Kadircan Yüce’nin “Harfler Krallığı” İsimli Şiir Kitabı Tüm Seçkin Kitapçılarda

Kadircan Yüce'nin 2019 yılında çıkardığı "Harfler Krallığı" isimli şiir kitabı ilk günden itibaren okuyucuların ilgisini çekiyor. Şiir severlerin büyük bir heyecanla okuyacağı şiir kitabını tüm seçkin kitapçılarda bulabilirsiniz.
Kadircan Yüce’nin “Harfler Krallığı” İsimli Şiir Kitabı Tüm Seçkin Kitapçılarda

Kitabın yazarı Kadircan Yüce Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak Ordu'nun Ünye ilçesinde görev yapmaktadır. Yaklaşık on yıl boyunca şiir ve öykü yazan yazarımız şiirlerini kitaplaştırmaya karar verince "Harfler Krallığı" isimli kitabını çıkardı.

Harflerin Krallığı şiir kitabı

Kitaba ilk bakıldığında kapaktaki illüstrasyon okurların dikkatini çekiyor. Öyle ki; yazarın burada ifade etmek istediği asıl amaç, Piyonların oluşturduğu kral tacı...

Şiir üzerine yaptığı yorumları ve 2019 yılında piyasa sürdüğü "Harfler Krallığı" şiir kitabının serüvenini yazar Yüce şu şekilde ifade ediyor:

"Çok düşünürüm çok hissederim ama nasıl anlatırım diyenlere. Herkesin bir şeyler bulacağı türden hani. Çok aşık veya epey melankoli... Biraz hüzün epey ironi hem de epeyce şiir. Biz her zaman şiire muhtacız. Her türlü anıyı içinde barındıran türden bir şiir kitabıdır. Çok satsın istemem ama çok okunsun isterim."

Popüler edebiyatta şiirin yükselen grafiği olduğunu söyleyen Yüce, şiirlerin insanların hislerine biraz da olsa tercüman olacağını ifade etmektedir.

D&R, Kitapseç, BKM kitap, Kitap Yurdu gibi seçkin kitapçılardan sipariş etmek mümkündür. İnternet satışı da mevcuttur.

Kadircan Yüce - Harflerin Krallığı

Harfler Krallığı kitabındaki "Sensizliğin Galibi" "Koca Şehir" gibi bazı şiirleri yazarımız tarafından bestelenmiştir. Müzik yönünün de olduğu sanatçımız kitabının arka kapak yazısında okuyucularına şu şekilde sesleniyor:

"Kitabın önünü beğenmeyip arkasına baktığınıza göre sizi etkilemem gerek. Çok isterdim afili kelimeler kullanmayı. Daha çok alın daha çok paylaşın en çok satan bu olsun. Maalesef şiirlerin arka kapak yazı yoktur ya da olmamalı. Hissetmek, aynısını ben de yaşadım demek bazen tebessüm bazen hüzündür şiir. Nasıl olur diye sormayın anlatması on yıl sürer. Zaten on yıldır yazıyorum. İşte arka kapak yazısı.

'Şiir güzel kitaptır, okuyun'  "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum