Kastamonu' nun En İyi Otelleri

Kastamonu' da konaklamak istiyorsanız, Kastamonu' nun şık otelleri ve tarihi konaklarında konforlu bir tatil yapabilirsiniz.
Kastamonu' nun En İyi Otelleri

Kurşunluhan Hotel

Kurşunluhan Hotel, 600 yıllık bir kervansarayda yer almaktadır. Günümüzde restore edilmiştir. Otantik havası olan otel şık ve modern bir yapıdadır. 26 odası bulunan otel, mimarisi ile dikkat çekmektedir. Kastamonu otogarına 6 km uzaklıktadır.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Aktarlar Bazaar Kurşunluhan / Kastamonu

Tel: (0366) 214 2737

 

Kastamonu Kadıoğlu Konağı

Kadıoğlu Konağı, Kastamonu merkezde yer almaktadır. 150 yıllık tarihi olan bir konaktır. Günümüzde restore edilen bu konağın, güzel bir bahçesi bulunmaktadır. Konak odaları misafirlerin rahatlığına uygun şekilde hazırlanmıştır.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: Kırkçeşme Cad. No:55 Merkez / Kastamonu

Tel: (0366) 212 1214

 

İksir Resort Town

İksir Resort Town, Daday ilçesinde bulunmaktadır. Otel Daday Çayı’ nın kenarında yer almaktadır. Geniş ve yemyeşil bahçesi keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir. Otel’de Türk hamamı, havuz ve fitness salonu bulunmaktadır.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Daday Kelebek Mah. Daday / Kastamonu

Tel: (0366) 616 1016

 

Osmanlı Sarayı Otel

Osmanlı Sarayı Otel, Kastamonu merkezde yer almaktadır. Bu otel tarihi bir yapıya sahiptir. Otel odaları sade bir tarzda dekore edilmiştir. Otelin bahçesinde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Hepkebirler Merkez / Kastamonu

Tel: (0366) 214 8408

 

Tatilya Resort Hotel

Tatilya Resort Hotel, tatil için oldukça ideal bir oteldir. Deniz kıyısında bulunan otel, deniz ve orman manzaralıdır. Hotelde Türk hamamı, havuz ve fitness salonu bulunmaktadır.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri-007.jpg

Adres: Merkez Mah. Kamil Demircioğlu Cad. No: Abana / Kastamonu

Tel: (0366) 564 1919

 

Pınaroba Otel

Pınaroba Otel, Pınarbaşı ilçesinde yer almaktadır. Bu otel konaklama dışında birçok spor ve aktivite imkanı sunmaktadır. Mağara dalışı, kaya tırmanışı, kanyon geçişi, trekking ve off- roading rehberlerle beraber yapılmaktadır. Otel restoranında yöresel yemekler sunulmaktadır.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri.jpeg

Adres: Atatürk Mah. Ilıca Yolu Üzeri Pınarbaşı / Kastamonu

Tel: (0366) 771 2313

 

Sinan Bey Konağı Otel

Sinan Bey Konağı Otel, Kastamonu merkezde bulunmaktadır. Yapısı ve mimarisi ile Osmanlı tarzını yansıtan bir konaktır. Otel restoranı Kastamonu Kalesi’ne görmektedir. Restoranında yöresel yemekler sunulmaktadır.

 

kastamonunun-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Hepkebirler Mah. Sinanbey Sok. No:14 Merkez / Kastamonu

Tel: (0366) 212 6021

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.