İstanbul'un En İyi 10 Manikür ve Pedikür Merkezi

Bakımına özen gösterenler için İstanbul'un en iyi manikür - pedikür salonlarını sizler için liste haline getirdik.
İstanbul'un En İyi 10 Manikür ve Pedikür Merkezi

El ve ayak bakımına önem verenlerin aksatmadan yaptırdığı işlemlerin başında gelen manikür ve pedikür, daha sağlıklı ve estetik bir görünüm için özellikle kadınların tercihi oluyor. Daha bakımlı görünmenin ilk kurallarından biri olan manikür ve pedikür, sadece bakım için değil tırnak batması gibi sağlık sorunlarına çözüm olabilmesi adına da uygulanıyor.

Son zamanlarda ise oldukça yaygın olan el ve ayak spası ise genellikle manikür ve pedikür sonrasında ciltten tamamen ölü derileri arındırıp nemlendirme işlevi görüyor.

Kendine vakit ayırmayı sevenlerin tercih ettiği manikür ve pedikür, her güzellik işleminde olduğu gibi steril bir ortamda ve uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor. Bu sebeple hazırladığımız bu içeriğimiz İstanbul'un en iyi manikür ve pedikür merkezlerinden oluşuyor.

İstanbul'un Manikür ve Pedikür Merkezleri Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Tırnak Butik Güzellik MerkeziŞişli10/9.9
2Buk BeautySarıyer10/9.9
3Eylül Öztürk Nail SpaAtaşehir10/9.9
4Chic Nail BeautyŞişli10/9.9
5The Nail ArtBeşiktaş10/9.8
6Ala Nail BarKadıköy10/9.8
7Josso beautybarŞişli10/9.9
8Este Beauty CareKadıköy10/9.8
9Slim LifeBakırköy10/9.9
10Tırnak NişantaşıŞişli10/9.8

İstanbul'un En İyi 10 Manikür ve Pedikür Merkezi

İşte İstanbul'da el ve ayak bakımı yaptıracağınız en iyi manikür ve pedikür merkezleri...

1. Tırnak Butik Güzellik Merkezi

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Ünlülerin Tercihi

Ünlülerin tırnaklarını güzelleştirmek için tercih ettiği Tırnak Butik Güzellik Merkezi, manikür ve protez tırnak işlemleriyle yoğun ilgi görüyor. Samimi ve güler yüzlü çalışanlarıyla kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bu güzellik merkezi, kişiye özel paket açılımı yaparak işlem yaptığın steril bir ortam sunuyor.

Telefon(0212) 260 03 63
Saat10:30-20:00
AdresHarbiye mah abdi ipekçi caddesi altın apt prof Profesör Doktor Feyzi Feyzioğlu Sokak no 1 kat 1, Daire 3, 34367 Şişli

Google Müşteri Yorumları

? Bir süredir bu salona manikür, pedikür ve kalıcı oje için geliyorum. Herkes çok güler yüzlü, her şey çok temiz ve herkese steril pensler açıyorlar. Roya Hanım bile çok beğendiğim kendi tırnağım gibi kırılan tırnağımı çok doğal bir şekilde düzeltti. Çok teşekkür ederim her zaman sizi tercih edeceğim?❤️

? 1 senedir düzenli protez tırnak için gidiyorum, herkes çok güler yüzlü. Ortam çok temiz, manikür için kullandıkları aletler paketlenmiş bir şekilde kullanıma açılıyor. Güvenebileceğiniz çok steril bir ortam. İşini severek yapan ve bunu yansıtan Büşra hanıma teşekkür ediyorum. ? Her zaman ilk tercihim olacaksınız.

2. Buk Beauty

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
İşlem Çeşidi
Hijyen

Baştan aşağı güzelleşmek isteyenlerin tercihi olan Buk Beauty, manikür ve pedikür yaptırmak isteyenlerin de ilk tercihi oluyor. İstanbul'da tırnak bakımı yapılacak en güvenilir güzellik merkezleri arasında yer alan Buk Beauty, nail art ve kalıcı oje gibi tarzınızı yansıtan uygulamalarla da ilgi görüyor.

Telefon0539 462 74 64
Saat09:00-20:00
AdresAzerbaycan Caddesi Avangart İstanbul Sarıyer istanbul 2A Blok No : 1, 34290 Sarıyer/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çabucak kırılan tırnaklarımla yıllarca uzun ve bakımlı tırnaklara hep özenmişimdir. Buk Beauty ile Protez tırnak deneyimini kazanana kadar. Tırnak bakımı konusunda verdikleri bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.

? Her şey Harikaydı!

3. Eylül Öztürk Nail Spa

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konfor
Dekorasyon

Eylül Öztürk tarafından açılan bu merkez, protez tırnak, nail art, manikür ve pedikür gibi işlemleriyle Anadolu Yakası'nda oldukça fazla ilgi görüyor. Şık tasarımıyla da dikkat çeken bu güzellik merkezi, konforlu alanlarıyla da beğeni topluyor. Her manikür ve pedikür sonrasında özel spa ve masajlarla rahatlamayı sağlayan bu mekan, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi'nde yer alıyor.

Telefon0543 956 98 75
Saat09:00-20:00
AdresAtaşehir Bulv. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul Sitesi ABlok Apt.No 2E Kat 19 Da.: A312, 34750 Ataşehir/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Sürekli tercih ettiğim ve ilgi alakanın yüksek olduğu, hijyen olarak hiç tereddüt etmediğim tek yer ❤️

? Yasemin Hanım’ı bulun ve tırnaklarınızı kendisine bırakın aşırı memnun kaldım güleryüzlü aşırı ilgili?

4. Chic Nail Beauty

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Ödüllü Olması
Hijyenik
İşlem Çeşidi

Nişantaşı'nın en sevilen güzellik salonları arasında yer alan Chic Nail Beauty, 2022 yılının en iyi tırnak salonu ödülüne sahip. Manikür, pedikür, protez tırnak, nail art, el ayak spa ve cilt bakımı gibi birçok farklı işlem seçeneği sunan bu güzellik merkezi, randevuyla kabul ettiğinden dolayı önce internet sitesi üzerinden veya telefonla randevu talebi iletmeniz gerekiyor.

Telefon(0212) 211 11 34
Saat09:00-20:00
AdresTeşvikiye, Vali Konağı Caddesi, Ayaz Apt No:70/A, 34377 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Fatos hanımın ilgisi ve profesyonelliği için tekrar geldim çok memnun kaldım düşünmeden kalıcı oje ve manikür için gelebilirsiniz.

? Manikür ve nail art denince tabi ki Sedeften şaşmam yıllardır Chic Nail’e gidiyorum özenli ve tertemiz çalışıyor ben çok memnumun Sedef cim işini çok güzel yapıyorsun ellerine sağlık her zaman favorimsin.

5. The Nail Art

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Spa Hizmeti

El ve ayak bakımına önem verenlerin tercih ettiği The Nail Art, manikür pedikür işlemlerinden sonra cilt tipine özel nailbath, peeling ve spa hizmetiyle herkes tarafından beğeniliyor. Ayrıca tırnak yeme tedavisi de uygulayan bu güzellik merkezi, cilt bakımı, bölgesel zayıflama ve kalıcı makyaj gibi işlemleriyle de dikkat çekiyor.

Telefon0530 554 04 46
Saat09:00-21:00
AdresEtiler, Şht. Ahmet Acarkan Sokağı No:3, 34337 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Kendimi bildim bileli tırnak yiyen birisi olarak tırnak yeme tedavisi yaptırdım 4 aydır düzenli kullanıyorum ve gayet memnunum. Yaşasın uzun tırnaklar teşekkurler nail art..

? Güler yüz, samimiyet islerinde kesinlikle profesyoneller. Tereddüt etmeden gidebilirsiniz. First class.

6. Ala Nail Bar

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Çalışan İlgisi

İçeri girdiğiniz andan itibaren oldukça renkli ve şık bir dünyaya adım atmanızı sağlayan Ala Nail Bar, birçok farklı şubesiyle hizmet veriyor. Gelin makyajı, gece makyajı, nail art, manikür, pedikür, protez tırnak gibi birçok işlemi sunan bu mekan, güler yüzlü ve uzman çalışanlarıyla da özel günlerde güvenle tercih edilebilecek yerler arasında bulunuyor.

Telefon0530 730 86 64
Saat11:00-19:00
AdresSuadiye, Bağdat Cd. No:376 D:12, 34740 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Her zamanki gibi mükemmel oldu tırnaklarım! ?

? Çok başarılılar atmosfer de harika.

7. Josso Beautybar

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hijyenik Olması
Spa Hizmeti

İstanbul'un en iyi güzellik ve tırnak merkezleri arasında yer alan Josso Beautybar , Nişantaşı'nda en sevilen yerler arasında bulunuyor. Lüksü ve konforu bir arada sunan bu güzellik merkezi, manikür ve pedikür sonrası özel çiçekli sularla birlikte spa hizmeti sunuyor. Alanında uzman ekip tarafından sadece el ayak bakım değil kirpik lifting, çatlak tedavisi ve bölgesel zayıflama gibi işlemler de sunan bu mekan, sunduğu kaliteli hizmetiyle müşterilerinin memnun ayrılmasını sağlıyor.

Telefon0545 200 18 00
Saat09:00-19:00
AdresHarbiye, Abdi İpekçi Cd. NO 23 D:kat 4, 34367 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Düzenli olarak manikür pedikür ve kalıcı oje için gidiyorum. Harika bir yer hem moral buluyorum, hem de güzelleşiyorum. E daha ne olsun! Bir işletmeden beklenilenden her zaman daha fazlasını veriyorlar. Oradaki herkesi de ayrıca çok seviyorum. Çok güler yüzlü ve ilgililer. Ve işlerinde de çok iyiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum herkese…

? Düzenli olarak manikür pedikür ve kalıcı oje için gidiyorum. Çok samimi bir atmosfere sahip. Kesinlikle tavsiye ederim .

8. Este Beauty Care

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
İşlem Çeşidi
Güler Yüzlü Çalışan
Hijyenik Ortam

Koşuyolu'nun en sevilen manikür ve pedikür adresleri arasında yer alan Este Beauty Care, kendisine zaman ayırmak isteyenlerin uğrak mekanları arasında. Manikür ve pedikür gibi işlemlerin yanı sıra hamile ayak bakım, diyabetli ayak bakım ve çatlak topuk tedavisi gibi birçok güzellik işlemi sunan bu mekan, steril ortamıyla da sorunsuz şekilde misafirlerini ağırlıyor.

Telefon0535 106 53 95
Saat10:00-19:00
AdresKoşuyolu, Koşuyolu Cd. No:32, 34718 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Çalışanların güler yüzü yapılan işlemlerin özenle yapılması burayı vazgeçilmez kılıyor herkese tavsiye ederim.

? Çok mükemmel bir güzellik merkezi Arzu hanımın güler yüzü ve Mine hanımın sihirli elleri sayesinde mutlu olmamanız imkansız. Teşekkür ediyorum ve gelmeye devam edeceğim .

9. Slim Life

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
İşlem Çeşidi
Güler Yüzlü Çalışan

Manikür ve pedikürden protez tırnağa, medikal ayak bakımından kalıcı ojeye kadar birçok farklı işlem sunan Slim Life, estetik ve güzelliği bir arada arayanlar için uygun bir yer. El ve ayak bakımına önem verenler için İstanbul'da manikür ve pediküre gidilecek en iyi yerler arasında bulunan bu güzellik merkezi birçok farklı cilt ve vücut uygulamasıyla da dikkat çekiyor.

Telefon0544 466 41 33
Saat08:00-21:00
AdresKartaltepe, İncirli Caddesi, Kartaltepe Mh, Yeşil Adalı Sk. No:4A, 34145 Bakırköy

Google Müşteri Yorumları

? Bakırköy de bölgesel incelme tırnak kirpik ve kalıcı makyajda tek tercih ettiğim merkez??

? Güvenebiliceğiniz bir merkez gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum ♥️

10. Tırnak Nişantaşı

İstanbul'un En İyi Manikür ve Pedikür Merkezleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Dilan Çıtak Tatlıses tarafından açılan Tırnak Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Bodrum'da 3 farklı şubeyle hizmet veriyor. Steril bir şekilde hizmet verdiği manikür ve pedikür uygulamasının yanı sıra nail art, lazer, ipek kirpik ve kirpik lifting gibi farklı işlemlerle de ilgi görüyor.

Telefon(0212) 291 11 30
Saat10:00-20:00
AdresŞakayık sk. Suşehri apt. No:18 Daire:1 Teşvikiye, 34365 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

? Açıldığı günden bugüne 3 defa protez tırnak ve pedikür yaptırdım . Her defasında mutlulukla ayrılıyorum.

? Çok profesyonel ve işini titizlikle yapan bir yer, Müjgan Hanıma tırnaklarıma gösterdiği özen için sonsuz teşekkürler..

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Protez Tırnak ve Nail Art Merkezleriİstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri
Anadolu Yakası Bayan Kuaförleriİstanbul'un En İyi Bayan Kuaförleri

İstanbul'un en iyi manikür ve pedikür merkezleri hangisi?

İstanbul'da el ve ayak sağlığınız için tercih edebileceğiniz en iyi manikür ve pedikür merkezleri arasında; Tırnak Butik Güzellik Merkezi, Buk Beauty, Eylül Öztürk Nail Spa, Chic Nail Beauty, The Nail Art, Ala Nail Bar, Josso beautybar , Este Beauty Care, Slim Life ve Tırnak Nişantaşı İstanbul'un en iyi manikür ve pedikür merkezleridir.

Manikür ve pedikür nedir?

Manikür; ellerin güzel ve bakımlı görünmesi için ölü deriden arındırılması ve tırnaklara şekil verilmesidir. Pedikür ise ayakların ölü deriden arındırılması ve ayak tırnaklarına şekil verilmesidir.

Manikür pedikür ortalama kaç saat sürer?

Ayağın ve elin ihtiyaç duyduğu bakıma göre değişiklik gösterdiği manikür ve pedikür süreleri, ortalama 30 dakika ile 60 dakika arasında uygulanmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.