İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Doğal Yolları

İstenmeyen tüylerden doğal yöntemlerle kurutulabilirsiniz. İşte istenmeyen tüylerinizi yok edecek doğal maske kürleri.
İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Doğal Yolları

Kadınların en büyük sorunlarının başında geliyor tüylenme. Kadınlar tüylerden kurtulmak için epilasyon, ışınlı tedavi gibi yöntemlere başvuruluyor. Işınlı tedaviler sizler için zararlı bir reaksiyon oluşturabilir, ağda gibi yöntemlerle de geçici çözüm yollarıdır. Peki vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden nasıl kurtulabiliriz?

İşte Doğal Çözüm Yöntemleri

Sağan ve Sarımsak Karışımı

Orta boy beyaz soğan

3 Diş sarımsak

Hazırlanışı:

Rendelediğiniz soğanın suyunu, rendelemiş olduğunuz sarımsaklara karıştırın. Ve tüylerin olduğu bölgelere ovuşturarak sürün. 1 saat bekletilmesi gerekiyor. Bu yöntemle birlikte tüy köklerinizde incelmeler olacaktır.

Nane Çayı Tüylerinizi Zayıflatıyor

Günde içtiğiniz 1 bardak nane çayı tüylerinizin azaltılmasında yardımcı oluyor.

Bu Karışımla Tüyleriniz Azalacak

Orta boy portakal kabukları

1 yemek kaşığı zeytin yağı

1 yemek kaşığı limon

Hazırlanışı

Portakal kabukları robottan geçirilir. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu ilave edilerek karıştırılır. Tüylerin alındığı bölgeye sürülür ve tülbent sarılarak 1 saat bekletilir. Sonrasında ılık su ile bölgeyi yıkayınız.

Aman Dikkat!

doğal karışımları ağda, epilesyon gibi işlevlerden hemen sonra sürün. "Jilet" yöntemini  kullanarak aldığınız tüy bölgelerine sürdüğünüzde işlevini göremez.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.