En İyi 9 İstanbul Profesyonel Yaşlı Bakım ve Huzurevi

Sundukları kaliteli hizmetlerle ön plana çıkmayı başaran yaşlı bakım merkezlerini sizler için araştırdık. İşte İstanbul’da bulunan en iyi huzurevi listesi.
En İyi 9 İstanbul Profesyonel Yaşlı Bakım ve Huzurevi

Bakıma ihtiyaç duyan tüm yaşlılara aile sıcaklığı ortamında hizmet veren bakımevleri, gösterdikleri yoğun ilgiyle yaşlı bireylerin bütün isteklerini yerine getirmektedirler. Huzurevlerinin çalışma kadrolarında bulunan doktorlar ve hemşireler sayesinde yaşlıların 7/24 rutin sağlık kontrolleri yapılmaktadır. İşte güler yüzlü personelleriyle fark yaratan İstanbul’un en iyi yaşlı bakım evleri.

1. Kumsal Yaşlı Huzurevi

En İyi Huzurevi

7000 metrekarelik geniş alanı içerisine 1 özel terapi birimi ve 1 ortak olmak üzere toplamda 3 yaşam alanı bulunan Kumsal Yaşlı Huzurevi’nde toplam 61 oda mevcuttur. 100 yatak kapasiteli bu bakımevinde her gün kurum doktoru hizmeti ve konsültan uzman doktor hizmeti verilmektedir. Sahile yürüme mesafesindeki bu yaşlı bakım merkezinde lego aktivitesi gibi birçok farklı etkinlikler düzenlenmektedir. Özel hastalar için uygulanan bilgilendirme sistemiyle isteğe bağlı olarak odayı 24 saat boyunca izleyerek bilgi alabilirsiniz.

  • Adres: Mimarsinan Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi No:73 Silivri - İstanbul
  • Telefon: +90 (212) 727 00 77

2. Ünal Huzur ve Özel Bakım Evleri

Huzurevi

2004 yılından beri kesintisiz yaşlı bakım hizmeti veren Ünal Huzur ve Özel Bakım Evleri, sunduğu teknik hizmetleriyle yaşlıların uzun yıllar boyunca rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirmesine yardımcı oluyor. Yüksek sayıdaki sağlık çalışanlarıyla konukların tüm sorunlarıyla her an ilgilenen huzurevi, yaptığı sosyal aktivitelerle insanların motivasyonunu en üst seviyede tutuyor. 2 ayrı şubede hizmet veren huzurevi, özel bakım ünitelerine sahiptir.

  • Adres: Zümrütevler Mah. Atatürk Cad. Nane Sok. No:2 Maltepe/İstanbul
  • Telefon: (0216) 442 22 10

3. Özel Koşuyolu Huzurevi

Huzurevi

Yaşlılara gösterdikleri ilgi, sevgi, şefkat ve güler yüzlülükle hastaların mutlu bir ortamda yaşamasını sağlayan Özel Koşuyolu Huzurevi’nde her gün boyunca yaşlıların rutin olarak sağlık kontrollerini yapılmaktadır. Aile sıcaklığında hizmet sunan bu bakım evinde, egzersiz, spor, psikolojik ve rehabilitasyon aktiviteleri bulunuyor. Günlük toplam 12 çeşit yemek hazırlanan huzurevinde özel diyetisyen yardımıyla kişilerin sağlık durumlarına göre yemek servisi veriliyor.

  • Adres: Ahmet Yesevi Mah.Gülhane Cad.No:10 Pendik – İSTANBUL
  • Telefon: (0216) 473 82 12

4. Suadiye Huzurevi

Huzurevi

Biri VIP olmak üzere toplamda 3 farklı şubesi bulunan Suadiye Huzurevi’nde yakınınızı takip edebilmeniz için merkezlerden canlı yayın yapılıyor. Özel bakım üniteleri ve sağlık hizmetleriyle bireylere konforlu bir yaşantı sunan bakımevinde sosyalleşmek adına birçok farklı etkinlik düzenleniyor. Uzman psikologlar yardımıyla bireylerin motivasyonu üst seviyede tutularak aile sıcaklığını hissedebilmesi sağlanmaktadır.

  • Suadiye Şubesi: Bağdat Cad. Akkurt Sk. No:1 Suadiye / İstanbul
  • Telefon: 0216 445 45 00

 

  • Beylerbeyi Şubesi: Burhaniye Mah. Kağıtcıbaşı Sok. No: 19 Beylerbeyi / Üsküdar / İSTANBUL
  • Telefon: 0216 422 30 00

 

  • İdealtepe (VIP) Şubesi: İdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No:3 Maltepe / Küçükyalı / İstanbul
  • Telefon: 0216 388 35 00

5. Ada Bakımevi ve Huzurevi

Huzurevi

7 gün 24 saat boyunca güvenlik elemanıyla ve kamera sistemiyle takip edilen Ada Bakımevi ve Huzurevi’nde özel süit odalar bulunuyor. Bu odalarda yerden ısıtma, özel bahçe, telefon gibi daha birçok özellik mevcut. Yaşlı bakım merkezindeki kış bahçesi sayesinde insanlar hem yazın hem de kışın rahatlıkla sohbetlerine devam edebiliyor. Günlük 6 öğün sunulan huzurevinde kişinin sağlık duruma göre özel yemek hazırlanmaktadır. Düzenlenen sosyal aktivitelerle ve uzman hekimlerle konukların motivasyonu üst seviyede tutulur.

  • Adres: Yenidoğan Cad. Hazar Sok. No: 10 Küçükbakkalköy Ataşehir / İSTANBUL
  • Telefon: +90 216 290 19 16

6. Kadıköy Yaşam Huzurevi

Huzurevi

2005 yılında 199 kişilik kapasitesiyle hizmete başlayan yaşlı bakım merkezi, 2010 yılında 218 kapasiteli ikinci şubesini açarak hizmet ağını genişletmiştir. Bireylerin aile sıcaklığı ortamında huzurlu ve rahat yaşamasını sağlayan Kadıköy Yaşam Huzurevi, toplamda 90 adet personelle yaşlıların tüm ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilmektedir. Özel beslenme ve sağlık programlarıyla takip edilen bireyler aynı zamanda doktorlar tarafından kontrol edilir. Belirli aralıklarla yapılan etkinlikler sayesinde yaşlılar birbirleriyle kaynaşır ve motivasyonları yüksek tutulur.

  • Ataşehir Şubesi: Ferhatpaşa Mah. Gazipasa Cad. No:116 Ataşehir – İSTANBUL
  • Telefon: 0216 660 09 69 (PBX)

 

  • Maltepe Şubesi: Zümrütevler Mah. Seher Sok. No : 15 Maltepe – İSTANBUL
  • Telefon: 0216 370 18 05

7. Konak Yaşlı Bakım Merkezi

Huzurevi

Uzman hekim kontrolü ve 24 saat hemşirelik hizmeti veren Konak Yaşlı Bakım Merkezi, her bireye eşit hizmeti sunarak kalitesini hissettiriyor. Güler yüzlü uzman kadrosuyla yaşlıların mutlu şekilde vakit geçirmesini sağlayan bakımevinde kişiye özel beslenme programı da düzenleniyor. Yapılan sosyal aktivitelerle insanlar hem eğleniyor hem de yeni arkadaşlar ediniyor. Verilen psikolojik destekle birlikte konuklar sorunlarını rahatlıkla paylaşabiliyor.

  • Adres: Esentepe Mah. Çanakkale Cad. Serik Sok. No2 Kartal / İSTANBUL
  • Telefon: +90 216 672 63 73 | +90 216 672 63 73

8. Altınçağ Yaşlı Bakım ve Huzurevi

Huzurevi

Sürekli veya kısa süreli olarak bakım hizmeti verebilen Altınçağ Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde 4 farklı oda tarzı bulunuyor. Tek, iki, ve dört kişilik odalara sahip olan bakımevinde ayriyeten jakuzili süit odalar da mevcut. Haftanın belirli 2 gününde doktor tarafından kontrol edilen misafirler 24 saat boyunca hemşirelerden ve bakıcılardan hizmet alabilmektedir. Günde toplam 5 öğün yemek çıkarılan yaşlı bakım merkezinde özel kuaförlük hizmeti de sağlanıyor. Yapılan gezi, eğlence, müzik ve doğum günü etkinlikleriyle konukların motivasyonu üst seviyede tutuluyor.

  • Adres: Adnan Kahveci Mah. Paşazade Cad. (Fevzi Çakmak Cad.) Şimal Konakları A Blok No:6 Gürpınar Beylikdüzü / İST
  • Telefon: +90 212 651 11 56

9. Avrasya Bakımevi

Huzurevi

55 yaş ve üzeri kişilerin kabul edildiği Avrasya Bakımevi’nde günün her saati bireylerin tüm istekleri yerine getiriliyor. Haftalık doktor kontrolünden geçen yaşlılara günlük olarak psikolog desteği de veriliyor. Kurum tarafından düzenlenen geziler, eğlenceler ve doğum günleri sayesinde konukların birbirleriyle sosyalleşmesi sağlanarak keyifli bir ortam oluşturuluyor. Sabah saatlerinde yapılan fiziksel ve zihinsel egzersizlerle yaşlıların becerisi geliştiriliyor.

  • Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi Başar Sokak No:4-6 Ataşehir/İstanbul
  • Telefon: 0216 399 52 34

Yaşlı bakımevleri hakkında detaylı bilgi için https://yaslibakimevi.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.