Bedenen ve Zihnen Rahatlayacağınız En İyi 10 Yoga Stüdyosu

Bedensel ve zihinsel rahatlamaya faydası olan yogayı öğrenebileceğiniz en iyi mekanları sizler için liste haline getirdik.
Bedenen ve Zihnen Rahatlayacağınız En İyi 10 Yoga Stüdyosu

Bedeninizi, zihninizi ve nefesinizi kontrol altına alabilmenize yardımcı olan yoga, kendinizi keşfetmeniz için en önemli uygulamalar arasında yer alıyor. Zihnen ve bedenen rahatlamayı sağlayan yoga, hayata karşı daha enerjik olmanızı sağlıyor. Ayrıca eklem ve kas ağrısı gibi birçok beden ağrılarına da iyi geldiğinden dolayı son zamanlar oldukça yaygın olan yoga, İstanbul gibi bir şehrin yüklediği stresten arınmak için de ideal.

Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz İstanbul'un en iyi yoga stüdyolarını içeriyor. Siz de ''Yogayı en iyi nerede öğrenebilirim'' diyorsanız, pek çok farklı yoga türü ve stillerini öğrenebileceğiniz İstanbul’un en iyi yoga stüdyolarını listemizde bulabilirsiniz.

İstanbul'un Yoga Stüdyoları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Cihangir YogaKadıköy10/10
2YogaŞalaŞişli10/9.9
3YogakiooKadıköy10/9.9
4YogatimeŞişli10/9.9
5Nuve YogaKadıköy10/9.9
6Nati YogaSarıyer10/9.8
7Maya YogaBakırköy10/9.9
8Yoga FilBeşiktaş10/9.8
9BodyFitŞişli10/9.9
10ShapeUp İstanbulBeşiktaş10/9.8

İstanbul'un En İyi 10 Yoga Stüdyosu

İşte İstanbul'da zihnen ve bedenen kendinizi keşfedeceğiniz en iyi yoga stütdyoları...

1. Cihangir Yoga

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Eğitim Verme Olanağı
Online Ders

İstanbul'un en iyi yoga merkezleri arasında yer alan Cihangir Yoga, uzman eğitmenleriyle öğrencileri tarafından beğeni topluyor. Temel yogadan shadow yogaya, yin yogadan ashtanga'ya, nefes egzersizlerinden meditasyona kadar pek çok teknik eğitim veren bu mekan, Caddebostan ve akaretlerde yer alan şubeleriyle İstanbulların yoga yapmasını sağlıyor. Ayrıca 200 saatlik dersi tamamlayan başarılı öğrencilere ders verme imkanı tanıyan Cihangir Yoga, ''Herkese yoga'' sloganıyla canlı derslerde bile İstanbul dışında olanlara eğitim veriyor.

Telefon(0216) 360 99 90
Saat09:00-21:00
AdresCaddebostan, No:, Bağdat Cd. No:270, 34728 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her seviyeye uygun dersleri, tecrübeli, işinin uzmanı ve yogaya gönül vermiş hocalarıyla yoganın anlam bulduğu yer. Daima gitmekten keyif aldığım ve her gittiğimde huzurlu hissettiğim mekan. Hala denemediyseniz başlamanızı tavsiye ederim ?

? Her seviyeye uygun yoga derslerini bulabileceğiniz, ders programı son derece zengin bir yoga stüdyosu... Herkese Yoga...

2. YogaŞala

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Yoga Çeşidi
Samimi Ortam

İstanbul'un en köklü yoga merkezleri arasında yer alan YogaŞala, Etiler, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde yer alan şubeleriyle hizmet veriyor. Hatha, vinyasa, kundalini, ashtanga ve yin gibi birçok farklı yoga çeşidini sunan bu mekan, huzurlu ve samimi ortamıyla rahat bir nefes almanızı sağlıyor.

Telefon(0212) 241 00 67
Saat09:30-19:30
AdresTeşvikiye Teşvikiye Cad Celal Derviş Apt 16, D:7, 34365 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Süper samimi bir yer. Harika öğretmenler ve güzel bir stüdyo. Süper bir karşılama hissettim, bir aylığına antrenmana geldim.

? Yoga yapmak ve rahatlamak için harika bir yer.

3. Yogakioo

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Online Eğitimler
Uzman Eğitmenler

Türkiye'nin en büyük yoga stüdyosu olarak adlandırılan Yogakioo, birçok farklı şehirde yoga sevenlerin bedenen ve ruhen rahatlamasını sağlıyor. Ayrıca Dünya çapında düzenledikleri etkinliklerle tüm yoga sevenleri bir araya toplayan Yogakioo, online derslerle de nerede olursanız olun erişim sağlamanıza imkan tanıyor. Çakralarınızı açıp düzenli meditasyon yaptığınız zaman daha önce yoga yapmış olmasınız bile kısa sürede ileri seviyeye geçmenizi sağlayan bu mekan, uzman hocaları sayesinde her bir pozu en doğru şekilde yapabilmenize yardımcı oluyor.

Telefon(0216) 339 94 44
Saat10:00-21:00
AdresAcıbadem, Bahçe Katı, Acıbadem Cd. 59/C, 34718 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Mekanın enerjisi yüksek, çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı. Yeşillikler içinde, sakin, şehir gürültüsünden izole. Çok değerli eğitmenler var. Daha isterim ki. Ben çok memnunum.

? Girer girmez huzur bulduğum, güler yüzlü insanlarla dolu mükemmel bir yer.

4. Yogatime

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Etkinler
Konumu

İstanbul'un karmaşasından kaçıp rahatlayacağınız ve nefes alacağınız Yogatime, Şişli'de yer aldığından dolayı oldukça merkezi bir konuma sahip. Meditasyon dersleri, yin yoga, yogilates, aeroyoga ve nefes çalışmalarıyla yeniden doğmuş gibi olmanızı sağlayan bu mekan, dünyaca ünlü birçok farklı yoga eğitmenleriyle düzenledikleri etkinlikleriyle de beğeni topluyor.

Telefon(0212) 343 93 10
Saat09:00-22:00
AdresMerkez, Halaskargazi Cad. Yılmazlar Pasajı Hüseyin Hilmi Paşa İş Hanı No:153 D:K1, 34340 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? 3 seneden beri gidiyorum yoga terapi dersler için, güler yüzü, öğretmenler çok iyidir. Sadece bazen günler çok yoğun kalabalık olunca biraz zor ve fiyatlar sık sık yükseliyor... ama kampanyalar var.

? Pilates dururken, yogayı bana sevdiren mekan :)

5. Nuve Yoga

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Konumu

Periyodik atölye çalışmaları ve günlük yoga seanslarıyla ilgi gören Nuve Yog, özellikle yogaya yeni başlayanlar için birçok farklı program içeriyor. Yoga terapi ve yin yoga ile bağ dokularını güçlendiren, kas ve eklem ağrılarını yok eden bu mekan, Kadıköy Bahariye Caddesi'nde yer aldığından dolayı kolayca ulaşılabiliyor.

Telefon0541 745 01 01
Saat10:00-22:00
AdresCaferağa Mh, Taşpınar Ap, Hacı Ahmet Bey Sk. No:13/4, 34710 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Kendime ve evrene bakışımı değiştiren, değiştirmekte olan, hayatıma bir kelebek gibi giren misler gibi yoga seansları kazandıran kurum. Sizi seviyorum Nuve Yoga ailesi???

? Hoca kalitesi, programın aktifliği ve hiç ödün vermedikleri temizlik anlayışları.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

6. Nati Yoga

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Online Ders
Ferah Ortam

Oldukça ferah ve aydınlık bir stüdyoya sahip olan Nati Yoga, Zekeriyaköy, İstinye ve Yeşilköy'de yer alan şubeleriyle yoga sevenleri ağırlıyor. Ayrıca eğitimlere katılmak isteyen fakat İstanbul dışında olan veya evi uzak olanlar için online eğitim imkanı sunan bu mekan, her biri alanında uzmanlaşmış eğitmenleriyle öğrencilerden takdir topluyor.

Telefon0552 374 74 87
Saat09:00-21:30
Adresİstinye, Çayır Cd. no65, 34460 Sarıyer/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çok güzel stüdyo, hocalar iyi, kesinlikle tavsiye ederim.

? Müthiş bir alan. İnsanlar da öyle görünüyor.

7. Maya Yoga Bakırköy

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Yoga Çeşidi
Online Eğitim

Hem stüdyo hem de online ders imkanı sunan Maya Yoga, vinyasa, hatha, ashtanga, yin gibi klasik yoga çeşitleriyle yoğun ilgi görüyor. Ayırca sadece klasik yoga değil, ritim yoga, sandalye yogası, svashta yogası ve sandalye yogalarıyla da yoga sevenlerin dikkatini çeken bu mekan, ferah ve samimi ortamıyla da beğeni topluyor.

Telefon0530 783 83 90
Saat09:00-19:00
AdresZeytinlik, Taşevler Sk. No:2, 34140 Bakırköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Skolyoz hastasıyım bu konuda bilinçli bir şekilde Yoga yapabileceğim konusunda çok iyi aydınlatıldım. Profesyonel Bir ekip ve iyi bir iletişimle karşılaştım.

? Hocalarıyla gerçekten inanılmaz bir yoga deneyimi sunuyor. Herkese tavsiye ederim.

8. Yoga Fil

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Ders Seçenekleri
Online Eğitim

Mat pilates ve yoga dersleri veren Yoga Fil, Seda Yılmaz tarafından butik bir stüdyo olarak kurulduğu için oldukça samimi bir ortam sunuyor. Kadın sağlığından şifa çalışmalarına, vinyasa yogadan yin yogaya, mat pilatesten hatha yogaya kadar birçok farklı eğitim çeşidine sahip olan bu mekan, sunduğu online dersleriyle de herkesin kolayca yogaya erişmesini sağlıyor.

Telefon0535 865 15 67
Saat10:30-20:00 Cmt-Paz: Kapalı
AdresMecidiye, Müverih Saadettin Sk. 24 A, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Ortaköy de böyle bir stüdyoya ihtiyacımız vardı. Harika!

? Huzurlu, güzel stüdyo. Yeni başlayanlara tavsiye!

9. BodyFit

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Samimi Ortam
Eğitim Çeşidi

Hem yoga hem meditasyon hem de pilates dersleri sunan BodyFit, İstanbul'un en iyi yoga stüdyoları arasında yer alıyor. Samimi ortamı sayesinde gelen öğrencilerin kendilerini evinde gibi hissetmesini sağlayan bu mekan; zihin, ruh ve beden bütünlüğünü sağlayacağınız yerler arasında bulunuyor.

Telefon0530 831 39 19
Saat07:00-21:00
AdresTeşvikiye Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:36 Demir Han Kat:7, 34371 Şişli

Google Müşteri Yorumları

? Öğrenci indiriminden yararlanarak yoga derslerine gidiyorum. Emre Hoca çok tatlı bir insan, sırf onun için bile gidilir :D

? 3 yıldır severek gittiğim pilates & yoga stüdyosu. Stüdyonun konumu çok merkezi, ortamı tertemiz ve samimi, hocaları profesyonel (Ebru Hoca ♥) Güzel vibe'lar için şiddetle tavsiye edilir:)

10. ShapeUp İstanbul

İstanbul'un En İyi Yoga Stüdyoları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Samimi Ortam

Yoga ve Megaformer olmak üzere iki farklı alana sahip olan ShapeUp İstanbul, şirin stüdyosuyla beğeni topluyor. Etrafta gezinen minik köpeklerle de oldukça sevimli ve samimi bir ortam sunan bu mekan, her seviye yoga dersleriyle yoga sevenlerin ilgisini görüyor.

Telefon0531 662 67 73
Saat07:00-21:00
AdresVişnezade, Maçka Suites, Prf. Alaaddin Yavaşça Sk. No:12, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çok memnunum . Antrenmanların faydasını hemen görmeye başladım. Çok çok teşekkürlerimi sunarım.

? Kalite ve güvenin adresi :)

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Pilates StüdyolarıPilates ve Yoga Stüdyoları

İstanbul'un en iyi yoga stüdyoları hangisi?

İstanbul'da yogaya gitmek için mekan arıyorsanız eğer; Cihangir Yoga, YogaŞala, Yogakioo, Yogatime, Nuve Yoga, Nati Yoga, Maya Yoga, Yoga Fil, BodyFit ve ShapeUp İstanbul'un en iyi yoga stüdyolarıdır.

Yeni başlayanlar için hangi yoga yapılmalı?

Yeni başlayanlar için önerilen yoga türleri; iyengar yoga, vinyasa yoga, ashtanga yoga ve hatha yoga temel ve basit hareketlere sahip oldukları için yeni başlayanların kolayca yapabileceği yoga türleridir.

Haftada kaç gün yoga yapılır?

Başlangıç zamanlarında haftada en az bir kere eğitmen eşliğinde yoga yapılması öneriliyor. Daha ileri seviyelerde olanların haftada 6 gün yoga yapması hatta günde 2 seans yapması uzmanlar tarafından öneriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.