Her Kadının Telefonunda Bulunması Gereken 21 Uygulama

Her zaman her şeyi kusursuz yapmak isteyen kadınlar için spor, alışveriş, bakım uygulamalarını araştırdık ve derledik.
Her Kadının Telefonunda Bulunması Gereken 21 Uygulama

Kadınların Telefonunda Mutlaka Bulunması Gereken Uygulamalar

Telefon dünyada en çok kullanılan teknolojik cihaz telefonun bize oldukça yararı dokunmaktadır. Kadınların özel günlerine dair programlanmış uygulamalar, spor aktivitelerini planlayan aplikasyonlar, güzellik ve moda sırlarıyla dolu uygulamalar en çok tercih edilen aplikasyonları oluşturmaktadır. Hepsinin farklı farklı özellikleri olan her birinin kolaylık sağladığı uygulamaları bu içeriğimizde sizler için araştırdık ve derledik. 

Kadınların Kullanması Gereken Telefon Uygulamaları;

1. Goddess

kadınların kullanması gereken uygulamalar

Goddess, meditasyona başlamak isteyenlerin mutlaka keşfetmesi gereken harika bir uygulama. Her açıdan kadınlara ithaf eden bu uygulama bir well-being ve kadın güçlendirme uygulaması. Son derece kapsamlı olan Goddees, İsviçreli psikiyatr olan analitik psikolojinin kurucusu Prof. Dr. Carl Gustav Jung’un arketiplerini baz alıyor. Uygulama bu arketiplerle kullanıcılarının kişilik özelliklerine göre içerisinde uyku ve stres meditasyonları, nefes çalışmaları, olumlamalar gibi well-being rutinlerini barındıran bir dönüşüm yolculuğu sunuyor. Sadece kadınlara özel olan içeriklerinde ise kadın sağlığına yönelik pek çok ipucu bulunuyor. Goddess uygulaması, rahim ve göğüs masajı, kişisel bakım ve hatta hamile kadınlar için özel pratikler barındırıyor. Kadının içindeki Feminen ve Maskülen enerjilerin dengelenmesini sağlayan ve bu şekilde hayatın zorluklarıyla baş edebilen bireyler yaratmayı taahhüt eden uygulama birçok farklı psikolojik ve spirituel methodları bir araya getiriyor.


2. Clue

Kadınların Kullanması Gereken Telefon Uygulamaları

Clue uygulaması ile aylık adet döngünüzü kolayca kontrol edebilirsiniz. Clue'ya adetinin başladığını ya da kesildiğini bildirmek için, takvime adet döneminin her günü için kanama girmeniz gerekmektedir. Kullanışlı arayüzü ile kullanıcılar tarafından beğenilerek kullanılan Clue, adet takvimi dışında birçok faydalı tavsiye ve bilgi de barındırır. IOS ve Android cihazlar için uygundur. 


3. Kırmızı Işık

Kadınların Kullanması Gereken Telefon Uygulamaları

Vodafone Türkiye'nin kadına yönelik artan şiddet vakalarına karşı kullanıma sunduğu Vodafone Kırmızı Işık uygulaması, kadınlar tarafından sıkça kullanılan uygulamalardan birisi oldu. Keşke böyle teknolojik gelişmelere bel bağlayacağımız bir ülkede yaşamıyor olsaydık fakat maalesef ki her gün izlediğimiz haberlerin bizi korkuttuğu bir ülkede yaşıyoruz. Vodafone tarafından geliştirilen Kırmızı Işık uygulaması ile tek tuşla acil durum numaralarını arayabilir, tehlike anında yine tek tuşla konum bilgilerinizi, önceden belirlediğiniz telefon numaralarına kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.


4. Check Yourself!

Kadınların Kullanması Gereken Telefon Uygulamaları

Check Yourself uygulaması, meme kanserinin öneminin altını çizen bir telefon uygulamasıdır. Kadınlara meme kanserine karşı gerekli tetkikleri düzenli olarak yaptırmaları için aylık hatırlatmalarda bulunan Check Yourself, her kadının kullanması tavsiye edilen aplikasyonlardan biridir. 


5. Pudra

Kadınların Kullanması Gereken Telefon Uygulamaları

Pudra uygulaması “Türkiye’nin kız kıza sosyal ağı” sloganıyla dikkat çekmektedir. Kadınların favori uygulamaları arasında gösterilen Pudra; modadan magazine, eğlenceden sağlığa kadınların ilgisini çekecek birçok konuda hizmet sağlıyor. Birçok üyenin profili, fotoğrafları, yaptığı paylaşımlar uygulama içerisinde tek bir kategori altında toplanarak sunuluyor. Bu kategoriye “Dünyam” adı verilmiş. Üyeler hakkında birçok bilgi, bu kategoriden elde ediliyor. Kısacası Pudra, daha çok kadınların kadın kadına takılabilmesi ve keyifli paylaşımlar yapabilmeleri için oluşturulmuş bir ortamdır. Ayrıca uygulamanın diğer uygulamalardan çok önemli bir farkı var, o da alışveriş imkanı sunmasıdır.


6. Mirror

Kadınların kullandığı uygulamalar

Artık kadınlar olarak yanımızda ayna taşımıyoruz. Fakat gün içinde iş yerinde veya toplantılarda bir şekilde hepimiz aynaya bakma ihtiyacı hissediyoruz. Mirror uygulaması sayesinde artık cep telefonunuzu bir ayna olarak kullanabilirsiniz. Özel ışık fonksiyonu ve x4 zoom özelliği ile en ince ayrıntıları da net bir şekilde görebilirsiniz.


7. Water Drink Reminder

kadın uygulamaları

Son zamanlarda su içme alışkanlığımız oldukça değişti. İş hayatımızdaki yoğunluktan veya sürekli kahve çay tüketmekten yeterli miktarda su içmeyi unutabiliyoruz. Water Drink Reminder uygulaması, bir günde kaç litre su içmeye ihtiyacınız olduğunu sizin için hesaplıyor. Ve uygulamanın asıl güzel yanı da belli aralıklarla su içmeniz gerektiğini bir bildirimde bulunarak size hatırlatmasıdır. Uygulamayı kullandıktan sonra yeterli miktarda su tükettiğinizde vücudunuzdaki farkı kolaylıkla hissedeceksiniz.


8. Teleport

Kadınların kullandığı uygulamalar

Kadınların değişikliği sevdiklerini, küçük faklılıkların ruh halini nasıl değiştirdiğini artık bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Teleport adlı mobil uygulama farklı yüz değiştirme efektlerine sahiptir. Bu uygulama ile saç rengi ve cilt renginizi de değiştirebiliyorsunuz. Tüm işlemlerin sonunda arka plandaki rengi istediğiniz şekilde seçebiliyor ve kendiniz istediğiniz yere ışınlayabiliyorsunuz.


9. Hair Color Studio

Kadınların kullandığı uygulamalar

Biz kadınlar, saç modelimizi veya saç rengimizi değiştirdiğimizde bambaşka bir ruh haline sahip olabiliyoruz. Fakat çoğu zaman farklı bir saç modelinin bize yakışıp yakışmayacağına emin olamıyoruz. Hair Color Studio uygulaması ile istediğiniz saç modelini ve saç rengini deneyebilir, beğendiğiniz taktirde kuaföre gidip denediğiniz işlemi yaptırabilirsiniz. 


10. Lose Weight in 30 Days

Kadınların kullandığı uygulamalar

Lose Weight in 30 Days uygulaması adından da anlaşılacağı üzere size 30 gün içerisinde kilo verdirmeyi amaçlıyor. Fazla kilolarınızı kafanıza takıyorsanız ve kilo verme konusunda sürekli uyarılmaya ihtiyacınız varsa Lose Weight in 30 Days uygulaması tam da size göre! Uygulama size 30 gün için sağlıklı bir beslenme listesi oluşturuyor. Aynı zamanda her gün yapmanız gereken spor için gerekli olan hareketleri de size öneriyor.


11. Stylebook

Kadınların kullandığı uygulamalar

Gardrobunuzda çok fazla kıyafet varsa ve dışarı çıkmadan önce hangisiyle hangisini kombinleyeceğinizi bilmiyorsanız Stylebook uygulaması tam size göre! Stylebook isimli bu uygulamayla kıyafetlerinizi planlayabilirsiniz ve bu sayede hangi parçaların birlikte daha uyumlu olduğunu bulabilirsiniz.


12. L'Oreal Makeup Genius

Kadınların kullandığı uygulamalar

En iyi makyaj uygulamalarından birisi olan L'Oreal Makeup Genius sayesinde bir sürü makyaj ürününü yüzünüzde ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz.


13. Beautiful Me

Kadınların kullandığı uygulamalar

Saçınızın veya cildinizin rengini değiştirmek istiyorsanız Beautiful Me uygulaması tam size göre. Size uygun bakım saç ve makyaj önerileri sunan uygulama gerçekten de çok işe yarıyor.


14. Pepapp

Kadınların kullandığı uygulamalar

Peapp uygulaması adet takvimi oluşturmanızı ve adet döngüsünün yaklaştığı dönemde size haber vererek adet döngüsüne hazırlıksız yakalanmamanızı sağlamaktadır. Bu önemli günlerde kişiye tavsiyeler vererek onu rahatlatır. 


15. Mypill

Kadınların kullandığı uygulamalar

Mypill doğum kontrol hapı kullanan kadınlar için mükemmel bir uygulamadır. Kadınlara düzenli olarak haplarını almaları için hatırlatmalar yapar ve adet döngünüzü takip eder. Adet olduğunuz gün size elinden geldiğince yardımcı olur.


16. Formda Kal Türkiye

Kadınların kullandığı uygulamalar

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı Formda Kal Türkiye uygulaması ile günlük kalori alımlarınıza bakabilir ve formda kalmak için öneriler alabilirsiniz.


17. Aqualert

kadınlar için telefon uygulamaları

Günlük su miktarını her seferinde unutuyorum diyen kadınlar için mükemmel bir uygulama. Aqualert günde içmeniz gereken su miktarını size hatırlatarak vücudunuza yardımcı olmaktadır.


18. 7 Minute Workout For Women

kadınlar için telefon uygulamaları

Birbirinden farklı ve yapılışları kolay egzersizlerle kadınları fit tutmayı amaçlayan uygulama bütün kadınlar tarafından sevilmektedir. Egzersiz yapmanın basit ve ucuz yolunu arıyorsanız bu uygulamayı kesinlikle telefonunuzda bulundurmalısınız.


19. Awesome Note 2

kadınlar için telefon uygulamaları

Bu uygulama sayesinde artık not aldığınız şeyleri unutmayacaksınız. Fotoğraf albümlerinden seyahat notlarına kadar bir çok kategoriyi içerisinde barından uygulama ile işlerinizi zamanında yapabileceksiniz.


20. Think Dirty

kadınlar için telefon uygulamaları

Think Dirty, almayı düşündüğünüz kozmetik ürünlere tarama yoluyla bakarak size ürünün içeriğindeki zararları maddeleri göstermektedir. Gerçekten de çok yararlı bir uygulama olan Think Dirty'i bir an önce telefonunuza yüklemenizi öneriyoruz.


21. Nike + Training Club

kadınlar için telefon uygulamaları

Fit bir görünüme kavuşmak istiyorsanız içerisinde tüm vücudu çalıştıran 100'den fazla antrenman bulunduran Nike+ Training Club işe yarar uygulamalardan birisidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum