İstanbul'un En İyi 5 Yoga ve Pilates Stüdyosu

Esnek vücuda sahip olmanın yanı sıra ruhsal ve bedensel arınma isteyenlerin tercih ettikleri, İstanbul'un en güzel yoga ve pilates merkezlerini Listeledik.
İstanbul'un En İyi 5 Yoga ve Pilates Stüdyosu

Esnek ve fit bir vücuda sahip olurken, ruhen de dinlenmek isteyenlerin tercih ettiği yoga ve pilates, birbirleriyle çok fazla karıştırılsa da aslında birbirinden beslenen iki farklı uygulama. İkisi de vücuda esneklik katarken aynı zamanda dinlendirici etki de yaptığından dolayı bazı yoga merkezleri eğitimlerine pilates de ekleyerek öğrencilerinin tamamen yenilenmesine katkı sağlıyor.

Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz hem pilates hem de yoga yapmak isteyenler için İstanbul'un en iyi stüdyolarından oluşuyor. Bu stüdyolara üye olup pilates ve yoga derslerine katılarak hem esnek hem de zinde bir vücuda sahip olabilirsiniz.

İstanbul'un Yoga ve Pilates Stüdyoları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Cihangir YogaKadıköy10/10
2BodyFitŞişli10/9.9
3YogatimeŞişli10/9.8
4Yoga FilBeşiktaş10/9.8
5Hillside City ClubBeşiktaş10/9.9

İstanbul'un En iyi Yoga ve Pilates Stüdyoları

İşte İstanbul'da hem yoga hem de pilates yapabileceğiniz en iyi stüdyolar

1. Cihangir Yoga

İstanbul'un En İyi Yoga ve Pilates Salonları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Eğitim Verme Olanağı
Online Ders

İstanbul'un en iyi yoga merkezleri arasında yer alan Cihangir Yoga, aynı zamanda pilatesinizi de geliştirebileceğiniz bir stüdyo. Bu sebeple hem zihnen hem de bedenen rahatlayacağınız bu stüdyo, temel yogadan yin yogaya kadar oldukça çeşitli dersleriyle öğrencilerinden tam not alıyor. Ayrıca 200 saatlik eğitim alan öğrencilerine ders verme imkanı sunan bu mekan, İstanbul'da hem yoga hem de pilates yapabileceğiniz en iyi merkezler arasında bulunuyor.

Telefon(0216) 360 99 90
Saat09:00-21:00
AdresCaddebostan, No:, Bağdat Cd. No:270, 34728 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her seviyeye uygun dersleri, tecrübeli, işinin uzmanı ve yogaya gönül vermiş hocalarıyla yoganın anlam bulduğu yer. Daima gitmekten keyif aldığım ve her gittiğimde huzurlu hissettiğim mekan. Hala denemediyseniz başlamanızı tavsiye ederim 🧡

👤 Her seviyeye uygun yoga derslerini bulabileceğiniz, ders programı son derece zengin bir yoga stüdyosu... Herkese Yoga...

2. BodyFit

İstanbul'un En İyi Yoga ve Pilates Salonları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Samimi Ortam
Eğitim Çeşidi

Yoga, meditasyon ve pilates derslerinin hepsine tek bir stüdyodan ulaşabileceğiniz BodyFit, samimi ortamıyla kendisine her gün yeni bir öğrenci çekiyor. Oldukça eğlenceli geçen grup derslerinde bile kendinizle baş başa kalarak bütün stresi üzerinizden atacağınız bu ortam, sadece stresi değil eklem ve kas ağrıları gibi problemlere de çözüm bulmanıza yardımcı oluyor.

Telefon0530 831 39 19
Saat07:00-21:00
AdresTeşvikiye Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:36 Demir Han Kat:7, 34371 Şişli

Google Müşteri Yorumları

👤 Öğrenci indiriminden yararlanarak yoga derslerine gidiyorum. Emre Hoca çok tatlı bir insan, sırf onun için bile gidilir :D

👤 3 yıldır severek gittiğim pilates & yoga stüdyosu. Stüdyonun konumu çok merkezi, ortamı tertemiz ve samimi, hocaları profesyonel (Ebru Hoca ♥) Güzel vibe'lar için şiddetle tavsiye edilir:)

3. Yogatime

İstanbul'un En İyi Yoga ve Pilates Salonları

ARTILAREKSİLER
Uzman Eğitmenler
Etkinlikler
Konum

''Hem pilates hem de yoga eğitimi alırken birde yanında meditasyon eğitimi olursa çok güzel olur'' diyenlerdenseniz mutlaka tercih etmeniz gereken yer Yogatime. Her seviyeye uygun eğitim veren bu merkez, Şişli'de yer aldığından dolayı da kolayca ulaşılıyor. Ayrıca dünyaca ünlü birçok yoga eğitmenleriyle bir araya gelmenizi sağlayacak etkinlikler düzenleyen Yogatime, İstanbul'un en beğenilen yoga stüdyoları arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 343 93 10
Saat09:00-22:00
AdresMerkez, Halaskargazi Cad. Yılmazlar Pasajı Hüseyin Hilmi Paşa İş Hanı No:153 D:K1, 34340 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 3 seneden beri gidiyorum yoga terapi dersler için, güler yüzü, öğretmenler çok iyidir. Sadece bazen günler çok yoğun kalabalık olunca biraz zor ve fiyatlar sık sık yükseliyor... ama kampanyalar var.

👤 Pilates dururken, yogayı bana sevdiren mekan :)

4. Yoga Fil

İstanbul'un En İyi Yoga ve Pilates Salonları

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Ders Seçeneği
Online Ders

Butik bir stüdyo olduğundan dolayı oldukça samimi bir ortam sunan Yoga Fil, mat pilates ve yoga çeşitleriyle zihnen ve bedenen rahatlayacağınız bir yer. Ayrıca hem stüdyo hem de online dersleriyle herkesin kolayca eğitimlere erişebilmesini sağlayan bu mekan, kadın sağlığı ve şifa çalışmalarıyla da çok fazla ilgi görüyor.

Telefon0535 865 15 67
Saat10:30-20:00 Cmt-Paz: Kapalı
AdresMecidiye, Müverih Saadettin Sk. 24 A, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Ortaköy de böyle bir stüdyoya ihtiyacımız vardı. Harika!

👤 Huzurlu, güzel stüdyo. Yeni başlayanlara tavsiye!

5. Hillside City Club

İstanbul'un En İyi Yoga ve Pilates Salonları

ARTILAREKSİLER
Spor Çeşitleri
Hijyenik

Aslında bünyesinde birçok spor dalını barındıran bir spor merkezi olan Hillside City Club, aynı zamanda yaşam merkezi olduğundan dolayı bünyesinde yoga ve pilates de barındırıyor. Yin yoga, hatha yoga, vinyasa yoga, power yoga ve çocuk yogası gibi birçok farklı yoga çeşitlerini sunan mekan, mat pilates ve aletli pilates gibi çeşitlerle de üyelerini memnun ediyor.

Telefon(0212) 352 23 33
Saat06:45-22:30
AdresAkat, Tepecik Yolu Alkent Sitesi 22 / 14, 34340 Beşiktaş / Etiler/Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Ayak bastığınız anda vazgeçilmez olur. İstanbul'un en kaliteli spor salonlarından bir tanesi. Verdiğiniz paraya değer

👤 Buraya bir kere giden başka bir mekanda spor yapamaz :)

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Pilates StüdyolarıYoga Stüdyoları

İstanbul'un en iyi yoga ve pilates stüdyoları hangisi?

İstanbul'da hem yoga hem de pilates eğitimi alacağınız stüdyo arıyorsanız eğer; Cihangir Yoga, BodyFit Nişantaşı, Yogatime, Yoga Fil ve Hillside City Club İstanbul'un en iyi yoga ve pilates eğitimi veren merkezleridir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.