıyor. Yeni led farlar, yeni stoplar gece sürüşünde size gündüzü yaşatıyor diyebiliriz. Yeniden tasarlanan 18 inç ve 19 inç jantlara sahiptir. Geniş jantları ile tamponların ve dış panelin uyumu eşsiz bir dış görünüme öncelik yapıyor.


2020 Kia Candenza Fiyat Listesi

Kia Candenza

Dünya'nın önde gelen firmaları arasında kendisine yer edinen Kia, yeni ürünü olan 2020 Candenza modelini piyasaya tanıtmasının ardından büyük bir ilgi toplamayı başardı. 2020 Kia Candenza'nın Türkiye de henüz satışı bulunmamaktadır. En yakın zamanda satışa geçeceği ve fiyatı hakkında sizleri bilgilendireceğimizden emin olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.