İstanbul'da Bulunan Off-Road Parkurları

Off-road kişisel hobi olarak yapılan sporlar arasında yerini alırken, çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda, özel tasarlanmış araçlar ile engelleri en kısa zamanda aşmak için mücadele etmektir.
İstanbul'da Bulunan Off-Road Parkurları

kemerburgaz.jpg

Kemerburgaz Off-Road Parkuru

Heyecan, aksiyon, macera dolu bir parkur sevenlere göre olan Kemerburgaz off road, daha çok profesyoneller tarafından tercih edilmektedir.

beyoff-002.jpg

Beyoff Riva Offroad Parkuru

Eğlenceli ve bol aksiyonlu ve zorlu bir pist...Çamur içinde kalabilirsiniz.

 

lopez.jpg

Lopez Offroad Parkuru/Göktürk

En zorlu parkurlardan biri olan Lopez'e tek araç gitmemelisiniz. Çamura saplandığınızda sizi kurtaracak biri mutlaka olmalı. 

riva.jpg

Riva Off-Road Parkur Alanı

Geniş bir parkur alanına sahip olan Riva offroad parkuru adrenalin yaşamak isteyenlerin uğrak noktası.

offroad-3.jpg

Kayışdağı Offroad  Parkuru

Kayışdağı zirvesine yolculuk, yangın yollarından yapılan tırmanış ile yapılmakta ve dik olmayan bir yangın yolundan çıkıp, daha sonra 30 derecelik bir yokuş tırmanarak zirveye ulaşabilirsiniz. Çok zorlu bir parkur olmadığı için yeni başlayanlar için ideal bir parkurdur.

offroad-1.jpg

Demirci Köy Offroad Parkuru  / Garipçe

 Demirciköy'ün kuzeyinden girilen parkur rotasına, 3. Köprü yolunun inşa alanının içinde geçilerek ve Garipçe'den çıkılarak bitiriliyor. Rotayı birebir takip etmek isteyenlerin yerden yüksekliği en az 25cm olan bir araç, mevsime göre (AT veya MT) arazi lastiğine ihtiyaçları olabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.