Bakım Sevenler İçin İstanbul'daki En İyi 10 Güzellik Merkezi

Bakımına düşkün olanların uğrak noktası olan güzellik salonlarının, İstanbul'daki en önemli noktalarını sizler için liste haline getirdik.
Bakım Sevenler İçin İstanbul'daki En İyi 10 Güzellik Merkezi

Son zamanlarda hem erkekler hem de kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen güzellik merkezleri, bakımlı olmayı seven herkes tarafından tercih ediliyor. Cilt bakımı, epilasyon, leke tedavisi, sivilce tedavisi, bölgesel zayıflama, kirpik lifting, protez tırnak ve daha birçok işlem uygulayan güzellik merkezleri, zamana karşı cildini yenik düşürmek istemeyenlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor.

Son zamanlarda yoğun ilgiden dolayı hemen hemen her semtte açılan güzellik merkezlerini araştırarak içlerinde en iyilerinden bir liste oluşturduğumuz içeriğimiz ise ünlülerin bile tercih ettiği İstanbul'un en iyi güzellik merkezlerinden oluşuyor. Eğer sizde güzelliğiniz için bir merkez arıyorsanız, içeriğimizde yer alan güzellik merkezlerini inceleyerek birini seçebilirsiniz.

İstanbul'un Güzellik Merkezi Listesi

#MekanBölgeİletişim
1Sugar Güzellik SalonuŞişli+90 537 975 60 56
2Crystal Güzellik MerkeziBeşiktaş+90 552 505 16 43
3Özel Avşar PolikliniğiBeşiktaş+90 212 270 09 93
4Buk BeautySarıyer+90 539 462 74 64
5Özel Levent DNZ PolikliniğiKağıthane+90 212 217 20 20
6Este Beauty CareKadıköy+90 535 106 53 95
7Slim LifeBakırköy+90 544 466 41 33
8Tırnak Butik Güzellik MerkeziŞişli+90 212 260 03 63
9Esstanbul Güzellik MerkeziKadıköy+90 216 345 60 60
10Emsal Doğan Güzellik MerkeziŞişli+90 212 234 01 30

İstanbul'un En İyi 10 Güzellik Merkezi

İşte İstanbul'da güzelliğinize güzellik katacak en iyi güzellik merkezleri...

1. Sugar Güzellik Salonu

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

İstanbul'un kalbindeki Fulya semtinde bulunan Sugar Güzellik Salonu, zarafeti ve özeniyle öne çıkan bir güzellik merkezi. Denizhan Sokak'ta konumlanmış olan salon, sadece merkezi konumuyla değil, aynı zamanda geniş hizmet yelpazesiyle de dikkat çekiyor. Güzellik anlayışını baştan aşağı yeniden tanımlayan bu mekan, sabah 9'dan akşam 9'a kadar kesintisiz hizmet veren açılış saatleriyle müşterilerine kolay ulaşım imkanı sunuyor. Sadece kadınlara değil, aynı zamanda özel olarak tasarlanmış erkek prosedürleri ile de herkese hitap ediyor.

Sugar Güzellik Salonu, epilasyondan manikür/pediküre, kaş ve kirpik bakımından makyaja, kuaför hizmetlerinden kozmetolojiye kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Vücut düzeltmesi ve özel bakım seçenekleriyle müşterilerine kişiselleştirilmiş bir güzellik deneyimi vaat ediyor. Salonun en dikkat çeken özelliklerinden biri, uzman kadrosu ve profesyonel hizmet anlayışı. Her bir müşteriye özel bir deneyim sunan ekip, en son teknolojiyi kullanarak kaliteli hizmetin standartlarını belirliyor. Ayrıca, salon hijyen konusunda titiz bir tutum sergileyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Telefon+90 537 975 60 56
Instagramsugar__istanbul
Saat09:00-21:00
AdresFulya, Denizhan Sk. 2 K, 34394 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Sugar Güzellik Salonu'nu arkadaşımın önerisi üzerine denedim ve çok memnun kaldım. Kaş ve kirpik bakımı ile birlikte aldığım makyaj hizmeti inanılmazdı. Çalışanlar gerçekten profesyonel ve samimiydiler. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

👤 Cilt bakımı işlemleri için gittim ve erkekler için özel prosedürler sunmaları beni cezbetti. Eşim için epilasyon ve bakım hizmetleri aldık. Salonun hijyenine verilen önem de benim için çok önemliydi. Sugar, erkeklerin de rahatlıkla ziyaret edebileceği bir güzellik adresi.

2. Crystal Güzellik Merkezi

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

Birçok ünlünün tercih ettiği Crystal Güzellik Merkezi, leke tedavisi, cilt bakımı ve vitamin takviyesi gibi birçok işlemle cildinizin güzelleşmesini sağlıyor. Etiler, Başakşehir, Bahçeşehir ve Güngören gibi 4 farklı şubeyle hizmet veren bu mekan, kendilerine özel doğal kürler uygulayarak birçok kişi tarafından beğeni topluyor.

Telefon0 552 505 16 43
Saat10:00-19:00
AdresLevent, Kamelya Sk. No:2, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Güzelleşmenin en güvenilir adresi mis gibi heryer, ipek kirpikte 💯numara, bebeksi cilt bakımı kendilerine özel kürler uyguluyorlar bayıldımmmm 🤗👍💯💯

👤 Hijyenik güler yüz kaliteli hizmet mükemmel bir güzellik merkezi. Gelin görün sizlerde kararınızı veriniz

3. Özel Avşar Polikliniği

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

Estetik uygulamalarıyla ünlüler tarafından yoğun ilgi gören Özel Avşar Polikliniği, lazer epilasyondan PRP uygulamasına, somon tedavisinden leke tedavisine, yara izi tedavisinden oksijen bakımına kadar birçok farklı klinik uygulama sunuyor. Alanında uzman doktorlar tarafından işlem uygulayan bu güzellik merkezi, içeri girdiğiniz andan itibaren ihtiyacınız olan bütün uygulara tek bir adreste bulabilme imkanı sunuyor.

Telefon0 212 270 09 93
Saat08:00-19:30
AdresAkat, Menekşe Sk. No:1, 34335 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Dilek hocanın mükkemmel iletişimi ve yönlendirmesi ile her şey çok güzel sonuçlanıyor :) .

👤 Çok iyi bir ilgi gösterdiler. Çok memnun kaldım 👍

4. Buk Beauty

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

İstanbul'un en iyi güzellik merkezleri arasında yer alan Buk Beauty, vücut sıkılaştırma, selülit tedavisi, çatlak tedavisi, G5 ile zayıflama, bacak sıkılaştırma gibi birçok vücut uygulması sunuyor. Ayrıca tüm bunların yanında lazer, kaş tasarımı, kirpik lifting, manikür ve saç ekimi gibi birçok farklı uygulamayla baştan aşağı değişmenize yardımcı olan bu güzellik merkezi, Sarıyer'de yer alıyor.

Telefon0 539 462 74 64
Saat09:00-20:00
AdresAzerbaycan Caddesi Avangart İstanbul Sarıyer istanbul 2A Blok No : 1, 34290 Sarıyer/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Yaz öncesi her kadın gibi Lazer epilasyon uygulaması için temiz ve güvenilir bir merkez arıyordum. Çalışanlarıyla, çalışma ortamındaki hijyen önlemleriyle içime sinen bir güzellik merkezi. Tüm çalışanlarını işlerine gösterdikleri özenden dolayı tebrik ederim.

👤 Bölgesel zayıflama konusunda yıllardır verdiğim mücadeleyi beni tanıyanlar çok iyi bilir. Buk Beauty bu konuda karşılaşabileceğiniz muhteşem ekibiyle hızlı ve acısız sonuç almanız konusunda çok başarılı.

5. Özel Levent DNZ Polikliniği

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

4. Levent'te yer alan Özel Levent DNZ Polikliniği, lazer epilasyon, vücut şekillendirme, cilt bakımı, saç ekimi ve dolgu uygulamaları gibi birbirinden farklı işlem sunuyor. Bu sebeple ihtiyacınız olan hemen hemen her işlemi kolayca bulabileceğiniz bu güzellik merkezi, son çıkan teknolojik cihazlar sayesinde herkesin memnun olacağı sonuçlar sağlıyor.

Telefon0 212 217 20 20
Saat10:00-20:00
AdresSanayi, Sultan Selim Mah Levent, Behçet Sk. No:2/3, 34415 Kâğıthane/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Lazer epilasyon için tercih ettiğim poliklinikte Sibel hanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi gerçekten işini fazlasıyla özenli ve detaylı bir şekilde yapıyor. Kendisine güler yüzü ve ilgisi için çok ama çok teşekkür ediyorum :)

👤 Lazer epilasyon için tercih ettiğim ve çok memnun kaldığım bir poliklinik. Kısa sürede sonuç almamı sağladı. Çalışanlar güler yüzlü ve çok ilgililer.

6. Este Beauty Care

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

Ücretsiz vücut analizi ve cilt analiziyle beraber ihtiyacınız olan işlemlerin neler olduğunu size söyleyen Este Beauty Care, bu sayede fazla ya da eksik işlem yaptırmadan kolayca güzelliğinize kavuşmanızı sağlıyor. Vücut için zayıflama, sıkılaşma, selülit tedavisi uygulayan bu güzellik merkezi; leke, gözenek, akne tedavisi ve anti aging gibi cilt bakımlarıyla da yoğun ilgi görüyor. Ayrıca ayak bakım alanında da hizmet sunan bu güzellik merkezi, batık tırnak tedavisinden diyabet ve hamile ayak bakımına kadar birçok farklı ayak bakım hizmeti sunuyor.

Telefon0 535 106 53 95
Saat10:00-19:00
AdresKoşuyolu, Koşuyolu Cd. No:32, 34718 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Tüm çalışanlar hem güler yüzlü hem de güvenilir insanlar, özellikle diyetisyenim Elif hanımdan çok memnun kaldım ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.seanslarımdaki Güler yüzlü Burcu, Suna, Sinem ve gizeme içtenlikle teşekkür ediyorum.

👤 Çalışanların güler yüzü yapılan işlemlerin özenle yapılması burayı vazgeçilmez kılıyor herkese tavsiye ederim.

7. Slim Life

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

Tüm estetik ve güzellik hizmetlerini bir arada sunan Slim Life, lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, ameliyatsız gıdı eritme, çatlak tedavisi, medikal ayak bakım ve protez tırnak gibi birçok farklı işlemle giden herkesten beğeni topluyor. Güler yüzlü çalışanlarıyla oldukça samimi bir ortam sunan bu güzellik merkezi, her biri alanında eğitim almış ve deneyimli güzellik uzmanlarıyla güvende hissetmenizi sağlıyor.

Telefon0 544 466 41 33
Saat08:00-21:00
AdresKartaltepe, İncirli Caddesi, Kartaltepe Mh, Yeşil Adalı Sk. No:4A, 34145 Bakırköy

Google Müşteri Yorumları

👤 Bugün Nişantaşı şubesinde Kirpik Lifting yaptırdım Çok memnun kaldım. Çok doğal oldu. Teşekkür ediyorum.

👤 Bakırköyde bölgesel incelme tırnak kirpik ve kalıcı makyajda tek tercih ettiğim merkez😊😊

8. Tırnak Butik Güzellik Merkezi

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

Hemen hemen bütün ünlü kadınların tırnaklarını yaptırmak için tercih ettiği Tırnak Butik Güzellik Merkezi, ipek kirpik, kalıcı makyaj, kirpik lifting, dudak renklendirme ve protez tırnak gibi birçok seçenek sunuyor. İstanbul'da 7 şubeye Antalya'da ise 1 şubeye sahip olan bu güzellik merkezi, sadece işlem uygulaması değil eğitimde verdiği için bir nevi butik okul görevi görüyor.

Telefon0 212 260 03 63
Saat10:00-20:00
AdresHarbiye mah abdi ipekçi caddesi altın apt prof Profesör Doktor Feyzi Feyzioğlu Sokak no 1 kat 1, Daire 3, 34367 Şişli

Google Müşteri Yorumları

👤 1 senedir düzenli protez tırnak için gidiyorum, herkes çok güleryüzlü. Ortam çok temiz, manikür için kullandıkları aletler paketlenmiş bir şekilde kullanıma açılıyor. Güvenebileceğiniz çok steril bir ortam. İşini severek yapan ve bunu yansıtan Büşra hanıma teşekkür ediyorum. 🌸 Her zaman ilk tercihim olacaksınız.

👤 Öncelikle her seferinde çok özenli bir şekilde tam istediğim tırnağı yapan İrem Hanım’a çok teşekkür ederim. 🌸 Manikür ve protez tırnak için gidiyorum ve çok memnunum, herkes çok güler yüzlü ve her türlü sorunda hemen bir çözüm üretiyorlar. Her zaman ilk tercih Tırnak Butik. 💅🏻💘

9. Derma Queen Güzellik Merkezi

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

 

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 2013 yılından beri üstün hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren Derma Queen Güzellik Merkezi, Türkiye'nin tek noter onaylı ve ücret iade garantili güzellik merkezi olarak öne çıkıyor. Güler yüzlü ve alanlarında uzmanlaşmış personeliyle bir araya gelen Derma Queen, kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek hijyenik bir ortamda müşterilerine çeşitli uygulamalar sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren kısa sürede yüzlerce müşteriye ulaşan merkez, epilasyon, profesyonel cilt bakımı, bölgesel incelme, hydra facial, microblading, yüz germe, gıdı eritme, çatlak bakımı, leke bakımı, vücut bakımı, kaş kontür, kalıcı eyeliner & dipliner, protez tırnak, dudak gençleştirme, ipek kirpik gibi alanlarda sunduğu hizmetlerle tanınan bir güzellik merkezi haline gelmiştir.

Telefon0 216 345 60 60
Saat08:00-20:00
AdresOsman Ağa Mah. General Asım Gündüz Cad. Ata Apt. No: 8 Kat: 5 daire:7, 34710 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Yoğun çalışma tempomun arasında gittiğimde hemen randevuma alıyorlar üstüne bide yorgunluk kahvemi içiyorum daha ne olsun ki kadınlara kendini bu kadar özel hissettiren bir işletme benden 10 puan.

👤 Bir çok işletme gezdim sadece bu işletmede istediğim sonuca ulaştım neredeyse az seansla yüzümden leke ve sivilce kalmadı çok memnun kaldığım bir işletme olduğunu söyleyebilirim herkes güleryüzlü ve ilgili çok teşekkürler.

10. Emsal Doğan Güzellik Merkezi

İstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri

İstanbul'un yoğun iş temposu ve günlük yaşam karmaşasında kendi bakımına zaman ayıramayan kadınlar için Emsal Doğan Güzellik Merkezi, kurtarıcı bir role sahip. Avrupa'da elde ettiği başarılarla dikkat çeken güzellik koçu Emsal Doğan, Almanya'da birincilik ödüllerini kazandığı protez tırnak ve kalıcı makyaj gibi uygulamalarıyla Türkiye'de de kendine sağlam bir yer edinmiştir. Uzman kadrosu, yetkin çalışanları ve güçlü çözüm ortaklarıyla Emsal Doğan Güzellik Merkezi, Türk bayanlarına kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Telefon0 212 234 01 30
Saat10:00-19:00
AdresHarbiye, Deniz Apt. No:32 5, Abdi İpekçi Cd., 34367 Şişli/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Muazzam bir şube Nişantaşı şubesi kirpik konusunda fakat muazzam olmasının sebeplerinden biri de orada çalışan Filiz Hanım şiddetle tavsiye ederim. Bir çok yere gittim ama doğru teknik doğru işlem çok az yapabilen var piyasada kendisi bu konuda uzman kirpiklerinizi güvenle emanet edebilirsiniz.

👤 Uzmanları gerçekten uzman! Randevulu gidin ve güzelleşin.Ben jel tırnak yaptırdım, abartısız bugune kadarki en guzel manikürüm oldu diyebilirim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum