Karcher Vc 7 Yourmax Extra İnceleme | Kullanıcı Yorumları ve Teknik Özellikler

Şarjlı dikey süpürge modellerinde öne çıkan Karcher Vc 7 Yourmax Extra modelini en ince ayrıntısına kadar araştırdık, yazımızda her özelliğini anlattık. İşte Karcher Vc 7 Yourmax Extra incelemesi:
Karcher Vc 7 Yourmax Extra İnceleme | Kullanıcı Yorumları ve Teknik Özellikler

Karcher Vc 7 Yourmax Extra, dikey şarjlı ve toz sensörü teknolojisi ile hızlı, kapsamlı ve maksimum konfor sunan bir elektrikli süpürgedir. Toz sensörü, kiri otomatik olarak algılar ve emiş gücünü gerektiği gibi ayarlar.

Ayrıca, 350 watt’lık BLDC motor ve 25,2 voltluk akü voltajı maksimum emiş gücü sağlar. LED aydınlatmalı aktif, motorlu zemin başlığı, sert zeminlerde, halıda ve diğer birçok yüzeyde mümkün olan en iyi temizlik sonuçlarını sağlar. Karcher Vc 7 Yourmax Extra, yenilikçi teknolojisi, geniş ekipman yelpazesi ve kullanışlı olduğu kadar basit kullanımıyla da etkileyici bir elektrikli süpürge olarak dikkat çekmektedir.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Emiş Gücü

karcher-vc-7-yourmax-extra.webp

Karcher Vc 7 Yourmax Extra dikey elektrikli süpürge, yüksek vakum performansı ve uzun süre kullanım sunan bir cihazdır. Bu süpürge, toz sensörü teknolojisi sayesinde kiri otomatik olarak algılar ve emiş gücünü gerektiği gibi ayarlar. Ayrıca, 350 watt BLDC motor ve 25,2 V akü voltajı maksimum emiş gücü sağlar. Bu süpürge, sert zeminlerde, halıda ve diğer birçok yüzeyde mümkün olan en iyi temizlik sonuçlarını sağlayan dikey süpürgenin, aktif zemin başlığı ve Power Lock gibi özellikleri de vardır.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Teknik Özellikleri

  • Süpürge Türü: Dikey
  • Ses Seviyesi: 78 dB
  • Ağırlık: 2.6 kg
  • Motor Gücü: 350 Watt
  • Hazne Kapasitesi: 0.8 Litre
  • Şarj Süresi: 220 dk
  • Çalışma Süresi: 60 dk
  • Emiş Türü: Kuru
  • Voltaj: 25.2 V
  • Başlıklar: Turbo, Sert Zemin, Dar Aralık Ucu Başlıkları
  • Hepa Filtre: Var
  • Işık: Var

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Hazne Kapasiteleri

Karcher Vc 7 Yourmax dikey elektrikli süpürge, yüksek vakum performansı ve uzun süre kullanımıyla evinizde profesyonel temizlik sunar. Süpürme sırasında 800 ml toz kapasitesine sahip HEPA 12 filtresi sayesinde havayı temizleyerek kirleri daha etkili bir şekilde toplar. Ayrıca, torbasız filtre sistemi, aktif zemin başlığı ve tek tıkla filtre boşaltma gibi akıllı özelliklerle süpürmenin keyfini arttırır.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Filtre

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Filtreleme Sistemi, 3 aşamalı filtre sistemi ile temiz hava atmanızı ve HEPA hijyen filtresi ile havanın temizlenmesini sağlar. Bu filtre sistemi, özellikle temiz hava atılımı için idealdir. Ayrıca, basit tek tıkla filtre boşaltma özelliği sayesinde filtrelerinizi kolayca temizleyebilirsiniz.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Tasarım

karcher-vc-7-yourmax-extra-003.webp

Şık tasarımıyla öne çıkan Karcher Vc 7 Yourmax Extra modeli son derece kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kablosuz, hafif ve dayanıklı bir dikey süpürgedir. HEPA 12 filtresi, toz algılama sistemi, boost fonksiyonu ve 60 dakikalık çalışma süresi gibi özellikleriyle evinizin her köşesini temizlemenize yardımcı olur. Karcher’in meşhur kalitesini stick süpürgeye katar. 350-watt BLDC motoru, değişken emiş gücü, ölçeklenebilir toz sensörü ve 25,2 V Lityum İyon Batarya sayesinde farklı toz seviyelerine göre optimize edilmiş bir performans sunar.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Dikey Süpürge, yüksek vakum performansı ve uzun süre kullanım sunan torbasız bir elektrikli süpürgedir25.2 V Lityum İyon Batarya ve 60 dakikalık çalışma süresi, temizlik deneyiminizi kolaylaştırır ve zenginleştirir. Ürünün şarj süresi 220 dakikadır. Güçlendirilmiş mod ile birlikte maksimum emiş gücü elde edilir. Kısa sürede en zorlu tozları dahi rahatlıkla içerisine hapseder.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Ağırlık

karcher-vc-7-yourmax-extra-004.webp

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Dikey Süpürge, 25.2 V pil ve Siklon Filtre gibi akıllı özelliklerle evlerinizde profesyonel temizlik sunan bir elektrikli süpürgedir. Ürünün ambalaj dahil ağırlığı 10.2 kg’dır. Sadece süpürgenin ağırlığı ise 2.6 kilogramdır. Temizlik yaparken uzun süre süpürgeyi kullansanız dahi yorulmazsınız. Kullanıcı dostu ürün döner başlıkları sayesinde temizliği en kolay şekilde yapabilmenize olanak tanır. Aynı zamanda süpürgeyi yaslamanıza gerek kalmadan otomatik olarak dik bir şekilde durabilir.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Kutu İçeriği

karcher-vc-7-yourmax-extra-002.webp

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Dikey Süpürge, 25.2 V pil ve Siklon Filtre gibi akıllı özelliklerle evlerinizde profesyonel temizlik sunan bir elektrikli süpürgedir. Ürünün kutu içeriği ise şu şekildedir:

  • Batarya: 25.2 V / 2,5 Ah (1 adet)
  • HEPA Filtre: HEPA 12 filtresi (EN1822:1998)
  • Hava giriş filtresi: 2 parça (lar)
  • Filtre temizleme aracı
  • LED’li büyük evrensel zemin başlığı
  • Derz başlığı
  • Döşeme başlığı ve yumuşak toz alma fırçası (2’si 1 arada)
  • Emiş borusu
  • Şarj üniteli büyük duvar braketi

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Aparatları

Bu süpürge, HEPA 12 filtresi, aktif zemin başlığı, Power Lock ve 3 kademeli torbasız filtre sistemi gibi akıllı özelliklerle profesyonel temizlik sunar. Ayrıca, geniş bir aksesuar yelpazesiyle birlikte gelir. Bu aksesuarlar arasında derz başlığı, döşeme başlığı ve yumuşak toz alma fırçası (2’si 1 arada), yüksek vakum performansı ve uzun süre kullanım sağlayan dikey elektrikli süpürge gibi seçenekler bulunur.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Kullanıcı Yorumları

karcher-vc-7-yourmax-extra-005.webp

? Almadan önce fazla kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik eşimle. Vc6’sına da baktık ama yeni modeli çıkmışken bunu almak daha mantıklı geldi. Şarjın süresi ideal, kendinden asma aparatı kirada yaşayanlar için müthiş bir avantaj. Tüm parçaları çok güzel. Tozu çekiş gücünü ve temiz hava üflemesini çok sevdim. İşimi yarı yarıya kolaylaştırdı. Arkadan süpürge çekiştirme derdinin olmaması ve kabloya takılmak zorunda kalmamanız harika bir şey. Ben çok memnun kaldım. Daha pahalısını almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

? Çok güzel ve sessiz tavsiye ederim ama tek sıkıntı toz haznesi yerinden çıkmıyor.

? Dyson. Yerine alabileceğiniz en iyi seçenek. Dyson a o paralı vermeye gerek yok.

? Çok kaliteli bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim. Sessiz emiş gücü muhteşem. Şiddetle tavsiye ediyorum.

? Ürünün kaliteli hissi hoşuma gitti. Üzerinde uğraşılmış çalışılmış bir ürün olduğu belli oluyor. Çekim güçünü otomatik iyi ayarlıyor. Şarjı yeterince gidiyor. Ekimanları gayet yerinde.

? Sipariş sonrasında hızlı teslimat şarjlı süpürge sınıfında oldukça iyi emiş gücü (evde kedi köpek bakan tüy şikayeti yaşayanlar çok çok iyi perfermans) duvara monte edilebilir olması şarj kolaylığı ve kullanım kolaylığı açısından oldukça rahat genel olarak belirtilen özellikleri eksiksiz karşılıyor bunlar bana göre artılar.

? Ürün bir iki gün önce elime ulaştı. İlk denemelerimde toz sensörü başarılı bir şekilde çalışıyor. Tozu gördüğünde çekim gücünü gerekli düzeyde artırıyor. Turbo modunda da çekiş gücü başarılı. düşük mod sesi gerçekten az ve gece bile çalıştırsanız duyan olmaz. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Gündelik hızlı süpürmeler için gayet yeterli bir ürün. Kimse bundan normal boyutlardaki süpürge performansını beklemesin. Turbo modunda sürekli çalıştığında motorun sıcağı elinize geliyor bu eksi yönü olabilir.

? Markanın kalitesinden zaten şüphem yoktu ama bu kadarını da beklemiyordum. VC7 yourMax ile başlamam gerekirse: aparatlar çok kolay birleşip ayrılıyor, evinize dair herşeyi temizleyecek kadar çok aparatı var, kapladığı yer bakımından da, büyük kolaylık sağlıyo ,çekim gücü çok iyi, toz sensörü ve aydınlatması harika, bazı aparatları araç temizliğiniz için bile kullanabilirsiniz, ana gövde ağırlığı da ideal (bazıları için bu eksi olabilir. ama ağırlığın büyük bir kısmı bataryadan kaynaklı. yani bütün evimi süpüreyim ama çok hafif olsun diyemiyoruz malesef.

? Uzun yıllardır şirketimizde güvenle kulandığımız karcher markasını ilk olarak VC-3 çok memnun kalınca buharlı yıkama SV-7 ve şimdi VC-7 hepsinden çok memnunum boşuna X marka pahalı ürünler para vermeyin.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Karcher Vc 7 Yourmax Extra kaç watt?

Karcher Vc 7 Yourmax Extra, 25.2 V lityum iyon batarya ile çalışır. Süpürgenin motor gücü 350 W’tır.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra ses seviyesi nedir?

Süpürgenin ses seviyesi 78 dB(A)'dan azdır.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra toz kapasitesi ne kadar?

Süpürgenin toz haznesi kapasitesi 800 ml’dir.

Karcher Vc 7 Yourmax Extra kaç kilo?

Süpürgenin ağırlığı yaklaşık 2.6 kg’dır.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.